Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Já myslím, že Gábina už nebude http://www.novinky.cz/…lo-dost.html. Leda by se dali dohromady a zmizeli spolu
Aha, tak asi nic.
Ale doufám, že teda Oťas neodejde, ten by tam chyběl. ![]()
Niklová se usmířila s Růžou…dojemné to bylo, až mi slza ukápla:-)
Holky já jsem dnes viděla Lumíra, on je stejný jako v telce, ale radost jsem z toho měla jak malý děcko ![]()
@msonulka píše:
Holky, a kde jste našly ty obsahy dalších dílů?
včera to na mě vylezlo na fcb, ale už to nemůžu najít ![]()
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma?
Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)
@Ell-Chmell píše:Řekla bych, že je to hlavně kvůli jejímu dekoltu.
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma?Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)
@Ell-Chmell píše:
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma?Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)
To taky nechápu, právě
Možná protože se tak občas snaží chovat.. Ale mě se teda jako ženská vůbec nelíbí, působí na mě pořád tak ušmudlaně, umaštěně
![]()
@Meganie Tak to mám asi divného chlapa, co nemmá rád prsatice, díky Bohu teda s mýma Áčkama
@Lejaa Mi se líbí, ale sexbombu si prostě představuji jinak… třeba Vica Kerekes mi přijde jako sexy symbol
![]()
Sexbomba zní prostě líp než slečna s velkejma kozama, to je asi tak celý:-)
@Ell-Chmell píše:
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma?Musím se na to večír zeptat chlapa…)
Pak napiš, co ti řekl, mému se nelíbí ![]()
A já bych klidně řekla, že je sexbomba. Jako sexbombu si totiž představuju takovou nějakou lacinou vyprsenou osobu a zrovna Krejčíkovou takto prezentují. Kdyby napsali, že je sexy, tak to bych teda neřekla, to není. Ale sexbomba asi jo…
@KPKristy píše:
Pak napiš, co ti řekl, mému se nelíbíA já bych klidně řekla, že je sexbomba. Jako sexbombu si totiž představuju takovou nějakou lacinou vyprsenou osobu a zrovna Krejčíkovou takto prezentují. Kdyby napsali, že je sexy, tak to bych teda neřekla, to není. Ale sexbomba asi jo…
Jo, tak pod to se podepisuji..:)
@Ikente radeji anonyme
manzel ma asi 12 000 eur schovane v dutych nohach rotopedu
schovku pod stolem zna pry kazdy. Ps: pisu z mobilu, proto chybi diakritika ![]()