Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
20.5.15 20:34
@Naushika píše:
Nevim zda to tu uz padlo ale Anca bude pry vazne nemocna a dneska to tak vypada ze to uz brzy rozjedou

Aby diváky Novy přivedli zpět na správnou cestu - Anča zjistí, že bylinky nefungují a že jediný bůh je lékař a jediná správná metoda je pořádný dryják! :jazyk: „Zdravé zobání v následujících minutách - sponzorem pořadu je Zentiva!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.5.15 20:43
@Fjodorka píše:
Aby diváky Novy přivedli zpět na správnou cestu - Anča zjistí, že bylinky nefungují a že jediný bůh je lékař a jediná správná metoda je pořádný dryják! :jazyk: „Zdravé zobání v následujících minutách - sponzorem pořadu je Zentiva!“
:palec: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.5.15 20:50
@Anonymní píše:
Jen doplním, že HIV pozitivní lidé mohou mít normálně zdrav. průkaz, také ho mám. Dokonce i zdravé dítě. Jen se berou léky, je naplánovaný CS, nesmí se kojit. Pracovat kromě sexuálního průmyslu a ve zdravotnictví, kde se jedná o chirurgické zákroky.
Jinak pravidlo, že se AIDS rozvine do 10 let je díky terapii již dávno pasé, tedy většinou.

Tak nějak jsem to četla. Dokonce i to, že dneska už je léčba na takové úrovni, že HIV pozitivní lidé se při dodržování režimu mohou dožít věku jako zdraví lidé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 20:54

@Fjodorka Ted jsem se diky tobe neskutecne pobavila :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.5.15 21:39
@Fjodorka píše:

Taky padám smíchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
20.5.15 21:45

Tak páteční díl vcelku nuda. :nevim: Hlavně se tam řešil Tony, nechyběla ani paní Marečková, která byla pozvána k Monice a Márovi na oběd a neodpustila si přinést karbenátky. :mrgreen: A řekla bych, že už nebude trvat moc dlouho a zjistí, že Mára není takovej andílek, jako si myslela. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
20.5.15 21:46
@Terdul píše:
Ble, Patrik je v reklamě na nějakou lékárnu. Pořád stejně slizkej.

Taky jsem si ho dneska všimla. Ten už pro mě bude slizkej asi navždy, díky roli v Ulici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
20.5.15 21:53

Koukala jsem na zítřek, je tam zas Tereza a Kuřízek, já vám nevím, on ji má asi fakt rád, ale zároveň nutně potřebuje asi zachovat rodinu, jak si to představuje, že bude mít dlouhodobě dva vztahy 8o :roll: Ještě blb ji láká na víkend do Krakova, když mu řekla, že se musí učit na státnice. Vidím v nich průser, aby to holka neprojela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
21.5.15 07:04

@Moise Taky si rikam jestli neprojede ty statnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.5.15 08:26

@Naushika že by z terezy udělali takový zamilovaný jelito, který kvůli chlapovi neprojde? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.5.15 09:22

A co má Tereza za další aprobaci? Přece nemůže mít jen češtinu, to má tu výtvarku. A teda pochybuju, že by zfoukla během jednoho termínu státnici z čj i z toho druhého předmětu. I když nevím, jak moc je to u výtvarky náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.5.15 10:37
@Terdul píše:
Rekla bych, ze to neudela. Porad je tam nadhazovano, jak to pro ni bude jen formalita.

to je fakt dělaj z ní geniální svatou terezu.. not o bude až tak geniální nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
21.5.15 10:49
Teď jsem četla genitální…
I když v tomto případě to nebude tak daleko
@Sherry píše:
to je fakt dělaj z ní geniální svatou terezu.. not o bude až tak geniální nebude..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.5.15 10:55
@Terdul píše:
Rekla bych, ze to neudela. Porad je tam nadhazovano, jak to pro ni bude jen formalita.

Právě že je to až moc nadhazováno…
No ale není vidět, že by se učila. Já byla před státnicemi zalezlá a 5 týdnů se jen učila 10 hodin denně a ještě jsem nestíhala.
Rozhodně si myslím, že jí to bude chtít Sabina zavařit, jak slyšela Puklici o tom prodloužení smlouvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.5.15 10:57

Vždycky když vidím Terezu, tak úpím. Taková hezká holka a krom těch děsných ohozů to ještě vylepší vyčesaným culíkem, aby bylo vidět, že má málo vlasů a kde všude má kouty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí