Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul je to jeho syn
ze se vam pletu do rozhovoru, ale digi ma ve zkutecnosti dvojcata, ze? (Teda doufam, ze mi nic neuteklo a neopakuji se
)
@morous.11 píše:
@Terdul je to jeho synze se vam pletu do rozhovoru, ale digi ma ve zkutecnosti dvojcata, ze? (Teda doufam, ze mi nic neuteklo a neopakuji se
)
nepletes se.,ma v realu klucika a holcinu myslim.
@Terdul píše:
Ted jsem si vzpomnela. Neni nahodou Mara ve skutecnosti syn Kukacky? Myslim, ze pochazeji z HK.
Mára je odtud, jo?
![]()
@Xiraxinek píše:
Návrat oblíbené postavy, do Ulice se vrací DigiNo moje teda ne…
moje taky ne.. ona tam furt jen všechno hrotila a ironicky mluvila se simonou. a měla furt kecy na pepana přece..
zrovna ted jak to opakujou tak se někde digi vdala a simona brečel a lamentovala jak pepana nemá nikdo rád..
no to bude mela pepan a digi
![]()
Já jsem asi jedna z mála co měla Digi ráda.
teď ulici nestíhám, tak dočítám přes vás ![]()
@Samey píše:
moje taky ne.. ona tam furt jen všechno hrotila a ironicky mluvila se simonou. a měla furt kecy na pepana přece..
zrovna ted jak to opakujou tak se někde digi vdala a simona brečel a lamentovala jak pepana nemá nikdo rád..
no to bude mela pepan a digi![]()
![]()
Pepan a Digi aneb co se skadliva rado se miva
![]()
Já jsem teď koukala na středu a čtvrtek bude asi zajímavý dle ukázek ![]()
@Anna766 píše:
Pepan a Digi aneb co se skadliva rado se miva![]()
no potěš koště teda..
a starali by se společně o dětičky. její dvojčata a jeho tu blaženku nebo jak se jmenuje
jo jiřinka.
a simona s rudem by je dotovali
![]()
@Terdul píše:
A všichni budou jedna velká galaktická rodina.
a žít ze simoninýho kadeřnickokecajícího platu
![]()
@KPKristy píše:
Na linku Digy x Tony, jestli nějaká bude, se teda netěším. Buď na sebe budou házet starou špínu nebo se k sobě vrátí. Což mi teda přijde úplně dementní vzhledem k tomu, že on jí asi tak děsně a šíleně a ukrutně ublížil (já si to nepamatuju, aso jsem moc nekoukala), že mu to Motyka nemůže zapomenout ani za sto let. Obojí bude fraška…
No tak nebylo by to poprvé - viz. Lumír a Světlana.
@Martina8888 píše:
Ahoj. Koukám na včerejší ulici a nechci určíte omlouvat tu Lucii, ale občas mi přijde při tom chatovani jak se tváří a i na te chodbě jak vyběhla ze třídy tak ze není prvoplanova mrcha co se jen baví ale přijde mi někdy jako ne šťastna zamilovana holka (do Dominika) ktera neskutecne žárlí nejen na něj ale i na Rozu jakoby chtěla byt s ni kamarádka ale její image drsnacky a hvězdy ji braní se s ni normálně kamarádit přeci jenom obyčejna holka od koni z vesnice jak by vypadala…a to ji sejri a dela tyhle blbiny. Nevímco bude ddál třeba se projevi ze je to fakt jen mrcha ale ted me tak občas nepripada. A myslím že nakonec se hezky vuci Roze zachová Vik i bud ji pomůže a postavi se proti Lucii nebo se s ni začne kamarádit.
Taky nechci omlouvat Lucii, ale… přesně to jsem si říkala - ona je zamilovaná a jaksi vidí, že nemá šanci - tak se jí ani nedivím, že jí na Rozině všechno vadí. V tom jí rozumím. Bohužel už ne v tom, co dělá. Ale hraje to fakt dobře. I Rozina. Jen ta Viki hraje pořád hrozně.
@vokishka píše:
@Terdul mě to jen překvapilo, protože jsem fakt ještě neviděla nikoho venku s noťasem.
@kometaO5 v Praze jsem několik let žila, kdybych měla kde bydlet, tak bych teď taky byla pražák. A vůbec to nebylo myšleno jako něco špatného. Jsem ještě v jiné diskuzi o Ulici a asi se zase pokorně vrátím jen tam, abych někoho nepohoršovala.
Proboha proč bys měla někam odcházet? Moc tě nepotěším, tam jsem taky ![]()
Ale omlouvám se jestli jsem se tě nějak dotkla, neber to osobně. Jen mě neskutečně vadí poslouchat ze všech stran - nejen tady- řeči o pražácích. A to podotýkám že z prahy nejsem
@kometaO5 tak děj je z Prahy, proto píšu pražáci se maj. Stejně je půlka Prahy z Moravy. Jinak dnes jsem četla rozhovor s herečkou, co hraje Frgálku. A ona je v Valašska, docela se divila, že se lidem nelíbil jejich přízvuk. Prý tak mluví pořád. Hraje i v Brně.
Noo tak z ukázet na čt, to fakt vypadá, že ty zkoušky neudělala, jak si tam sedne na ten gauč a netváří se moc nadšeně ![]()
@Terdul píše:
Třeba řve, že se to prosáklo a Kuřízek jí udělá čau.
jo to taky, ale pak kluci říkají, že už by to měla mít hotový..a ona přijde sedne na gauč a když se jí ptali jak dopadla, tak se moc netvářila..