Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
No právě! Já na ni radši nejdu, byla bych tu za trapku
no hlavně za trapku co to moc žere a navíc trapka ze emimina
![]()
Já teď nemám moc čas sledovat, ale zahlídla jsem v ukázkách, že to Kuřízkovi doma prasklo. Holky, co to sledujete dopředu, dejte prosím vědět, který den to bude, to bych si asi udělala na paní Kuřízkovou čas ![]()
@Lupa píše:
@robínek čtvrtek nebo pátek
Dík, takže pro mě nejspíš až příští pondělí, ale vy to tady stejně dostatečně properete, takže strádat nebudu ![]()
Koukam teď tak na tu Světlanu jak má doma přes tričko pásek… No nevím, já jako těhule nosila co nejvolnější oblečení a pásky obcházela obloukem, ale jí by asi to umělý břicho spodem vypadlo, že? ![]()
@Aniska888 píše:
Koukam teď tak na tu Světlanu jak má doma přes tričko pásek… No nevím, já jako těhule nosila co nejvolnější oblečení a pásky obcházela obloukem, ale jí by asi to umělý břicho spodem vypadlo, že?
@Aniska888 píše:
Koukam teď tak na tu Světlanu jak má doma přes tričko pásek… No nevím, já jako těhule nosila co nejvolnější oblečení a pásky obcházela obloukem, ale jí by asi to umělý břicho spodem vypadlo, že?
Myslíš, že má umělý břicho? Já bych řekla, že je Bebarová těhotná i v reálu ![]()
Jinak takle upravené triko s tím pskem vypadá moc dobře, sluší jí to ![]()
@Xiraxinek píše:
Ta Marečková je magooor
Viď? A ještě je to prý Moniky chyba. Mára by na ni měl trochu nastoupit, už to dost přehání…
@KPKristy píše:
Viď? A ještě je to prý Moniky chyba. Mára by na ni měl trochu nastoupit, už to dost přehání…
No coment.Mela jsem za rodicku to samy. ![]()
@KPKristy píše:
Jako ten měl švihnout pěstí do baru a matince to řádně vylíčil… Takhle jí dal prostě za pravdu, když dál mlčel… ![]()
@Moise píše:
Digi se vrací
http://www.fanclub-ulice.cz/Novinky.html#…
Návrat oblíbené postavy, do Ulice se vrací Digi
No moje teda ne… ![]()
@Moise píše:
Digi se vrací
http://www.fanclub-ulice.cz/Novinky.html#…
ale neeee ![]()