Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sherry píše:
no vtipný je že se mi to občas stává to tak napsat..![]()
![]()
a holky přijde vám reálný že v kadeřnictví platí 14 000 nájem?
to je hrozně málo
Mimísek, těhulka… je to jasný, scénáristi čerpají na emiminu ![]()
Ale teda Jitka je manžerka jako stehno! Co jí jako udělá, když dá za okno ceduli s inzerátem? ![]()
A Romana si myslí, že to vyděsí zákaznice. Proč jako?
Chtějí nám tvůrci ukázat, že kadeřnice jsou úplně blbé krávy?
Jako kosmetičky se mě to dotýká nějak osobně, že to tam vedou takovým stylem
![]()
@KPKristy píše:
Já pracovala v salónu mnohem menším, než je to kadeřnictví, v centru krajského města a ještě před těma šesti lety jsme za nájem platily taky tolik. Proto mi to přijde málo, ale chápu, že scénáristi opět nemají šajn, jak to chodí v podzámčí
scénáristi jsou hlavně úplně mimo i co se týká operace křečových žil! Nejen že to v žádném případě není tak rychlé a jednoduché, ale především se tyto operace nedělají přes léto!!!
Mě se zas osobně dotýká ta pekárna, jak tu někdo zmiňoval.
Naši řidiči chodí do práce cca na třetí, aby naložili auto a před čtvrtou se vydali na cestu. Kolem sedmý, osmý, když se vykolíbe z bytu Lumen, tak už jsou zpět na pekárně a za chvíli nakládají druhej rozvoz.
@martinape píše:
Mě se zas osobně dotýká ta pekárna, jak tu někdo zmiňoval.
Naši řidiči chodí do práce cca na třetí, aby naložili auto a před čtvrtou se vydali na cestu. Kolem sedmý, osmý, když se vykolíbe z bytu Lumen, tak už jsou zpět na pekárně a za chvíli nakládají druhej rozvoz.
Třeba Nyklovi jezdí jen ten druhej provoz
. Však pekařky ba tam taky meusely být dřív, než na sedmou nebo jak ta Anča chodí. Když začnou v sedm, to už jim na pečivo není nikdo zvědavej
![]()
@KPKristy píše:
Třeba Nyklovi jezdí jen ten druhej provoz. Však pekařky ba tam taky meusely být dřív, než na sedmou nebo jak ta Anča chodí. Když začnou v sedm, to už jim na pečivo není nikdo zvědavej
![]()
já třeba chodím do krámu až kolem 10-10:30..takže jsem ráda, když je čerstvý pečivo až tak pozdě ![]()
@KPKristy píše:
Třeba Nyklovi jezdí jen ten druhej provoz. Však pekařky ba tam taky meusely být dřív, než na sedmou nebo jak ta Anča chodí. Když začnou v sedm, to už jim na pečivo není nikdo zvědavej
![]()
Jedině tak. Jen teda v tomto případě nechápu, jak se můžou uživit. Protože na velkododávku rohlíků a chleba do marketů to u nich nevypadá.
EDIT: A ještě vlastně nechápu, CO vlastně ten Lumča rozváží, kdyžpekařky snídaj doma s rodinama. Asi to pečivo nepečou, ale čarujou.
@kometaO5 píše:
scénáristi jsou hlavně úplně mimo i co se týká operace křečových žil! Nejen že to v žádném případě není tak rychlé a jednoduché, ale především se tyto operace nedělají přes léto!!!
(
@Anna766 Ona myslím říkala, že to bude nějakou tou jinou technikou, to si pak asi celé zaplatí.
@martinape píše:
Jedině tak. Jen teda v tomto případě nechápu, jak se můžou uživit. Protože na velkododávku rohlíků a chleba do marketů to u nich nevypadá.EDIT: A ještě vlastně nechápu, CO vlastně ten Lumča rozváží, kdyžpekařky snídaj doma s rodinama. Asi to pečivo nepečou, ale čarujou.
Ale oni myslím rohlíky ani chleba nepečou. ![]()
A teda „Lumen“ mě dostal. ![]()
@Anna766 píše:
Jsem nepobrala co maj porad s tema penezma? To se operace zil plati?(
Tak existuje laserové odstranění varixů, to se opravdu dělá ambulantně a platí se to. Akorát mám dojem, že to stojí víc než 12 000.
@Fíková píše:
Tak existuje laserové odstranění varixů, to se opravdu dělá ambulantně a platí se to. Akorát mám dojem, že to stojí víc než 12 000.
To tedy stojí - i 30000 za jednu nohu…
@kometaO5 píše:
To tedy stojí - i 30000 za jednu nohu…
Ty volete to je hodne.
Me to furt nedalo spat no
mam za sebou operaci endopro kycle a natahnuti nohy asi o 4,5 cm. A zadara ![]()
@Fíková píše:
Ja pred 10 lety platila 15 tis.za jednu nohu ![]()