Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
@KPKristy tak se domluvime a pujdeme ji Ulice zmlatit![]()
![]()
![]()
@Ikente píše:ta herečka musí být docela chudák, teď na ní asi všichni koukají jako na opravdového hajzla
Jo a Kurizek je h a j z l roku. A Lumca trotl sezony. ![]()
@Ikente píše:ta herečka musí být docela chudák, teď na ní asi všichni koukají jako na opravdového hajzla
upřímně, ta role jí sedne..vypadá jak hajzlík ![]()
@Anna766 to teda jo, holt je to riziko povolání ![]()
@veeeraf no to vypadá, to máš pravdu, právě proto si jí lidi budou s Lucinou snadněji zaměňovat ![]()
Mně se naopak herečka Lucky hrozně líbí.
Jak se vždycky mhouří u toho chatu na FB.
Herečka mi je sympatická.
@martinape píše:
Mně se naopak herečka Lucky hrozně líbí.Jak se vždycky mhouří u toho chatu na FB.
Herečka mi je sympatická.
Tak to mě naopak není sympatická vůbec, to její mhouření nesnáším. ![]()
@Meganie Nojo, no.
Ještě že existuju já
a doufám i spoustu dalších, kterým sympatická je, jinak by si to po týhle roli mohla jít hodit. ![]()
@martinape píše:
@Meganie Nojo, no.Ještě že existuju já
a doufám i spoustu dalších, kterým sympatická je, jinak by si to po týhle roli mohla jít hodit.
Ona to prezije. Zhrzene manzelky od neverniku taky nepujdou umlatit Terezu alias Patricii Solarikovou umlatit kabelkama. ![]()
Vcera Rozina ve Volejte Novu rikala, ze nejvic si ve skutecnosti rozumi s Lucii ![]()
@martinape píše:
@Meganie Nojo, no.Ještě že existuju já
a doufám i spoustu dalších, kterým sympatická je, jinak by si to po týhle roli mohla jít hodit.
tak to mě je i jedno, koho kdo hraje, vždycky si říkám, že je to jen film (seriál). Jen jsem si právě vzpomněla, jak si herci často stěžují, že si je lidi na ulici pletou s jejich rolemi
@Anna766 píše:
@KPKristy tak se domluvime a pujdeme ji Ulice zmlatit![]()
![]()
![]()
holky ale nezapomente, že by vám tu mohl někdo napsat že to moc žerete a že je to přeci seriál.. mějte to na paměti
![]()
Anička Kadeřávková se s ní v civilu kamarádí, vylepší jí body
![]()
http://novaplus.nova.cz/…-mezi-herci/
Nelíbí se mi, že se to potáhne ještě dál a intenzivněji.
Jasně, tohle se děje a je fajn, že Ulice zpracovává i tohle závažné téma, ale prostě nedívá se mi na to moc dobře.
Doufám aspoň, že se ta šikana vyřeší do konce sezóny a Wébrovka dostane pořádně nakopáno. ![]()
@Sherry píše:
holky ale nezapomente, že by vám tu mohl někdo napsat že to moc žerete a že je to přeci seriál.. mějte to na paměti![]()
![]()
No právě! Já na ni radši nejdu, byla bych tu za trapku ![]()