Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrušeKl
yeees… na to štěstí nemam, kolikrát jsem zkoušela a prd velebnosti
@Ell-Chmell píše:
Myslím, že nejvíc by plašila Anča - Kvůli kopřivce
@PetrušeKl píše:
Jinak, co se týče Zuzany, je fakt, že pokud se léčí, fungovat může naprosto normálně, ale já tu její postavu už teď moc nechápu, nic se kolem ní neděje. Ale tak zase, kdyby tam bylo 20 dějových linek, tak se v tom ani nezorientujeme, tak jí teď třeba nechávají spát a v další sezóně bude nějaké vzrůšo. Třeba omylem nakazí Kuliočko Andulínu a to teprve bude čoro moroJá jsem na ní alergická čím dál tím víc!
Anča má čajíky, Anča to zmákne!
![]()
@Ell-Chmell píše:
Anča má čajíky, Anča to zmákne!![]()
To je vlastně fakt! Taky může začít cpát bylinkami Zuzanu a uvidíme, co to s ní udělá ![]()
Ale víte jak, aspoň máme co probírat ![]()
@lovesmile píše:
@Raduš.ka44 @KPKristy Dobře, dobře…Člověk aby si dával bacha, co kde žbleptne.
![]()
Po téměř šesti tisících příspěvků je tohle rozhodnutí už pozdě, už je z čeho vybírat ![]()
@Ell-Chmell píše:zača má čajíky, Anča to zmákne!![]()
Holky nebudte mi na tu Andulu tak osklivy
![]()
Nevim zda to tu uz padlo ale Anca bude pry vazne nemocna a dneska to tak vypada ze to uz brzy rozjedou
@Naushika píše:
Nevim zda to tu uz padlo aleAnca bude pry vazne nemocnaa dneska to tak vypada ze to uz brzy rozjedou
Mně to normálně napadlo, jak ji bolela ta hlava a pořád si stěžovala, ale pak jsem to úplně pustila z hlavy. ![]()
@Naushika píše:že by nakonec umřela Anča??
Nevim zda to tu uz padlo aleAnca bude pry vazne nemocnaa dneska to tak vypada ze to uz brzy rozjedou
@AndrejkaS píše: že by nakonec umřela Anča??
V tv programu psali vazna nemoc. Pravda ze Ancu jsme tu netipovali. A taky Simca ma pred operaci. ![]()
@Naushika podle mě jen nafoukli to, že jí bolela tak strašně hlava..četla jsem to i na facebooku
@Didlinka33 Mozny to je, to by nebyla prvni vec nafouknuta, nevim, facebook nemam, bylo to takto napsano v tistenem programu. Doufam ze to tu osvetli nekdo kdo muze sledovat dily dopredu.
I kdyz na pos…i ten zachod spadne a ani bych se nedivila vzhledem k tomu jake mela starosti s Ruzou.
@Didlinka33 Diky,tak podle toho odkazu to vypada „jen“ na migrenu ![]()
Jen doplním, že HIV pozitivní lidé mohou mít normálně zdrav. průkaz, také ho mám. Dokonce i zdravé dítě. Jen se berou léky, je naplánovaný CS, nesmí se kojit. Pracovat kromě sexuálního průmyslu a ve zdravotnictví, kde se jedná o chirurgické zákroky.
Jinak pravidlo, že se AIDS rozvine do 10 let je díky terapii již dávno pasé, tedy většinou.