Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hany18 píše:
Ja pred 10 lety platila 15 tis.za jednu nohu
to já před 10 lety platila taky. Ale teď mám jít s tou druhou, zatím šetřím. Potřebuji minimálně 25tisíc…
Mě zase baví, jak tereza s kuřízkem sami v bytě jen pijí kafe
Však jsou spolu krátce, tak snad každá víme, jak to vypadá ze začátku, kor když se vidí jen občas.
Na kafe bych teda neměla ani pomyšlení.
Spíš z postele bych ho nepustila ![]()
@Petra Z píše:
Však jsou spolu krátce, tak snad každá víme, jak to vypadá ze začátku, kor když se vidí jen občas.
Spíš z postele bych ho nepustila
Jj, taky nechápu. ![]()
A kuřízkovi tu jeho roli prostě pořád nějak nevěřím, nezdá se mi ani jako zamilovaný… ![]()
@kometaO5 píše:To je fakt dost no.Je to aspon dobra investice?Jako jestli to opravdu tak pomuze?
to já před 10 lety platila taky. Ale teď mám jít s tou druhou, zatím šetřím. Potřebuji minimálně 25tisíc…
@Petra Z píše:
Spíš z postele bych ho nepustila
Jj presne. Pusobili jak manzele po 15 letech. ![]()
@lovesmile píše:
Ale oni myslím rohlíky ani chleba nepečou.A teda „Lumen“ mě dostal.
To nepečou! Mažou bagety, a ty pak rozváží do asi patnácti obchodů po celé Praze. Čarujou… ![]()
@KPKristy píše:
To nepečou! Mažou bagety, a ty pak rozváží do asi patnácti obchodů po celé Praze. Čarujou…
A oni jako pekárna nepečou snad ani ty bagety, že?
![]()
By mě zajímalo, u které konkurence to objednávají. ![]()
Stejně bych ráno asi nešla do pekárny, kde nekoupím rohlíky a chleba.
![]()
A chci se zeptat, už jste četly ty pohádky od Kuřízka? Líbí se vám? Já se teda musím přiznat, že extra odvařená z nich nejsem. Dneska jsme dočetli třetí… První byla docela fajn, druhá už nic moc a tahle třetí teda dočista fantasmagorie bez ladu a skladu. Až jsem si říkala, že to musel psát zkouřený nebo minimálně opilý ![]()
Ale tak jako jo, věnování je pěkný ![]()
@lovesmile píše:
A oni jako pekárna nepečou snad ani ty bagety, že?![]()
![]()
By mě zajímalo, u které konkurence to objednávají.Stejně bych ráno asi nešla do pekárny, kde nekoupím rohlíky a chleba.
![]()
Bagety myslím taky nepečnou. Bagety i náplně nakoupí v Bille, pak to jen namatlají, obloží a vezou.
A od pekárny v první řadě taky očekávám chleba a rohlíky ![]()
Ale Nyklová tam rohlíky i chleba má. My to pečení akorát nevidíme, není to dokument o práci v pekárně. ![]()
@KPKristy píše:
Bagety myslím taky nepečnou. Bagety i náplně nakoupí v Bille, pak to jen namatlají, obloží a vezou.A od pekárny v první řadě taky očekávám chleba a rohlíky
Však jo, nepůjdu přece pro rohlíky a chleba ještě někam jinam. ![]()
@KPKristy píše:
A chci se zeptat, už jste četly ty pohádky od Kuřízka? Líbí se vám? Já se teda musím přiznat, že extra odvařená z nich nejsem. Dneska jsme dočetli třetí… První byla docela fajn, druhá už nic moc a tahle třetí teda dočista fantasmagorie bez ladu a skladu. Až jsem si říkala, že to musel psát zkouřený nebo minimálně opilý
Ale tak jako jo, věnování je pěkný
Mě se to moc extra nelíbilo už jak tady @Lupa nafotila ty ukázky… ![]()
@lovesmile vid…tam není vidět jiskra, vášeň ![]()
jemu to teda fakt nejde hrát zamilovaného…
a kam jí to dneska zval??? nepostřehla jsem místo…myslím, že ona nepojede a pak se teda dozví, že jela manželka ![]()
@lovesmile píše:
@Fíková Ne, ne. Tam bylo kdysi řečeno, že tohle nepečou.
Ale to neznamená, že to neprodávají, holt to objednají jinde, ale půlku chleba a rohlíky tam prodávala už mockrát. V cukrárnách taky prodávají spoustu rozmražených dortů, které nakoupí jinde, a vlastní výroba je kolikrát minimální.
@Didlinka33 píše:
já třeba chodím do krámu až kolem 10-10:30..takže jsem ráda, když je čerstvý pečivo až tak pozdě
no to právě jezdí druhej závoz ![]()