Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždyť v těch odkazech, co tu holky postavily píšou, že přijede na oslavu narozenin vychovatelky z děcáku a nezůstane jen u toho.
Jinak já myslím, že paní Márová i Monika dostanou infarkt, až vypustí perličky z Kikinova života před napravením. Pořád se to tam zdůrazňuje, že o něm nevědí zdaleka všechno. ![]()
@Zuzaa píše:
A nova by usetrila, bo by je mohla hrát jen jedna holka místo dvou, když jsou dvojčata
Pribeh ala Luisa a Lotka ![]()
@Fíková píše:
Vždyť v těch odkazech, co tu holky postavily píšou, že přijede na oslavu narozenin vychovatelky z děcáku a nezůstane jen u toho.
Jinak já myslím, že paní Márová i Monika dostanou infarkt, až vypustí perličky z Kikinova života před napravením. Pořád se to tam zdůrazňuje, že o něm nevědí zdaleka všechno.
To by mohl být pravý důvod návratu Digi - provalí se Márova minulost. To by se tu mohla jen mihnout a zase se hezky vrátit do Anglie ![]()
@KPKristy píše:
Na linku Digy x Tony, jestli nějaká bude, se teda netěším. Buď na sebe budou házet starou špínu nebo se k sobě vrátí. Což mi teda přijde úplně dementní vzhledem k tomu, že on jí asi tak děsně a šíleně a ukrutně ublížil (já si to nepamatuju, aso jsem moc nekoukala), že mu to Motyka nemůže zapomenout ani za sto let. Obojí bude fraška…
nečetla jsi včerejší deníček? tam se ženská vrátila k chlapovi co jí týral i fyzicky a jak si teď klepe na rameno jak je hrdinka že to spolu zvládli a jsou šťastní ![]()
Holky, ja si to s tou Digi uz taky vubec nepamatuju…ona byla s Tonym, ten hajzlik a po rozchodu se dala dokupy s brzobohacem? tyjo, tuhle dobu vubec nepamatuju, asi jsem zrovna mela koukaci okno.
@hany18 píše:
Holky, ja si to s tou Digi uz taky vubec nepamatuju…ona byla s Tonym, ten hajzlik a po rozchodu se dala dokupy s brzobohacem? tyjo, tuhle dobu vubec nepamatuju, asi jsem zrovna mela koukaci okno.
No ono tam vůbec nebylo, jak Digi s Tonym žila. On už seděl v lochu a ona se s ním chtěla rozvést, protože si ho kdysi vzala kvůli nějaké levotě. Jenže na ní přešly ty jeho dluhy a on jí vydíral a kdesi cosi. Jeho kumpán byl tehdy Mára a tak se on objevil v Ulici… Rozvést se s ním tehdy chtěla, aby mohla mít nesmírné štěstí Brzobohatíkem. Nakonec vše dobře dopadlo, oni se pokoušeli neúspěšně o dítě, podstoupili umělko a ona fakt čekala dvojčata. A tradá, zmizeli do Anglie. Takže teď mi přijde trapárna, že se vrátí ona i její bývalý a Brzobohatý už ne, to je určitě rozvedou nebo vymyslí nějakou jinou uvěřitelnou historku… No jsem zvědavá…
@JaneDoe píše:
nečetla jsi včerejší deníček? tam se ženská vrátila k chlapovi co jí týral i fyzicky a jak si teď klepe na rameno jak je hrdinka že to spolu zvládli a jsou šťastní
Jo ten byl drsnej, hlavně ty důvody, jsem nestačila valit oci
Láska jak z televize ![]()
@Zuzaa píše:
Jo ten byl drsnej, hlavně ty důvody, jsem nestačila valit ociLáska jak z televize
no to teda ![]()
@PetrušeKl jen doplním, že to nebylo tak, že by nemohla otěhotnět, ale podstupovali selektivní umělko, protože Digi byla přenašečka hemofilie. Tak nesmí mít kluka.
@kometaO5 já myslím, že jí Jituš překecá, aby zůstala a dělala v kadeřnictví. ![]()
@Fíková píše:
@PetrušeKl jen doplním, že to nebylo tak, že by nemohla otěhotnět, ale podstupovali selektivní umělko, protože Digi byla přenašečka hemofilie. Tak nesmí mít kluka.
@kometaO5 já myslím, že jí Jituš překecá, aby zůstala a dělala v kadeřnictví.
neee, jenom to neeeee ![]()
@Terdul mě to jen překvapilo, protože jsem fakt ještě neviděla nikoho venku s noťasem.
@kometaO5 v Praze jsem několik let žila, kdybych měla kde bydlet, tak bych teď taky byla pražák. A vůbec to nebylo myšleno jako něco špatného. Jsem ještě v jiné diskuzi o Ulici a asi se zase pokorně vrátím jen tam, abych někoho nepohoršovala.
@PetrušeKl jo ajo, kdyz to pises, tak iz si vzpominam! Stejne, jak s temi herci se obcas tahne i soukromi…pred casem byl porad o Marovi, co to bylo za lumpa, myslim, ze i drogy tam probehly s dostala ho z toho soucasna manzelka a happy end jak prase ![]()