Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
19.5.15 07:31
@Lupa píše:
@Moise podle me bude kurizkova tehotna… :think:

Tak to by mě ani nenapadlo. 8o Ale dobrý tip, řekla bych, že je to dost možné. :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.5.15 07:39

@lovesmile podle me to tam fakt pasuje… Tereze to rekne, tu to rozseka, protoze zjisti, ze laska ze strany Romana asi neni tak zavratna, kdyz doma spi v klidu s zenou…navic Terka je natolik moralni, ze tehotne by chlapa nevzala, takze se s Kurizkem rozejde, bude z toho hotova, v ohrozeni budou i statnice, ale nastoupi zachrance David :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.5.15 07:52

@Lupa natolik morální, ze vleze na zenateho chlapa? Aha. Bych ji prala, aby ty státnice neudělala, „chudinka rozhozená“. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.5.15 07:57

JO, že bude Kuřízková těhotná mě taky hned napadlo. Nebo jí sdělí něco jiného, z čehož poplyne, že se doma s manželem vznáší na obláčku štěstí a že mají spoustu společných plánů do budoucna- třeba že se všichni stěhují na rok do Ameriky, nebo něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.5.15 08:23

@Zuzaa já bych asi tak přísná nebyla :)))) jako stát se může fakt všechno.. ale myslím, že pro většinu ženských by nebyla odvést chlapa o dvou dětí a navíc těhotné… myslím, že osudové bývá to prozření „ejhle, on spí doma i s manželkou“.. takže milenka se raději sebere a jde…
@me2dova tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.5.15 08:26

@Lupa chtěla bych žít v tomhle světě iluzí :lol:

Beztak ji řekne, ze se stěhují do Timbuktu nebo tak něco.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.5.15 08:47

@Zuzaa :D taky možnost :D každopádně s Kuřízkem určo Happy end nehrozí :D já bych jí nejvíc přála Oťase :D toho fakt zbožňuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.5.15 08:49
@Lupa píše:
@Zuzaa :D taky možnost :D každopádně s Kuřízkem určo Happy end nehrozí :D já bych jí nejvíc přála Oťase :D toho fakt zbožňuju :)

Jo, ten by ji probral a byla by konečně vesela a ne jak jeptiska :D taky ho žeru, jeste ze tam je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 09:23
@Lupa píše:
@Moise podle me bude kurizkova tehotna… :think:

Tak to by bylo něco!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
19.5.15 09:42

Já myslím, že Oťas bude s Gábinou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.5.15 09:47

Oťas je na Terezu moc trhlej. David by se mi k ní hodil, jsou to oba takoví svatoušci seriozní…a navíc ta jeho Sylva je taková paní Colombová, ne? Že se o ní jenom mluví, aby nikoho nemrzelo, když se s ní David rozejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
19.5.15 09:50
@me2dova píše:
Oťas je na Terezu moc trhlej. David by se mi k ní hodil, jsou to oba takoví svatoušci seriozní…a navíc ta jeho Sylva je taková paní Colombová, ne? Že se o ní jenom mluví, aby nikoho nemrzelo, když se s ní David rozejde…
:pankac: přesně! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 09:55
@Meganie píše:

Já myslím, že Gábina už nebude http://www.novinky.cz/…lo-dost.html. Leda by se dali dohromady a zmizeli spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.5.15 10:03
@Meganie píše:

jo, jak mu Gabina volala, že ho překvapí aby přišli Terez rozptýlit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
19.5.15 10:07

Holky, a kde jste našly ty obsahy dalších dílů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí