Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7744
25.5.15 20:26

Náhodou, Digi dobře ryla do Simony a to mě bavilo  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.5.15 20:37
@Fíková píše:
Náhodou, Digi dobře ryla do Simony a to mě bavilo :mrgreen:

Máš pravdu :D Tak aspoň vím, že Simča bude mít z Digi stejnou radost jako já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.5.15 20:43

Já ji měla docela ráda :) Ale musím říct, že jak se rozešla s manželem a někde psali, že má problém se uživit, tak mě hned napadlo, jestli se nebude zkoušet vrátit do ulice. Ale mrzí mě, že tím pádem ji rozvedou se seriálovým manželem, byli pěkný pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
25.5.15 20:53
@Anna766 píše:
No coment.Mela jsem za rodicku to samy. :cert:

Ted me napadlo proc se rika rodice. Kdyz otcove nerodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.5.15 21:01

Holky jak to vidíte dál s tou šikanou.. Nějkaý díl jsme neviděla.. tak jestli neni něco dál..
Osobně si myslím, že možná… v té šikaně pojede i Dominik.. Jak někdo psal, že prý slyšel a nebo četl, že to bde hodně vyhrocené, tak si myslím, že toto co si Lucina píše s Rozinou, Dominik ví, a proto se k ní tak má a pak až spolu něco budou mít- třeba se sepolu vyspí nebo něco, tak to na ni vybalí třeba před třídou..
Něco podobného jsem zažila na střední, kdy dvě holčiny nějak mězi sebou měly spor, a ta jedna měla kluka, který měl dobrého kamaráda a ten jim trochu pomohl, že si s druhé holky udělal dost blbou srandu..
Ale je to asi fantazie…ale napadlo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.5.15 21:11

@kvaček Dneska bylo v tv v ukázce, že praskne, že ta Vsetíňanda je Lucie… A kdosi tu psal, že bude vydírat Rozi skrze tu slohovku, že jinak to řekne Dominikovi nebo celé třídě - už nevim - co si spolu ony dvě psaly na tom fb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
25.5.15 21:14

Mně připadalo zvláštní, že Rozina jen tak seděla na lavičce a četovala. To máte vy pražáci pěkné vymoženosti, tady pokud je něco dostupné, tak je to zaheslované. Dokonce i dcera ve škole to měla zaheslované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
25.5.15 21:23

Rozina už ví, že je to Lucina a zacala ji vydírat. Bude muset mít copy s mašlí a řekne Dominikovi, že s ním seminárku dělat nebude. Lucině musí napsat slohovku. Alice utekla z vazby a schovala se v dílně u Matouše

• Citovat
  • Upravit
7744
25.5.15 21:29
@vokishka píše:
Mně připadalo zvláštní, že Rozina jen tak seděla na lavičce a četovala. To máte vy pražáci pěkné vymoženosti, tady pokud je něco dostupné, tak je to zaheslované. Dokonce i dcera ve škole to měla zaheslované.

Tak některé restaurace, kavárny mají free wifi. Jinak může mít přece i mobilní internet přes svého operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
25.5.15 21:31
@vokishka píše:

Ja mam flesku od o2 a pripojim se kdekoliv:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
25.5.15 21:34

@barca.hrosik Fakt? To je dobrý, já právě sledovala, jestli tam nemá napojený mobil a nic jsem neviděla. Jinak já žiju v docela velkým městě a stejně mám v práci neskutečné problémy s obyčejným mobilem. Běžně se stává, že pokud mi někdo volá, jsem nedostupná, odeslat sms znamená čarovat s mobilem kolem okna atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
25.5.15 21:38
@e-lili píše:
Ted me napadlo proc se rika rodice. Kdyz otcove nerodi

Asi jako materska DOVOLENA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.5.15 21:41

@vokishka
já chytnu net normálně na spoustě ´míst ve městě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
25.5.15 21:43

@Lejaa U nás moc ne. Moje ambulance s velkým humbukem spustily wifi, ovšem připojit se na ni se dceři ještě nepodařilo. A to jsme minule čekaly hned ve vedlejši ordinaci asi hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
26.5.15 07:58
@vokishka píše:

Jestli to nebylo míněno jako vtip, tak moc prosím, aby se do této diskuze nezatahoval nešvar běžný bohužel v jiných diskuzích typu vy pražáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí