Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
670
22.5.15 09:42
@kometa32 píše:
Tak nevím, jestli se nedělají přes léto. Ale jinak je to opravdu rychlé. Manžel na tom byl přes 4 týdny. Platil za 1 nohu 13 tisíc. Kdyby si to nechal dělat klasicky v nemocnici, neplatil by, ale léčení by bylo delší, protože metoda je jiná.

A to mu operovali laserem? Kde se platí jen 13tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 09:43
@robínek píše:
S potěšením kvituju konečně taky trochu realismu: jak vylezla ta Matesova nemocná přítelkyně ráno z ložnice, tak vypadala pěkně „jetě“ :pankac: Konečně někdo, kdo nevstává s horečkou i s make-upem.

Jo jo, to bylo dost reálný :palec:. Ale já bych nevylezla vůbec, houkla bych na muže, ať mi uvaří čas a donese pod nos :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.5.15 10:25
@KPKristy píše:
Jo jo, to bylo dost reálný :palec:. Ale já bych nevylezla vůbec, houkla bych na muže, ať mi uvaří čas a donese pod nos :mrgreen: :mrgreen:

Mě by spíš trochu štvalo, že je tam „cizí“ člověk a já musím jít jak můra kolem nich do koupelny. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.5.15 10:26
@KPKristy píše:
Ale tak ne, že by se úplně nelíbila, ale jsem z toho trochu rozpačitá. Úplně dobře se mi to nečte, protože po chvíli sama ztrácím přehled :mrgreen:. Matěj se taky moc nesoustředí, ale Ondru to baví. Poslouchá a furt se ptá, co znamená to nebo ono a vždycky se těší na další večer.
No, o chlapovi ani nemluvím. Jak jsem prokecla, že Kuřízek je mi sympatickej jako chlap, tak začal být nějakej zaujatej a ani tu knížku nepřijal :roll: :mrgreen:. Chápete to? :mrgreen:

Chápu, chápu. Mě se to stalo teď taky, když jsem řekla, že se mi líbí Pavelec. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 10:29
@lovesmile píše:
Chápu, chápu. Mě se to stalo teď taky, když jsem řekla, že se mi líbí Pavelec. :mrgreen: :lol:

Tak jsou normální?!?! :-O :mrgreen:
Ale Pavelec je teda kus, to je fakt! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.5.15 10:47
@KPKristy píše:
Tak jsou normální?!?! :-O :mrgreen:
Ale Pavelec je teda kus, to je fakt! :palec:

Chlapi, co chceš. :roll: :mrgreen:
Ale když mu se líbí nějaká hééérečka, tak mi to řekne hned, ale já aspoň nedělám „scény“. :mrgreen:
By mě zajímalo, jak by se manžel tvářil, kdybych měla od Pavelce podepsaný dres a spávala v něm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
22.5.15 10:52

Jak řešíte to pekařství, tak mě zas tak divný nepřijde, že nepečou rohlíky a chleba. :nevim: U nás je taky pekařství a přitom tam nic nepečou, ale vůbec nic, prostě si to nechají dovážet. A co my víme, jestli to Niklový třeba ráno kolem pátý, šestý někdo nedováží. :think: Jinak v pondělním díle se Rózina svěří Ivete, že by chtěla, aby byl Dominik její první. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.5.15 10:53
@kometaO5 píše:
A to mu operovali laserem? Kde se platí jen 13tisíc?

Ano laserem. Po zákroku odešel hned domů a byl v Říčanech u Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.5.15 12:59
@Levandulina píše:
Tak to se divim, ze Simona nejde na ty krecaky na pojistovnu, kdyz nemaji moc penez…

U klasicke operace byvala pracovni neschopnost 6-8 tydnu, coz se myslim nezmenilo a to je pro neprilis vydelavajici kadernici dost problem…
nechapu, ze nema nasetreno, i kdyz, ona je mozna zamestnanec a ne zivnostnik…si ted rikam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.5.15 12:59
@kometa32 píše:
Ano laserem. Po zákroku odešel hned domů a byl v Říčanech u Prahy.

U Mudr. Strejcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.5.15 13:17
@hany18 píše:
U Mudr. Strejcka?

Ten je primář. Zákrok mu prováděl jeho zástupce mudr. Horváth.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.5.15 13:40
@hany18 píše:
U klasicke operace byvala pracovni neschopnost 6-8 tydnu, coz se myslim nezmenilo a to je pro neprilis vydelavajici kadernici dost problem…
nechapu, ze nema nasetreno, i kdyz, ona je mozna zamestnanec a ne zivnostnik…si ted rikam…

Simona dělá na živnosťák, když byla na podzim doma s tím bolavým kolenem, tak se ptala, jestli si ostatní platí nemocenský pojištění, a stěžovala si, že ona si ho neplatí, takže byla doma zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
22.5.15 14:08

@Meganie me teda prijde hodne divny, mit pekarstvi a nepect tam sve vlastni, jedinne, ze by to byla nejaka sit prodejen jedne pekarny 8)

A k Lumenovi, on prece vstaval na zacatku brzo rano, vzdyt ho Niklovka porad chodila budit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 14:18
@spirunka píše:A k Lumenovi, on prece vstaval na zacatku brzo rano, vzdyt ho Niklovka porad chodila budit :D

No jo, jenže teď je těhotnej, takže si musí přispinkat a první rozvážka je, až se vyklube z pelíšku :-O :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
22.5.15 14:23
@KPKristy píše:
No jo, jenže teď je těhotnej, takže si musí přispinkat a první rozvážka je, až se vyklube z pelíšku :-O :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky