Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul to, že ma svoje… a Ivana mesedi dlouho. Soud byl přece až po prázdninách… Tudíž od září cca
Ono Ivana se stejně moc nemá kam vrátit.
Leda by bydlela s Henrym, ale museli by jim postavit kulisy bytu.
Nebo se nakonec vytratí ta Hejlovka s Péťou a oni půjdou bydlet místo nich. ![]()
@atominnka píše:
Tak už vás tady dlouho čtu, ale tentokrát mi to nedá,,
To se fakt vrátí Digi? To ne, že ne?![]()
Taky koukám jako puk a taky o to zájem nemám. Zatím tu jen asi jedna napsala, že ji Digi bavila, jinak byla všem spíš protivná ![]()
A ten Tony
. Bože můj, on teď bude brečet, že ho nikde nechtějí, protože vylezl z kriminálu. Tak ať se sebere a odjede třeba do zahraničí. Mladej chlap bez závazků, co má možnosti. Další adept na bezdomáče, protože si nedokáže poradit…
Na linku Digy x Tony, jestli nějaká bude, se teda netěším. Buď na sebe budou házet starou špínu nebo se k sobě vrátí. Což mi teda přijde úplně dementní vzhledem k tomu, že on jí asi tak děsně a šíleně a ukrutně ublížil (já si to nepamatuju, aso jsem moc nekoukala), že mu to Motyka nemůže zapomenout ani za sto let. Obojí bude fraška…
@KPKristy píše:
Na linku Digy x Tony, jestli nějaká bude, se teda netěším. Buď na sebe budou házet starou špínu nebo se k sobě vrátí. Což mi teda přijde úplně dementní vzhledem k tomu, že on jí asi tak děsně a šíleně a ukrutně ublížil (já si to nepamatuju, aso jsem moc nekoukala), že mu to Motyka nemůže zapomenout ani za sto let. Obojí bude fraška…
Bude ale ona se vraci sama kde nechala to Ondreje to je zase budou rozvadet ci co? Kazdopadne me tahle linka nebere
![]()
@barca.hrosik a má děti ne?
Zase něco, co se mi zdá v normálním životě jako těžko uvěřitelné. Že by se najednu oba vrátili? Jako Digi s dětma z Anglie a bejvalýho pustili zrovna z krimu je divný a moc velká náhoda… ![]()
@areca Ja ti nevim nejak si to nepamatuju ale myslim ze dite cekala ale ruku do ohne za to nedam
![]()
@barca.hrosik píše:
@areca Ja ti nevim nejak si to nepamatuju ale myslim ze dite cekala ale ruku do ohne za to nedam![]()
![]()
Neměla snad čekat dokonce dvojčata? ![]()
Holky jestli muzu se vtirnout. S digi jsem v soku, tu jsem teda nesnasela…tehdy to bylo tak ze nemohli otehotnet s tim markem ( brzobohaty) a myslim pak podstoupuli umely a cekali dve holky a zaroven odjeli do te Anglie. takze ona se vrati asi i s nema. nevim kolik jim bude ze by zapadli mezi vrstevniky (mirinka?)..
@Terdul digi byla děsná a monika je taky silně otravná
No, netěším se na to
@barca.hrosik hlavně at už nikoho nertozvvádí, všude se.rou akorát nevěry, rozvody a rozchody, už je toho tam moc
@atominnka píše:
@Terdul digi byla děsná a monika je taky silně otravnáNo, netěším se na to@barca.hrosik hlavně at už nikoho nertozvvádí, všude se.rou akorát nevěry, rozvody a rozchody, už je toho tam moc
S to tam jeste nebyla tahacka o stridavou peci.By si mohla Digi a Brzlik rozdelit holky a po mesici si je prehazovat. ![]()
@Anna766 píše:
S to tam jeste nebyla tahacka o stridavou peci.By si mohla Digi a Brzlik rozdelit holky a po mesici si je prehazovat.
A nova by usetrila, bo by je mohla hrát jen jedna holka místo dvou, když jsou dvojčata ![]()