Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
18.5.15 20:02

@Moise no podle me to rekl Sabine, ale v umyslu to nema.. ale Terka ho podle me pusti k vode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.5.15 20:03
@Terdul píše:
Já taky neznám schovku pod stolem :mrgreen:.

Však nejsi zloděj! Nebo jo?? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
18.5.15 20:40
@KPKristy píše:
Však nejsi zloděj! Nebo jo?? 8o :mrgreen:

Ja taky nejsem zlodej ale vim ze deda si schovaval penize pod ubrus na stole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.15 20:45
@barca.hrosik píše:
Ja taky nejsem zlodej ale vim ze deda si schovaval penize pod ubrus na stole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je teprv nenápadné! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.5.15 20:47

No někde kdysi dávno psali, že nejlepší schovka je v lednici nebo mrazáku - prostě tam, kde to zloději nečekají. No ale to už je taky pasé, jelikož si o tom chytrém místě rázem dozvěděla polovina národa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
@lovesmile píše:
Tak to je teprv nenápadné! :lol: :lol: :lol:

to teda jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182

To ja vim ale nas deda to delal nemel tam nejake velke castky ale vzdy kdyz chtel aby jsme zasli do obchodu vim ze bral pod ubrusem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.5.15 20:49
@barca.hrosik píše:
To ja vim ale nas deda to delal nemel tam nejake velke castky ale vzdy kdyz chtel aby jsme zasli do obchodu vim ze bral pod ubrusem :mrgreen: :mrgreen:

No stejně by asi zloděje nenapadlo, že by někdo mohl schovat peníze jen tak pod ubrus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
18.5.15 21:03

Ja nemam ubrus, tak by asi bylo blbe na ne jen tak postavit třeba vazu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.5.15 21:20
@Ikente píše:
No stejně by asi zloděje nenapadlo, že by někdo mohl schovat peníze jen tak pod ubrus :D

A to už by ale nenapadlo vůbec nikoho :palec: :mrgreen:
Fakt, takový nejvíc nápadný skrýše jsou nejlepší. Do matrace nebo do šuplíku jde každej, ale pod vázu by se asi zloděj nepodíval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
18.5.15 21:40

Tak o scjhovce pod stolem jsem neměla páru. A když je to tak častý místo, tak by to měli vědět nejen zloději :think: :mrgreen:

Co bude David řešt s Terkou? Já bych jí tak přála rodinu :-)

Že nic studenti nevěděli mě překvapilo. škola je drbárna a školník v čele s uklízečkama že by drželi ústa? nereálný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
18.5.15 22:11

Tak Davidovi a Terce fandím! :mrgreen: Snad to bude pravda a budou spolu…Ta holka už si konečně zaslouží normální vztah. :pankac:
Jinak teda o schovce pod stolem jsem taky nevěděla, já naopak nadávala, že je to pěkná blbost, že to našel na takovým místě. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
18.5.15 23:27

@Meganie no to s Terezou ještě nabere grády, v obsahu následujících dílů píšou, že v den státnic se setká s kuřízkovou ženou a ta jí řekne něco, co jí rozseká. Aby vůbec ty státnice udělala 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.5.15 00:26
@Ikente píše:
To by mě teda zajímalo, kdo ještě schovává peníze pod stolem? To je snad první místo, kam zloději jdou, ne??

Já jsem peníze dřív schovávala ve Vzkříšení od Tolstého. Přišlo mi to vtipné :lol:

Jinak k těm schovkám jsem si vzpomněla na My name is Earl, na jeho bratra u záchodové nádržky na vodu „dřív jsem si sem schovával peníze, než mi na to někdo přišel a začal mi bankovky měnit na nějaký zelený blivajz“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.5.15 05:50

@Moise podle me bude kurizkova tehotna… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie