Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148647
24.5.15 09:46

@KPKristy tak se domluvime a pujdeme ji Ulice zmlatit :pankac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.5.15 09:56
@Anna766 píše:
@KPKristy tak se domluvime a pujdeme ji Ulice zmlatit :pankac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:
:D ta herečka musí být docela chudák, teď na ní asi všichni koukají jako na opravdového hajzla :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
24.5.15 10:29
@Ikente píše: :D ta herečka musí být docela chudák, teď na ní asi všichni koukají jako na opravdového hajzla :D

Jo a Kurizek je h a j z l roku. A Lumca trotl sezony. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
24.5.15 10:34
@Ikente píše: :D ta herečka musí být docela chudák, teď na ní asi všichni koukají jako na opravdového hajzla :D

upřímně, ta role jí sedne..vypadá jak hajzlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.5.15 11:17

@Anna766 to teda jo, holt je to riziko povolání :D
@veeeraf no to vypadá, to máš pravdu, právě proto si jí lidi budou s Lucinou snadněji zaměňovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.15 11:44

Mně se naopak herečka Lucky hrozně líbí. :-) Jak se vždycky mhouří u toho chatu na FB. :-) Herečka mi je sympatická.

• Citovat
  • Upravit
2604
24.5.15 11:47
@martinape píše:
Mně se naopak herečka Lucky hrozně líbí. :-) Jak se vždycky mhouří u toho chatu na FB. :-) Herečka mi je sympatická.

Tak to mě naopak není sympatická vůbec, to její mhouření nesnáším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.15 11:49

@Meganie Nojo, no. :-D Ještě že existuju já :mrgreen: a doufám i spoustu dalších, kterým sympatická je, jinak by si to po týhle roli mohla jít hodit. :-D

• Citovat
  • Upravit
148647
24.5.15 12:06
@martinape píše:
@Meganie Nojo, no. :-D Ještě že existuju já :mrgreen: a doufám i spoustu dalších, kterým sympatická je, jinak by si to po týhle roli mohla jít hodit. :-D

Ona to prezije. Zhrzene manzelky od neverniku taky nepujdou umlatit Terezu alias Patricii Solarikovou umlatit kabelkama. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
24.5.15 12:15

Vcera Rozina ve Volejte Novu rikala, ze nejvic si ve skutecnosti rozumi s Lucii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.5.15 12:18
@martinape píše:
@Meganie Nojo, no. :-D Ještě že existuju já :mrgreen: a doufám i spoustu dalších, kterým sympatická je, jinak by si to po týhle roli mohla jít hodit. :-D

tak to mě je i jedno, koho kdo hraje, vždycky si říkám, že je to jen film (seriál). Jen jsem si právě vzpomněla, jak si herci často stěžují, že si je lidi na ulici pletou s jejich rolemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
24.5.15 13:31
@Anna766 píše:
@KPKristy tak se domluvime a pujdeme ji Ulice zmlatit :pankac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

holky ale nezapomente, že by vám tu mohl někdo napsat že to moc žerete a že je to přeci seriál.. mějte to na paměti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
24.5.15 13:49

Anička Kadeřávková se s ní v civilu kamarádí, vylepší jí body :D :D
 http://novaplus.nova.cz/…-mezi-herci/

Nelíbí se mi, že se to potáhne ještě dál a intenzivněji.
Jasně, tohle se děje a je fajn, že Ulice zpracovává i tohle závažné téma, ale prostě nedívá se mi na to moc dobře. :( Doufám aspoň, že se ta šikana vyřeší do konce sezóny a Wébrovka dostane pořádně nakopáno. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.5.15 14:47
@Sherry píše:
holky ale nezapomente, že by vám tu mohl někdo napsat že to moc žerete a že je to přeci seriál.. mějte to na paměti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No právě! Já na ni radši nejdu, byla bych tu za trapku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.5.15 17:06
@Anna766 píše:
Dik :mrgreen: ja taky :srdce:
:kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek