Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
20.5.15 12:35
@KPKristy píše:
http://ona.idnes.cz/…u-/deti.aspx?…
@lovesmile, ale tak to je z diskuze, kterou založili právě pro tenhle článek. Bylo to ve spolupráci s emiminem. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.5.15 12:38
@KPKristy píše:
http://ona.idnes.cz/…u-/deti.aspx?…

Myslíš, že na nich můžu něco vytřískat? :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.5.15 12:41
@spirunka píše:
@KPKristy a nebyla tady nejaka zalozena diskuse primo na to tema co je v clanku? ze by autorka byla tak vycurana a nechali si napsat clanek od zenskych z mimina?) :idea:

Jo jo, to byla. Je to v sekci diskusí „co podporuje Emimino“. Je to přímo citace z diskuse, nic hroznýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.5.15 12:45

@Raduš.ka44 @KPKristy Dobře, dobře… :kytka: Člověk aby si dával bacha, co kde žbleptne. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
20.5.15 12:52

@KPKristy tak to potom jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
20.5.15 12:55
@Fíková píše:
HIV se pohledem na krev nepřenáší :lol:
Nicméně jednou tam bylo, jak se Zuzana řízla a ztropila u toho hysterickou scénu, ať se nikdo nepřibližuje. Takhle se to dozvěděla Nyklová, Zuzanu chtěla vyhodit, ale nakonec se nechala přesvědčit.

však jo, ale i tak by všichni plašili. Mám před očima scénu z dr. House, kdy herečce stříkla do očí krev hiv pozitivního. testy atd, vleklo se to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
20.5.15 12:58
@dituleska píše:
Zmetouři redaktoři jsou placení za kopírování z Emimina, to samý scénaristi Ulice :D

To mas těžko, když oboje vlastní stejna skupina, potažmo člověk ;-) jsou na svém pisecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 13:14
@lovesmile píše:
Myslíš, že na nich můžu něco vytřískat? :lol: :lol: :mrgreen:

Hele, já bych to zkusila :mrgreen: V Americe je možné vysoudit na Mekáči, že prodává moc horký kafe, tak co by to nešlo u nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 13:16

Jinak, co se týče Zuzany, je fakt, že pokud se léčí, fungovat může naprosto normálně, ale já tu její postavu už teď moc nechápu, nic se kolem ní neděje. Ale tak zase, kdyby tam bylo 20 dějových linek, tak se v tom ani nezorientujeme, tak jí teď třeba nechávají spát a v další sezóně bude nějaké vzrůšo. Třeba omylem nakazí Kuliočko Andulínu a to teprve bude čoro moro :mrgreen: Já jsem na ní alergická čím dál tím víc! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
@KPKristy píše:
Tuhle scénu si nepamatuju, ale každopádně zaměstnavatel by to měl vědět dřív, než se něco stane. Ale znáš to v Ulici, ty jejich nedomyšlenosti člověka někdy přivádí k šílenství :mrgreen:

já si myslím, že zaměstnavatel nemá právo se na toto ptát, stejně jako na těhotenství nebo počet dětí :nevim: je to soukromá informace a jestli ona má zdravotnický průkaz, který jí opravňuje pracovat v potravinách a dodržuje vše jak má, tak není důvod to někde šířit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094

@PetrušeKl internet je veřejný :D to by asi neprošlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 13:17
@dituleska píše:
@PetrušeKl internet je veřejný :D to by asi neprošlo :D

To je fakt, ale znáš to, náhoda je blbec a třeba by nějaký šikovný právník vysoudil euro jackpot :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 13:23

@PetrušeKl o tom ani nepiš :zed: :pocitac: :mrgreen: vůůůbec ani malinko to výherci nezávidím :D :P

ty hle u toho průkazu mam pocit že jsou tam kolonky přímo pro tyto případy ne? jako nemoci a tak :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.5.15 13:26
Myslím, že nejvíc by plašila Anča - Kvůli kopřivce :mrgreen:
@Luciferda píše:
By se zuzana mohla třeba zranit v práci. Nyklová jí pokud si psmatuju zaměstnat moc nechtěla. To by byla zápletka, všechny z pekårny by chodili na testy. Světlana by plašila nejvíc, kvůli miminku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 13:26

@dituleska Mi povídej! Dám se asi na sázení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí