Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzaa píše:
Přiznám se, ze ty operace křečáků mne zaskocily, ze se platí. Ja myslela, ze je to proste zdravotní problém, ne jen esteticky - a za zdravotní se obvykle neplatí, jestli mi rozumítejsou to teda pěkně pálky.
Zlaté moje titanové koleno, to bylo aspoň zadara(ale po vypisu z pojišťovny jsem se málem vyvfatila, kolik to stojí… Můj chlap prohlásil, ze to mam jak za ojete auto
)
Vypis z pojistovny jsi si vyzadala sama?
@Anna766 píše:
Vypis z pojistovny jsi si vyzadala sama?
Ano prosím, potoze jsem zvědavá jak veverka
cena 135tis ( bez lázní) je vskutku lidová ![]()
@Zuzaa píše:
Ano prosím, potoze jsem zvědavá jak veverkacena 135tis ( bez lázní) je vskutku lidová
@lovesmile presne takhle jsem vypadala
no co, muzu machrovat, ze mam koleno za 130táců ![]()
@Zuzaa píše:
Ano prosím, potoze jsem zvědavá jak veverkacena 135tis ( bez lázní) je vskutku lidová
Fakt jo
snad ani nechci vedet kolil jsem stala vzp ja
![]()
Jinak dik za info.
![]()
@martinape píše:
Takže. Nepečou běžné pečivo. Ale prodávají ho, takže ho od někoho nakupují. Makají asi až od sedmi, takže koláče apod. co se nejvíc prodávají ráno, když jdou lidi do práce a do školy, ráno mít nemůžou, protože je prostě nemůžou mít upečený. Takže nevydělávají na pečivu a ani na ranním prodeji. A Nyklovka si s tímhle přístupem stihla nasyslit minimálně milion. Asi finanční perpetuum mobile, tahleta pekárna.
Ráno prostě prodávají zbytky z předchozího dne, lidi v Ulici jsou už tak zvyklí, že to nepoznají ![]()
@Zuzaa píše:
@lovesmile presne takhle jsem vypadalano co, muzu machrovat, ze mam koleno za 130táců
To teda můžeš.
![]()
Ono se to člověku nezdá, ale ty zákroky se točí v hodně vysokých částkách. ![]()
@Anna766 píše:
Fakt jo![]()
![]()
![]()
Jinak dik za info.![]()
Jen si tam zajdi, oni ti to vytisknou na počkání.
Já také byla zvědavá na moje těhotenství. Zjistila jsem, že třeba můj gynekolog si nechával každý měsíc proplácet „telefonickou konzultaci,“ ačkoliv jsem mu za celé těhotenství volala jen jednou a ještě mi to ani po půl hodině nikdo nezvedl ![]()
Tak ono všechno je drahý, i porody
Já mám 211 a mám účet na netu pod heslem a tam si můžu účet svůj i dětí kontrolovat 3 roky nazpět online
@Anna766 píše:
Fakt jo![]()
![]()
![]()
Jinak dik za info.![]()
Pozadej si na pobocce
ale kycle pry byvaj levnější
kdyby sis to náhodou zjistovala, tak dej info, pro zajímavost, kolik to vyjde ![]()
@lovesmile to rozhodne, vojenská pojišťovna posílá polozkovy výpis, takže tam je i každá vizita rozepsána („Jak se dnes cítíte?“…„Aha, neshledanou“…šup, 250,– na pojistovnu…) Takové položky jako strikacka, bunicina, morfium… Byla to zajimava studie ![]()
Příspěvek upraven 21.05.15 v 23:56
@Fjodorka píše:
Jen si tam zajdi, oni ti to vytisknou na počkání.
Já také byla zvědavá na moje těhotenství. Zjistila jsem, že třeba můj gynekolog si nechával každý měsíc proplácet „telefonickou konzultaci,“ ačkoliv jsem mu za celé těhotenství volala jen jednou a ještě mi to ani po půl hodině nikdo nezvedl
Taky dobry
ja bych mozna ani nepoznala co je tam navic.
jsem ten typ pacienta co musi mit vsechno.
Jdu rodit a vratim se kdyz je diteti 11tydnu
jdu na endoprotezu a stravim v Motole s malyma prestavkama pul cervna, cervenec a vetsinu srpna
jsem katastrofa sama
![]()
@Anna766 píše:
Taky dobryja bych mozna ani nepoznala co je tam navic.
jsem ten typ pacienta co musi mit vsechno.
Jdu rodit a vratim se kdyz je diteti 11tydnu
jdu na endoprotezu a stravim v Motole s malyma prestavkama pul cervna, cervenec a vetsinu srpna
jsem katastrofa sama
![]()
Tak to si můžeme podat ruce ![]()
Teď jsem dokoukala myslím pondělí a podle ukázek na úterý to vypadá, že by mohlo prasknut, že Lucie je Iveta
@Zuzaa píše:
Tak to si můžeme podat ruce
Tak AHOJ spolukatastrofo
ceka me jeste druha endoproteza.Jsem stastna ze tech nohou nemam vic
![]()
@Moise píše:Teď jsem dokoukala myslím pondělí a podle ukázek na úterý to vypadá, že by mohlo prasknut, že Lucie je Iveta
A jak se na to přijde, nevíš? ![]()