Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2604
19.5.15 10:10
@KPKristy píše:
Já myslím, že Gábina už nebude http://www.novinky.cz/…lo-dost.html. Leda by se dali dohromady a zmizeli spolu ;)

Aha, tak asi nic. 8o Ale doufám, že teda Oťas neodejde, ten by tam chyběl. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.5.15 13:26

Niklová se usmířila s Růžou…dojemné to bylo, až mi slza ukápla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
19.5.15 16:15

Nevíte kdy bude poslední díl před prázdninovou pauzou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
19.5.15 17:42

Holky já jsem dnes viděla Lumíra, on je stejný jako v telce, ale radost jsem z toho měla jak malý děcko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
19.5.15 17:53
@msonulka píše:
Holky, a kde jste našly ty obsahy dalších dílů?

včera to na mě vylezlo na fcb, ale už to nemůžu najít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
19.5.15 17:56

@Janča005 ja uz potkala Moniku a Brezneva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.5.15 18:01

Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma? :mrgreen: Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
19.5.15 18:03
@Ell-Chmell píše:
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma? :mrgreen: Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)
Řekla bych, že je to hlavně kvůli jejímu dekoltu. :nevim: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.5.15 18:04
@Ell-Chmell píše:

To taky nechápu, právě :lol: Možná protože se tak občas snaží chovat.. Ale mě se teda jako ženská vůbec nelíbí, působí na mě pořád tak ušmudlaně, umaštěně :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.5.15 18:07

@Meganie Tak to mám asi divného chlapa, co nemmá rád prsatice, díky Bohu teda s mýma Áčkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Lejaa Mi se líbí, ale sexbombu si prostě představuji jinak… třeba Vica Kerekes mi přijde jako sexy symbol :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.5.15 18:13

Sexbomba zní prostě líp než slečna s velkejma kozama, to je asi tak celý:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.5.15 18:20

@me2dova Tak už je mi to jasný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 18:37
@Ell-Chmell píše:
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma? :mrgreen: Musím se na to večír zeptat chlapa…)

Pak napiš, co ti řekl, mému se nelíbí :lol:

A já bych klidně řekla, že je sexbomba. Jako sexbombu si totiž představuju takovou nějakou lacinou vyprsenou osobu a zrovna Krejčíkovou takto prezentují. Kdyby napsali, že je sexy, tak to bych teda neřekla, to není. Ale sexbomba asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.5.15 18:41
@KPKristy píše:
Pak napiš, co ti řekl, mému se nelíbí :lol:A já bych klidně řekla, že je sexbomba. Jako sexbombu si totiž představuju takovou nějakou lacinou vyprsenou osobu a zrovna Krejčíkovou takto prezentují. Kdyby napsali, že je sexy, tak to bych teda neřekla, to není. Ale sexbomba asi jo…

Jo, tak pod to se podepisuji..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 18:48

@Ikente radeji anonyme :mrgreen: manzel ma asi 12 000 eur schovane v dutych nohach rotopedu :mrgreen: :mrgreen: schovku pod stolem zna pry kazdy. Ps: pisu z mobilu, proto chybi diakritika :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!