Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
20.5.15 13:29

@PetrušeKl :pankac: yeees… na to štěstí nemam, kolikrát jsem zkoušela a prd velebnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
20.5.15 13:29
@Ell-Chmell píše:
Myslím, že nejvíc by plašila Anča - Kvůli kopřivce :mrgreen:
:mrgreen: to by bylo haló z novýho flíčku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.5.15 13:34
@PetrušeKl píše:
Jinak, co se týče Zuzany, je fakt, že pokud se léčí, fungovat může naprosto normálně, ale já tu její postavu už teď moc nechápu, nic se kolem ní neděje. Ale tak zase, kdyby tam bylo 20 dějových linek, tak se v tom ani nezorientujeme, tak jí teď třeba nechávají spát a v další sezóně bude nějaké vzrůšo. Třeba omylem nakazí Kuliočko Andulínu a to teprve bude čoro moro :mrgreen: Já jsem na ní alergická čím dál tím víc! :cert:

Anča má čajíky, Anča to zmákne! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 13:43
@Ell-Chmell píše:
Anča má čajíky, Anča to zmákne! :mrgreen: :mrgreen:

To je vlastně fakt! Taky může začít cpát bylinkami Zuzanu a uvidíme, co to s ní udělá :-)

Ale víte jak, aspoň máme co probírat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.5.15 14:17
@lovesmile píše:
@Raduš.ka44 @KPKristy Dobře, dobře… :kytka: Člověk aby si dával bacha, co kde žbleptne. :mrgreen: :lol:

Po téměř šesti tisících příspěvků je tohle rozhodnutí už pozdě, už je z čeho vybírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
20.5.15 14:33
@Ell-Chmell píše:zača má čajíky, Anča to zmákne! :mrgreen: :mrgreen:

Holky nebudte mi na tu Andulu tak osklivy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
20.5.15 19:10

Nevim zda to tu uz padlo ale Anca bude pry vazne nemocna a dneska to tak vypada ze to uz brzy rozjedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
20.5.15 19:13
@Naushika píše:
Nevim zda to tu uz padlo ale Anca bude pry vazne nemocna a dneska to tak vypada ze to uz brzy rozjedou

Mně to normálně napadlo, jak ji bolela ta hlava a pořád si stěžovala, ale pak jsem to úplně pustila z hlavy. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.5.15 19:25
@Naushika píše:
že by nakonec umřela Anča?? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
20.5.15 19:31
@AndrejkaS píše: že by nakonec umřela Anča?? 8o

V tv programu psali vazna nemoc. Pravda ze Ancu jsme tu netipovali. A taky Simca ma pred operaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.5.15 19:37

@Naushika podle mě jen nafoukli to, že jí bolela tak strašně hlava..četla jsem to i na facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
20.5.15 19:43

@Didlinka33 Mozny to je, to by nebyla prvni vec nafouknuta, nevim, facebook nemam, bylo to takto napsano v tistenem programu. Doufam ze to tu osvetli nekdo kdo muze sledovat dily dopredu.
I kdyz na pos…i ten zachod spadne a ani bych se nedivila vzhledem k tomu jake mela starosti s Ruzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.5.15 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
20.5.15 20:00

@Didlinka33 Diky,tak podle toho odkazu to vypada „jen“ na migrenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 20:07

Jen doplním, že HIV pozitivní lidé mohou mít normálně zdrav. průkaz, také ho mám. Dokonce i zdravé dítě. Jen se berou léky, je naplánovaný CS, nesmí se kojit. Pracovat kromě sexuálního průmyslu a ve zdravotnictví, kde se jedná o chirurgické zákroky.
Jinak pravidlo, že se AIDS rozvine do 10 let je díky terapii již dávno pasé, tedy většinou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!