Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dituleska píše:
Přesně, ve vězení mají žena vycházky, ale vazba? nevím jak by utekla
Prohrabe si tunel? Co my vime kolik je v takovem magorovi sily a odhodlani
![]()
@Blanka S píše:
Dnes jsem četla v TV maxu, že Alice uteče z vazby, že by zapíchla Miriam? Pak, že linka s Rózinou a Luckou se má vyhrotit do krajních mezí.
Třeba zabije Kadlece z nešťastný lásky a pak sebe!
A zhroucená Miriam oejde do důchodu a bude. ![]()
@Anna766 píše:
Prohrabe si tunel? Co my vime kolik je v takovem magorovi sily a odhodlani![]()
![]()
@KPKristy přesně tak, tahle linka už mi přijde trochu jako fantasmagorie:-(
@KPKristy Taky to moc nechápu jak může utéct z vazby. Ale třeba bude tak dobrá jako Krejčíř
Ale taky si začínám spíš myslet že se zabije Alice. Sázela jsem sice na Růžu, ale když ta se teď usmíří s Niklovou, tak asi ne. I když třeba naopak to tak udělají. Já jsem dost zvědavá jak se bude vyvíjet linie mezi Rozinou a Lucinou, má to být ještě dost vyostřený tak jsem zvědavá
![]()
@mallinka píše:
@KPKristy přesně tak, tahle linka už mi přijde trochu jako fantasmagorie:-(
Alice je magor, ať zůstane ve vězení a dál už v Ulici není. Nechápu, o čem by tam ještě měla hrát, přijde mi to ukončený ![]()
**@Meganie
Třeba zabije Kadlece z nešťastný lásky a pak sebe!A zhroucená Miriam oejde do důchodu a bude.
Spis zabije Matouse protoze ma vztek ze ji zradil
![]()
Taky si říkám, že už by mohli nechat Alici spát ve vězení a bylo by. Teď jsem si užili prvotřídního šmejda v podobě Milánka, tak jsem zvědavá, koho nám teď nastrčí ![]()
@lovesmile Tuhle jsem četla nějaký tvůj příspěvek, citovali tě v jednom článku na idnes.cz ![]()
Tak krejčíř zdrhnul u své vily pokud si dobře pamatuju? ne z vazby
nebo se tam oběsí
já nevim proč by tam furt měl někdo umírat, spíš by mě zajímalo jak dlouho ještě bude Zuzana takhle v pohodě s virem HIV? už ji lečí dost dlouho a myslím že průměrná doba než se rozvine AIDS je asi 10 let ne? tak tam by se taky mohlo začít něco dít?
Tak jsem se zaměřila na telefon. Psala sms, přišla odpověď a fakt tam byl čas kolem čtvrté odpoledne. Ale na tel bylo devět večer, nebo kolik.
@dituleska Aha tak to už si nepamatuju, odkud zdrhnul
jen mě to tak k tomu napadlo
Jj taky nevím proč musí každý rok někdo umřít ![]()
@PetrušeKl píše:@lovesmile Tuhle jsem četla nějaký tvůj příspěvek, citovali tě v jednom článku na idnes.cz
Jo jo, byl to článek o zbytečných a potřebných věcech ve výbavičce pro mimčo, též jsem četla ![]()
Zmetouři redaktoři jsou placení za kopírování z Emimina, to samý scénaristi Ulice ![]()
@dituleska píše:
Tak krejčíř zdrhnul u své vily pokud si dobře pamatuju? ne z vazbynebo se tam oběsí
já nevim proč by tam furt měl někdo umírat, spíš by mě zajímalo jak dlouho ještě bude Zuzana takhle v pohodě s virem HIV? už ji lečí dost dlouho a myslím že průměrná doba než se rozvine AIDS je asi 10 let ne? tak tam by se taky mohlo začít něco dít?
To jen u neléčených HIV pozitivních. Jestli bere léky tak jak má, může to být klidně třicet let. Nehledě na to, že u někoho se AIDS nerozvine vůbec, zůstane jen přenašečem.