Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
26.5.15 16:53
@Terdul píše:
Já vím. Pořád čekám, že řekne to svý: „Státnice, ale to jo, to mám, ale provalilo se…“ Je to o nervy. Snad bude díl už dnes večer na stáhnutí :mrgreen:.

Taky doufám :D Jenže to je právě ono, všici to od ní očekávají, nikdo nepochybuje, že by to neudělala..Dyť nikdy neměla horší známku než 2..tak, aby to právě neudělali tak, že to neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 17:02
@Terdul píše:
To bude mít holka ale hezký prázdniny - bez státnic, práce, Kuřízka. Jedině David utěšitel…

No vidíš, uděláme si sami zápletku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.5.15 17:10
@PetrušeKl píše:
No ono tam vůbec nebylo, jak Digi s Tonym žila. On už seděl v lochu a ona se s ním chtěla rozvést, protože si ho kdysi vzala kvůli nějaké levotě. Jenže na ní přešly ty jeho dluhy a on jí vydíral a kdesi cosi. Jeho kumpán byl tehdy Mára a tak se on objevil v Ulici… Rozvést se s ním tehdy chtěla, aby mohla mít nesmírné štěstí Brzobohatíkem. Nakonec vše dobře dopadlo, oni se pokoušeli neúspěšně o dítě, podstoupili umělko a ona fakt čekala dvojčata. A tradá, zmizeli do Anglie. Takže teď mi přijde trapárna, že se vrátí ona i její bývalý a Brzobohatý už ne, to je určitě rozvedou nebo vymyslí nějakou jinou uvěřitelnou historku… No jsem zvědavá…

Na Digi se netěším, ale jsem zvědavá, jak tohle tvůrci vykoumají. Jak se jako vrátí, vždyť má dvě děti. Kam je jako podějou? Kdyby se měla vrátit s nima, určitě by to psali. Jakože matka odjede od dětí do zahraničí a třeba se ještě nechá přemluvit k setrvání?? Snad se této linie nedočkáme, to už by byla kalamita… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
26.5.15 17:55
@Terdul píše:
To bude mít holka ale hezký prázdniny - bez státnic, práce, Kuřízka. Jedině David utěšitel…

A pres prazdniny bude z Davida utesitele David soulozitel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
26.5.15 17:59
@Terdul píše:
To by mě zajímalo, jak David souložitel vysvětlí své chování, když on by přeci Sylvě nikdy nemohl udělat toooo, co provádí Kuřízek :mrgreen:.

Nooooo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
@Anna766 píše:
A pres prazdniny bude z Davida utesitele David soulozitel :mrgreen: :mrgreen:

No ale fuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@Anna766 píše:
A pres prazdniny bude z Davida utesiteleDavid soulozitel :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
26.5.15 18:00

Proč si všichni myslíte, že Kuřízek to s Terezou ukončí?

• Citovat
  • Upravit
6094
26.5.15 18:03

Tak by mohla světice přes prázky ohnout oba a pak řešit dilema kterého z nevěrníků je miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 18:34
@Bondatrova píše:
Proč si všichni myslíte, že Kuřízek to s Terezou ukončí?

já si naopak myslím, že o ukončí Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 18:39
@Terdul píše:
Nebo to ukončí Kuřízková :mrgreen:.

No ta mu nakáže to ukončit, ale záleží, jestli jí poslechne..Ale podle mě si Tereza uvědomí, že tohle jí za to nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
26.5.15 18:41

Co se týče Terezy, tak možná že jí to dojde až ve chvíli, kdy projede státnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.5.15 18:48

Holky, všimly jste si v dnešním díle, jak se baví v hospodě Mastný s Květou o tom nenarozeném dítěti od Lumíra (že mu koupila ten přívešek), tak se o něm vyjadřují jako „ON“, tak mě napadlo, jestli nedopatřením neprokecli, že bude mít Lumča kluka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 19:08

Hmmm a Rozi má o čem přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
26.5.15 19:08
@KPKristy píše:
Na Digi se netěším, ale jsem zvědavá, jak tohle tvůrci vykoumají. Jak se jako vrátí, vždyť má dvě děti. Kam je jako podějou? Kdyby se měla vrátit s nima, určitě by to psali. Jakože matka odjede od dětí do zahraničí a třeba se ještě nechá přemluvit k setrvání?? Snad se této linie nedočkáme, to už by byla kalamita… :roll:

třeba do toho zakomponují juvenilní justici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky