Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžete mě prosím někdo označit až bude ke stažení nový díl? myslím že čtvrteční dnes pustí… děkuju
@Lasislava1 Me se uplne sevrel zaludek, chudak holka ja bych ji dala takovou do dr*ky jeste je to jen serial
![]()
Zrovna včera jsem si pustila film Přerušené ticho… Šikana na střední škole…
@Terdul píše:
Který, bohužel, v tomto hodně odráží realitu.
Jo to urcite, to ja nerikam a taky jsem si uvedomila, ze za par let toto 'muzu 'resit taky:-/Ale pevne doufam, ze kdykoliv moje deti budou mit nejaky problem prijdou a reknou to hned…
Skoda, ze Rozina priznala, ze vi, kdo je Iveta. Mela to nejak vyuzit a Lucii tam neco navykladat…
Tak já jsem z toho blázen, tak Lumír se Světlanou už vědí co čekají???
Do dneška jsem si myslela to, co vy. Že Lucina je jen zamilovaná trubka, která neví, kudy kam. Ale po dnešním dílu mám jasno, že to je zákeřná svině, která se nelekne ničeho. Je šílený, že se tohle opravdu děje…
A Lumír dobře nastoupil na Vilmu, už taky potřebovala studenou sprchu skrz tu svatbu ![]()
Je hrozný, když má někdo potřebu si svatbou svých blízkých léčit komplexy. Naštěstí jsem to nezažila na vlastní kůži, ale diskusí tu o tom bylo až dost ![]()
Ohledně Téry mě napadlo, že státnice sice udělá, ale kuřízci ji oznámí, že mladá zůstává na gymplu ![]()
@ivik21 píše:
Ohledně Téry mě napadlo, že státnice sice udělá, ale kuřízci ji oznámí, že mladá zůstává na gymplu
já už vím, já už vím…
sleduju
@carambol píše:
já už vím, já už vím…sleduju
Tak to napiš, nééééé, na co čekáš?
![]()
No aby jste mě přemlouvaly ne???
![]()
Státnice neudělá…a s Kuřízkem to praskne až pak.