Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lupa píše:
@Moise podle me bude kurizkova tehotna…
Tak to by mě ani nenapadlo.
Ale dobrý tip, řekla bych, že je to dost možné.
![]()
@lovesmile podle me to tam fakt pasuje… Tereze to rekne, tu to rozseka, protoze zjisti, ze laska ze strany Romana asi neni tak zavratna, kdyz doma spi v klidu s zenou…navic Terka je natolik moralni, ze tehotne by chlapa nevzala, takze se s Kurizkem rozejde, bude z toho hotova, v ohrozeni budou i statnice, ale nastoupi zachrance David ![]()
@Lupa natolik morální, ze vleze na zenateho chlapa? Aha. Bych ji prala, aby ty státnice neudělala, „chudinka rozhozená“. ![]()
JO, že bude Kuřízková těhotná mě taky hned napadlo. Nebo jí sdělí něco jiného, z čehož poplyne, že se doma s manželem vznáší na obláčku štěstí a že mají spoustu společných plánů do budoucna- třeba že se všichni stěhují na rok do Ameriky, nebo něco takového.
@Zuzaa já bych asi tak přísná nebyla
jako stát se může fakt všechno.. ale myslím, že pro většinu ženských by nebyla odvést chlapa o dvou dětí a navíc těhotné… myslím, že osudové bývá to prozření „ejhle, on spí doma i s manželkou“.. takže milenka se raději sebere a jde…
@me2dova tak uvidíme ![]()
@Lupa chtěla bych žít v tomhle světě iluzí ![]()
Beztak ji řekne, ze se stěhují do Timbuktu nebo tak něco.. ![]()
@Zuzaa
taky možnost
každopádně s Kuřízkem určo Happy end nehrozí
já bych jí nejvíc přála Oťase
toho fakt zbožňuju ![]()
@Lupa píše:
@Zuzaataky možnost
každopádně s Kuřízkem určo Happy end nehrozí
já bych jí nejvíc přála Oťase
toho fakt zbožňuju
Jo, ten by ji probral a byla by konečně vesela a ne jak jeptiska
taky ho žeru, jeste ze tam je ![]()
Oťas je na Terezu moc trhlej. David by se mi k ní hodil, jsou to oba takoví svatoušci seriozní…a navíc ta jeho Sylva je taková paní Colombová, ne? Že se o ní jenom mluví, aby nikoho nemrzelo, když se s ní David rozejde…
@me2dova píše:
Oťas je na Terezu moc trhlej. David by se mi k ní hodil, jsou to oba takoví svatoušci seriozní…a navíc ta jeho Sylva je taková paní Colombová, ne? Že se o ní jenom mluví, aby nikoho nemrzelo, když se s ní David rozejde…
@Meganie píše:
Já myslím, že Oťas bude s Gábinou.
Já myslím, že Gábina už nebude http://www.novinky.cz/…lo-dost.html. Leda by se dali dohromady a zmizeli spolu ![]()
@Meganie píše:
Já myslím, že Oťas bude s Gábinou.
jo, jak mu Gabina volala, že ho překvapí aby přišli Terez rozptýlit ![]()