Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
26.5.15 20:05
@carambol píše:
No aby jste mě přemlouvaly ne??? :lol: :lol:Státnice neudělá…a s Kuřízkem to praskne až pak.

já to věděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.5.15 20:08

NJ, tak on málokdo si dovolí víkend před státnicemi proshookat v Krakově, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
26.5.15 20:11

A ona to v tomto díle vůbec vědět nebude, že to u nich prasklo.

To je v ukázkách až na ten další díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200

@JaneDoe Už je na e-disku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
@renduli píše:

To rychle, když teď skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
26.5.15 20:14
@renduli píše:

ju už stahuju, dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
26.5.15 20:18
@Xiraxinek píše:
Zrovna včera jsem si pustila film Přerušené ticho… Šikana na střední škole…

Tenhle jsem neviděla, ale viděla jsem film zkažená mládež a je to snad nejhorší film, který jsem viděla, úplně se teď děsím, že bude někdo šikanovat moje dítě.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.5.15 20:19
@carambol píše:
To rychle, když teď skončil.

Ke stáhnutí z Voyo nebude asi třeba dokoukat díl celý. Jsou programy, které dokáží vygenerovat link a stáhnout soubor rychle, aniž by ho člověk musel celý přehrát. Ale i tak je to nahození na edisk bleskové, to teda jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.5.15 20:23
@me2dova píše:
NJ, tak on málokdo si dovolí víkend před státnicemi proshookat v Krakově, že jo…

To je parádní slovo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 20:24
@renduli píše:
Ke stáhnutí z Voyo nebude asi třeba dokoukat díl celý. Jsou programy, které dokáží vygenerovat link a stáhnout soubor rychle, aniž by ho člověk musel celý přehrát. Ale i tak je to nahození na edisk bleskové, to teda jo. :)

díky bohu za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
26.5.15 20:26
@Didlinka33 píše:
díky bohu za to :mrgreen:

Mně to stahování nebaví, dokoukávám dopoledne, když mám volno a děcka jsou ve škole i ordinačku…
Muž taky na něco čučí - obětuju 150 měsíčně. To utratím kolikrát víc, za jiné kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 20:29
@carambol píše:
Mně to stahování nebaví, dokoukávám dopoledne, když mám volno a děcka jsou ve škole i ordinačku…
Muž taky na něco čučí - obětuju 150 měsíčně. To utratím kolikrát víc, za jiné kraviny.

To já si to teda radši stáhnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.5.15 21:00

Co se Roziných culíků týče, fakt nechápu, proč si je vyčesala tam nahoru a ty mašle si uvázala nahoru. Vypadala fakt jak na divadle. Kdyby si udělala nějaké decentní cůpky s mašlema na konci, mohlo jí to i docela slušet a Lucka by se zvencla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 21:09
@Magnificata píše:
Tenhle jsem neviděla, ale viděla jsem film zkažená mládež a je to snad nejhorší film, který jsem viděla, úplně se teď děsím, že bude někdo šikanovat moje dítě.. :(

Tady v tom holku šikanovali tak dlouho, až vlastně přišla o vše a doma se oběsila… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
26.5.15 21:32

Digi měla těžkej život, aby jí muže a děti scénáristi nezabili. To by se pak mohla vrátit do kadeřnictví. :think:

já myslela, že jí účes nařídila Lucina. Že si Róza umotá na hlavě příšernost dobrovolně, z toho mi jde hlava kolem. Kdyby mně někdo řekl „udělej si dva copy“, tak bych přemýšlela jak nevypadat jak deb.il :nevim: fakt z ní musí dělat kravku, nebo si o divácích myslí že jsou tupí?
A jsem vážně zvědavá co zamýšlejí s Lexou. Jestli ho chtějí dát k Terce, tak jak on naloží s „tou svojí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí