Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.15 00:09

V dílech dopředu, v ukázkách na příště: Webrovka má ve třídě otevřený noťas a asi je na FB, jako Iveta Vsetín. Přes rameno jí koukne Viki a ptá se jí, kdo je Iveta? Uslyší to Rozina – a myslím, že jí to všechno dojde.

• Citovat
  • Upravit
189
22.5.15 07:42

Tak to mě mrzí, že se knížka nelíbí :|… u nás teda má úspěch, líbí se i tátovi :) asi je to o vkusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.5.15 08:05
@kometaO5 píše:
scénáristi jsou hlavně úplně mimo i co se týká operace křečových žil! Nejen že to v žádném případě není tak rychlé a jednoduché, ale především se tyto operace nedělají přes léto!!!

Tak nevím, jestli se nedělají přes léto. Ale jinak je to opravdu rychlé. Manžel na tom byl přes 4 týdny. Platil za 1 nohu 13 tisíc. Kdyby si to nechal dělat klasicky v nemocnici, neplatil by, ale léčení by bylo delší, protože metoda je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.5.15 08:09
@Moise píše: Teď jsem dokoukala myslím pondělí a podle ukázek na úterý to vypadá, že by mohlo prasknut, že Lucie je Iveta

Tak na to odhalení se těším od začátku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
22.5.15 08:14

@Terdul průser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.15 08:43
@Terdul píše:
Já se toho bojím. Kdo ví, co z toho bude.

Mně by se líbilo, kdyby to Rozině docvaklo, ale nedala to znát a pak toho, že ví s kým má na FB tu čest, řádně využila. Např. by Lucině něco nakukala, nějaký bludy a Lucina by se tím pak ztrapnila…

• Citovat
  • Upravit
8142
22.5.15 08:47

Tak to se divim, ze Simona nejde na ty krecaky na pojistovnu, kdyz nemaji moc penez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
22.5.15 08:52

@Levandulina já jsem to taky nepochopila, pokud nemá nějakou kontraindikaci k narkoze a nemá ji každou chvíli, tak jednou ji přežije.. brát si na to peníze od Markéty :nevim: I když je fakt, že Simona Markétě hodně pomohla, tak jí to může vrátit alespoň takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.5.15 08:55
@Lupa píše:
Tak to mě mrzí, že se knížka nelíbí :|… u nás teda má úspěch, líbí se i tátovi :) asi je to o vkusu :)

Já do toho jen koukla, přečetla jednu a dobrý. Jako mohly by být kratší a „hutnější“, ono psát pro děti není žádná sranda, ale to on časem vychytá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 09:16
@Lupa píše:
Tak to mě mrzí, že se knížka nelíbí :|… u nás teda má úspěch, líbí se i tátovi :) asi je to o vkusu :)

Ale tak ne, že by se úplně nelíbila, ale jsem z toho trochu rozpačitá. Úplně dobře se mi to nečte, protože po chvíli sama ztrácím přehled :mrgreen:. Matěj se taky moc nesoustředí, ale Ondru to baví. Poslouchá a furt se ptá, co znamená to nebo ono a vždycky se těší na další večer.
No, o chlapovi ani nemluvím. Jak jsem prokecla, že Kuřízek je mi sympatickej jako chlap, tak začal být nějakej zaujatej a ani tu knížku nepřijal :roll: :mrgreen:. Chápete to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 09:19

Jinak, když jsme u těch pojišťoven. Já si kdysi nechala poslat výpis ještě co jsem chodila k bývalému gynekologovi a zjistila jsem, že si nechává vyúčtovat za prohlídku pokaždé, když jsem si šla jen nechat napsat HA. Takže jako bych chodila na kozu čtyřikrát do roka, přitom napsání HA znamenalo jen vyzvednutí receptu mezi dveřma. A pak že doktoři jsou chudáci, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.5.15 09:24
@Levandulina píše:
Tak to se divim, ze Simona nejde na ty krecaky na pojistovnu, kdyz nemaji moc penez…

Zdá se mi, že ta metoda s narkózou vyžaduje delší rekonvalescenci oproti té placené s lokální anestezií. Takže ve výsledku taky není zadarmo, když utíká výdělek.
No já bych asi raději taky škudlila, jen abych se vyhnula narkóze. :oops:
Ale proč to třeba neřeší splátkami? Dneska to zdravotnická zařízení umožňují. Klidně bych šla i do půjčky (ne ovšem od pokoutných společností). Půjčka na zdraví je vlastně investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 09:30

Simona asi ví, proč narkózu nechce. Je tlustá jako vepřík, a to je narkóza docela riziková, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.5.15 09:31

Těším se na odhalení Weberovky, doufám, že to dostane sežrat, mrcha jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.5.15 09:42

S potěšením kvituju konečně taky trochu realismu: jak vylezla ta Matesova nemocná přítelkyně ráno z ložnice, tak vypadala pěkně „jetě“ :pankac: Konečně někdo, kdo nevstává s horečkou i s make-upem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí