Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
21.5.15 10:58
@kometaO5 píše:
Teď jsem četla genitální…
I když v tomto případě to nebude tak daleko

no vtipný je že se mi to občas stává to tak napsat.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a holky přijde vám reálný že v kadeřnictví platí 14 000 nájem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
21.5.15 10:59

@robínek jo tak na ten culik jsem taky hledela a nejdriv premyslela, co to tam ma za pruhy na te hlave, ona vypada porad jako takova „stara mlada“. A pritom sikvna holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
21.5.15 11:02
@robínek píše:
Právě že je to až moc nadhazováno…
No ale není vidět, že by se učila. Já byla před státnicemi zalezlá a 5 týdnů se jen učila 10 hodin denně a ještě jsem nestíhala.
Rozhodně si myslím, že jí to bude chtít Sabina zavařit, jak slyšela Puklici o tom prodloužení smlouvy…

To si myslim taky.Jsem zvedava jak to dopadne. Manzel ma za 4 tydny statnice, tak to mame doma aktualni, uz se taky ucijak mourovatej, diplomku davno odevzdanou, jen Terka ma dostcasuna vsechno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.5.15 11:03

@spirunka
ty pruhy jsou hlava :mrgreen: Já se nesměju Tereze, každá máme něco, křívý nohy, tlustý zadek… ale tak zas na to nebudu upozorňovat, ne?
„stará mladá“ je teda přesný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.5.15 11:05
@Naushika píše:
To si myslim taky.Jsem zvedava jak to dopadne. Manzel ma za 4 tydny statnice, tak to mame doma aktualni, uz se taky ucijak mourovatej, diplomku davno odevzdanou, jen Terka ma dostcasuna vsechno :P

a ještě do toho učí, chodí do Coolny a randí :mrgreen:
taky mě pobavilo, jak si s kolegou drze zařídili suplován u Oťase, to je taky dost sci-fi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.5.15 11:07

S těma Terezčinýma státnicema to vidím taky tak, že to možná neudělá. Puklická ji najisto chce, je to jen formalita, je šikovná kdesi cosi. Tak třeba bude nějaký vzrůšo, a když s tím všichni počítají, tak to najust nebude… No Teríííííssssku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.5.15 11:18

Včera se mi moc líbila Simona. Má novou barvu- melír. :palec:
A Pepan ten pobaví, ani nemusí promluvit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
21.5.15 11:19

Přijde vám reálné, jak s nima ta Sabina v té škole zametá? Jako já chápu, že to pro ni není jednoduché, ale ona nechodí na hodiny a všichni kolem ní chodí po špičkách :roll: Bych jí řekla, že má prostě neomluvené hodiny a navíc nebude klasifikovaná kvůli nedostatku známek a hotovo, na nějakou konzervatoř by mohla zapomnenout, frajerka.

A taky mě baví Lumír s tím svým rozvozem v 8 hodin ráno, nebo kolik je, ale pochybuju, že s ním Světlana vstává někde ve 4. Tehdy, kdy on rozváží, je v reálu naprostá většina pečiva dávno prodaná a sežraná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.5.15 11:21

@KPKristy
Teríííísssek se předvede. ještě budem čumět :twisted: :twisted:
státnice udělá jen tak, sabinu pošle do háje nebo jí jednu vrazí hlavně když si stoupně s rukama vbok a hodí ten svůj rypák :twisted: a kuřízka nechá manželce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.5.15 11:22
@Sherry píše:
no vtipný je že se mi to občas stává to tak napsat.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:a holky přijde vám reálný že v kadeřnictví platí 14 000 nájem? :think:

Jojo, proč ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.5.15 11:45

14000,– nájem za celý prostor nebo to platí každá zvlášť? Za celý prostor mi to přijde docela málo na Prahu. Leda by to byl čistý nájem bez energií :think:
Naopak, pokud by to měla platit každá zvlášť (jestli jsou živnostnice), tak mi to přijde docela palba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.5.15 12:18
@Lejaa píše:
Jojo, proč ne:)

no mně to právě přijde málo :think: jitka říkala že ten inzerát za 7000,– je půlka jejich nájmu. tak mi to fakt přijde na prahu málo…

@KPKristy
tak kadžá to asi neplatí.. ale celkově je to fakt nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
21.5.15 13:12
Ovšem při tom jejich pracovním tempu musí ještě doplácet ze svého, ne…?
@Sherry píše:
no mně to právě přijde málo :think: jitka říkala že ten inzerát za 7000,– je půlka jejich nájmu. tak mi to fakt přijde na prahu málo…@KPKristy
tak kadžá to asi neplatí.. ale celkově je to fakt nic..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
21.5.15 13:26

Tak my jsme docela chudá oblast a už před roky se platilo 5000 za křeslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.5.15 15:02
@vokishka píše:
Tak my jsme docela chudá oblast a už před roky se platilo 5000 za křeslo.

Já pracovala v salónu mnohem menším, než je to kadeřnictví, v centru krajského města a ještě před těma šesti lety jsme za nájem platily taky tolik. Proto mi to přijde málo, ale chápu, že scénáristi opět nemají šajn, jak to chodí v podzámčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí