Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
26.5.15 08:05
@kometaO5 píše:
Jestli to nebylo míněno jako vtip, tak moc prosím, aby se do této diskuze nezatahoval nešvar běžný bohužel v jiných diskuzích typu vy pražáci…

Ja myslim, ze to nemyslela zle, ale jako fakt, ze v mnohych mestech, kdyz uz najdes vifi pripojeni, tak je zaheslovane, takze takhle na lavicce si nemuzes s nekym psat. Píše, ze i její dcera ve skole to ma zaheslovaný, ale tam to asi chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
26.5.15 08:06
@Terdul píše:
Tak drama Kuřízek a Tereza bude ve čtvrtek.

dík! tak zatím mám volno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
26.5.15 08:41

Ahoj, ráda bych se k vám přidala k diskusi :-D
jsem zvědavá, jestli Terka dá státnice nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.5.15 09:42

Tak už vás tady dlouho čtu, ale tentokrát mi to nedá,,
To se fakt vrátí Digi? To ne, že ne? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
26.5.15 09:45

Ahoj. Koukám na včerejší ulici a nechci určíte omlouvat tu Lucii, ale občas mi přijde při tom chatovani jak se tváří a i na te chodbě jak vyběhla ze třídy tak ze není prvoplanova mrcha co se jen baví ale přijde mi někdy jako ne šťastna zamilovana holka (do Dominika) ktera neskutecne žárlí nejen na něj ale i na Rozu jakoby chtěla byt s ni kamarádka ale její image drsnacky a hvězdy ji braní se s ni normálně kamarádit přeci jenom obyčejna holka od koni z vesnice jak by vypadala…a to ji sejri a dela tyhle blbiny. Nevímco bude ddál třeba se projevi ze je to fakt jen mrcha ale ted me tak občas nepripada. A myslím že nakonec se hezky vuci Roze zachová Vik i bud ji pomůže a postavi se proti Lucii nebo se s ni začne kamarádit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
26.5.15 09:52

No já nevím, já si myslím, že je Lucie pěkně zlý rypák… Každopádně to ta slečna hraje dobře :-)
A Digi se fakt vrátí, to se teda moc netěším, přijde mi to už překombinované…
Co říkáte na Tonyho? Já mám toho herce moc ráda, hraje to dobře. Každopádně ho třeba dají dohromady opět s Digi, je zvláštní, že se vrátí oba ve zhruba stejnou dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
26.5.15 09:59

Jak ta Květa při mluvení mlaská :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
26.5.15 10:02

Jak ja nemam rada tu Kvetu a jeji ksichty :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
26.5.15 10:18

@Terdul jak se to pozná? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.5.15 10:25

A víte o tom, že Pavla Tomicová (Simona Pavlicová) a Naděžda Chroboková (paní Květa) jsou ve skutečnosti sestry? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 10:36
@PetrušeKl píše:
No já nevím, já si myslím, že je Lucie pěkně zlý rypák… Každopádně to ta slečna hraje dobře :-)
A Digi se fakt vrátí, to se teda moc netěším, přijde mi to už překombinované…
Co říkáte na Tonyho? Já mám toho herce moc ráda, hraje to dobře. Každopádně ho třeba dají dohromady opět s Digi, je zvláštní, že se vrátí oba ve zhruba stejnou dobu..

Spíš předpokládám nějaký mazec, když si vezmu jak se rozcházeli… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
26.5.15 10:49

@Terdul Nebylo to na konci minuli sezony..jako ze loni touhle dobou..a na vanoce mela propustku..mozna se pletu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
26.5.15 10:50

Kveta je hrozna zenska..jsem zvedava jak to dopadne..a do toho ta Roza..uz mi to prijde prehnany..a zajima me kdy to konecne praskne, do konce sezony zbejva mesic, tak snad to uzavrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148737
26.5.15 10:56
@Jitus.Slavickova píše:
Kveta je hrozna zenska..jsem zvedava jak to dopadne..a do toho ta Roza..uz mi to prijde prehnany..a zajima me kdy to konecne praskne, do konce sezony zbejva mesic, tak snad to uzavrou..

Neboj oni to stihnou :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.5.15 11:03
@Anna766 píše:
Neboj oni to stihnou :mrgreen: :mrgreen: :lol:
:D :pankac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek