Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise no podle me to rekl Sabine, ale v umyslu to nema.. ale Terka ho podle me pusti k vode..
@Terdul píše:
Já taky neznám schovku pod stolem.
Však nejsi zloděj! Nebo jo??
![]()
@KPKristy píše:
Však nejsi zloděj! Nebo jo??![]()
Ja taky nejsem zlodej ale vim ze deda si schovaval penize pod ubrus na stole
![]()
@barca.hrosik píše:
Ja taky nejsem zlodej ale vim ze deda si schovaval penize pod ubrus na stole![]()
![]()
Tak to je teprv nenápadné!
![]()
No někde kdysi dávno psali, že nejlepší schovka je v lednici nebo mrazáku - prostě tam, kde to zloději nečekají. No ale to už je taky pasé, jelikož si o tom chytrém místě rázem dozvěděla polovina národa ![]()
To ja vim ale nas deda to delal nemel tam nejake velke castky ale vzdy kdyz chtel aby jsme zasli do obchodu vim ze bral pod ubrusem
![]()
@barca.hrosik píše:
To ja vim ale nas deda to delal nemel tam nejake velke castky ale vzdy kdyz chtel aby jsme zasli do obchodu vim ze bral pod ubrusem![]()
No stejně by asi zloděje nenapadlo, že by někdo mohl schovat peníze jen tak pod ubrus ![]()
Ja nemam ubrus, tak by asi bylo blbe na ne jen tak postavit třeba vazu
![]()
@Ikente píše:
No stejně by asi zloděje nenapadlo, že by někdo mohl schovat peníze jen tak pod ubrus
A to už by ale nenapadlo vůbec nikoho
![]()
Fakt, takový nejvíc nápadný skrýše jsou nejlepší. Do matrace nebo do šuplíku jde každej, ale pod vázu by se asi zloděj nepodíval ![]()
Tak o scjhovce pod stolem jsem neměla páru. A když je to tak častý místo, tak by to měli vědět nejen zloději
![]()
Co bude David řešt s Terkou? Já bych jí tak přála rodinu ![]()
Že nic studenti nevěděli mě překvapilo. škola je drbárna a školník v čele s uklízečkama že by drželi ústa? nereálný ![]()
Tak Davidovi a Terce fandím!
Snad to bude pravda a budou spolu…Ta holka už si konečně zaslouží normální vztah. ![]()
Jinak teda o schovce pod stolem jsem taky nevěděla, já naopak nadávala, že je to pěkná blbost, že to našel na takovým místě.
![]()
@Meganie no to s Terezou ještě nabere grády, v obsahu následujících dílů píšou, že v den státnic se setká s kuřízkovou ženou a ta jí řekne něco, co jí rozseká. Aby vůbec ty státnice udělala
![]()
@Ikente píše:
To by mě teda zajímalo, kdo ještě schovává peníze pod stolem? To je snad první místo, kam zloději jdou, ne??
Já jsem peníze dřív schovávala ve Vzkříšení od Tolstého. Přišlo mi to vtipné ![]()
Jinak k těm schovkám jsem si vzpomněla na My name is Earl, na jeho bratra u záchodové nádržky na vodu „dřív jsem si sem schovával peníze, než mi na to někdo přišel a začal mi bankovky měnit na nějaký zelený blivajz“ ![]()