Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
19.5.15 21:30

@mallinka i to je možný :think:,jí už ranilo jen to, že řekl Sabině, že se rozešli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.5.15 21:39

Dnes jsem četla v TV maxu, že Alice uteče z vazby, že by zapíchla Miriam? Pak, že linka s Rózinou a Luckou se má vyhrotit do krajních mezí.

Mně teda překvapilo, že se Milánek přiznal :think: mohl sebrat prachy a zatloukat a zatloukat, mohlo to být zajímavější. Jinak je to hajzlík a vyčůránek :cert: Růži je mi líto a moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.5.15 21:43
@dituleska píše:
@Ikente já vyzkousim a ty pak můžeš cvičit :D

:D v tom případě můj zájem opadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148626
19.5.15 21:54

Znam chlapa kterej si schovaval prachy b garazi.Zena mu tam do toho bordylku nechodila.Pak jedna moje souseda si zasivala prachy do kosiku ze sitim.Tam zas nechodil ten jeji.Ale to uz je jinsi level.To je schovka penez pred partnery navzajem. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
19.5.15 22:55
@mallinka píše:
Ahoj holky, občas si vás čtu, můžu se připojit? Napadlo mě, že by Kurizkova manželka mohla T. ranit tím, že by ji řekla, že takových avantyrek si za roky manželství zažili víc. Třeba se to nějak domákne… A Terezu by vzalo, že jí má jen jako zpestření nudného manželského života.

To mě taky napadlo, že by jí mohla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
19.5.15 23:23
@Terdul píše: Hlavně v úterý, jak si Tereza píše s Kuřízkem a chystá se spát, tak čas odesílaných a přijímaných zpráv je kolem 15:36 :mrgreen:.

Jo, ale kdyz ona psala tu zpravu jemu, tak mela na telefonu cas 21:32, nejak jim to nelicuje :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
20.5.15 00:06

Jsem trochu pozadu, teď jsem teprve dokoukala pondělní díl. Moc mě zaujala příprava podkladů v realitce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
20.5.15 07:37
@dituleska píše:
@Ikente já vyzkousim a ty pak můžeš cvičit :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je hodně dobrý :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
20.5.15 07:38
@Blanka S píše:
Dnes jsem četla v TV maxu, že Alice uteče z vazby, že by zapíchla Miriam? Pak, že linka s Rózinou a Luckou se má vyhrotit do krajních mezí.Mně teda překvapilo, že se Milánek přiznal :think: mohl sebrat prachy a zatloukat a zatloukat, mohlo to být zajímavější. Jinak je to hajzlík a vyčůránek :cert: Růži je mi líto a moc.

Pokud Alice uteče z vazby, tak si myslím, že spáchá sebevraždu a bude to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
20.5.15 07:46

Tak jsem si stopla ty večerní sms mezi Terezou a Kuřízkem a je to fakt zajímavé, moc se jim to nepovedlo :mrgreen:
Ona večer dopisuje diplomku, pak to odešle a jemu ve 21:32 napíše sms „odesláno“ a jde spát. On jí asi za 20 sekund odpoví „jsi nejlepší“ a u sms je čas 15:36 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
20.5.15 08:03

Já to říkám pořád, umře Simona ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.5.15 08:06
@marti81 píše:
Tak jsem si stopla ty večerní sms mezi Terezou a Kuřízkem a je to fakt zajímavé, moc se jim to nepovedlo :mrgreen:
Ona večer dopisuje diplomku, pak to odešle a jemu ve 21:32 napíše sms „odesláno“ a jde spát. On jí asi za 20 sekund odpoví „jsi nejlepší“ a u sms je čas 15:36 :mrgreen:

to jim nevyšlo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 08:09
@marti81 píše:
Ona večer dopisuje diplomku, pak to odešle a jemu ve 21:32 napíše sms „odesláno“ a jde spát. On jí asi za 20 sekund odpoví „jsi nejlepší“ a u sms je čas 15:36 :mrgreen:

A mobil ukazoval čas ten 21.32.

Myslím, že maj u mobilů vypnutou automatickou aktualizaci času. Nastavěj v něm hodiny podle toho, kolik jako má být hodin. Takže čas na mobilu a odchozích sms sedí se seriálem. Jenže příchozí ms letěj přes vysílač a dostanou reálnej čas. Takže víme, v kolik hodin tu scénu točili. :-D

• Citovat
  • Upravit
46669
20.5.15 08:29

Jak může Alice utéct z vazby? Doufám, že to je jen nějaká kachna, to už je za vlasy přitažené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 08:41

Přesně, ve vězení mají žena vycházky, ale vazba? nevím jak by utekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie