Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148563
20.5.15 08:57
@dituleska píše:
Přesně, ve vězení mají žena vycházky, ale vazba? nevím jak by utekla

Prohrabe si tunel? Co my vime kolik je v takovem magorovi sily a odhodlani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
20.5.15 08:58
@Blanka S píše:
Dnes jsem četla v TV maxu, že Alice uteče z vazby, že by zapíchla Miriam? Pak, že linka s Rózinou a Luckou se má vyhrotit do krajních mezí.

Třeba zabije Kadlece z nešťastný lásky a pak sebe! :D A zhroucená Miriam oejde do důchodu a bude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.5.15 09:05
@Anna766 píše:
Prohrabe si tunel? Co my vime kolik je v takovem magorovi sily a odhodlani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Nebo ji Matous prinese pilnik zapecenej v chlebu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.5.15 09:37

@KPKristy přesně tak, tahle linka už mi přijde trochu jako fantasmagorie:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.5.15 09:40

@KPKristy Taky to moc nechápu jak může utéct z vazby. Ale třeba bude tak dobrá jako Krejčíř :D Ale taky si začínám spíš myslet že se zabije Alice. Sázela jsem sice na Růžu, ale když ta se teď usmíří s Niklovou, tak asi ne. I když třeba naopak to tak udělají. Já jsem dost zvědavá jak se bude vyvíjet linie mezi Rozinou a Lucinou, má to být ještě dost vyostřený tak jsem zvědavá 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.5.15 09:42
@mallinka píše:
@KPKristy přesně tak, tahle linka už mi přijde trochu jako fantasmagorie:-(

Alice je magor, ať zůstane ve vězení a dál už v Ulici není. Nechápu, o čem by tam ještě měla hrát, přijde mi to ukončený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
20.5.15 09:42
**@Meganie
Třeba zabije Kadlece z nešťastný lásky a pak sebe! :D A zhroucená Miriam oejde do důchodu a bude. :mrgreen:

Spis zabije Matouse protoze ma vztek ze ji zradil :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 10:11

Taky si říkám, že už by mohli nechat Alici spát ve vězení a bylo by. Teď jsem si užili prvotřídního šmejda v podobě Milánka, tak jsem zvědavá, koho nám teď nastrčí :-)

@lovesmile Tuhle jsem četla nějaký tvůj příspěvek, citovali tě v jednom článku na idnes.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 10:13

Tak krejčíř zdrhnul u své vily pokud si dobře pamatuju? ne z vazby :D nebo se tam oběsí :D já nevim proč by tam furt měl někdo umírat, spíš by mě zajímalo jak dlouho ještě bude Zuzana takhle v pohodě s virem HIV? už ji lečí dost dlouho a myslím že průměrná doba než se rozvine AIDS je asi 10 let ne? tak tam by se taky mohlo začít něco dít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
20.5.15 10:14

Tak jsem se zaměřila na telefon. Psala sms, přišla odpověď a fakt tam byl čas kolem čtvrté odpoledne. Ale na tel bylo devět večer, nebo kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.5.15 10:21

@dituleska Aha tak to už si nepamatuju, odkud zdrhnul :D jen mě to tak k tomu napadlo :D Jj taky nevím proč musí každý rok někdo umřít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
20.5.15 10:27

A koukám, že se na telefon zaměřili všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.5.15 10:28
@PetrušeKl píše:@lovesmile Tuhle jsem četla nějaký tvůj příspěvek, citovali tě v jednom článku na idnes.cz :-)

Jo jo, byl to článek o zbytečných a potřebných věcech ve výbavičce pro mimčo, též jsem četla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 10:30

Zmetouři redaktoři jsou placení za kopírování z Emimina, to samý scénaristi Ulice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
20.5.15 10:40
@dituleska píše:
Tak krejčíř zdrhnul u své vily pokud si dobře pamatuju? ne z vazby :D nebo se tam oběsí :D já nevim proč by tam furt měl někdo umírat, spíš by mě zajímalo jak dlouho ještě bude Zuzana takhle v pohodě s virem HIV? už ji lečí dost dlouho a myslím že průměrná doba než se rozvine AIDS je asi 10 let ne? tak tam by se taky mohlo začít něco dít?

To jen u neléčených HIV pozitivních. Jestli bere léky tak jak má, může to být klidně třicet let. Nehledě na to, že u někoho se AIDS nerozvine vůbec, zůstane jen přenašečem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí