Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meganie píše:
Mně teda přijde úplně nesmyslný, že na to, jak je Praha velká, tak všichni ví, kde je hospoda u Henryho…To teda musí bejt vyhlášenej lokál.
![]()
Teď mám na myslli, jak se Pešek chce sejít se Šmýdem a říká mu, že se sejdnou u Henryho…„Víte kde to je, ne?“
Henry, nebo Slavie, lokál, jako lokál:D
@lucka.honza píše:
Holky, upoutávka na tento týden ještě není na netu, ze?
Už jsem ji viděla v tv… Nyklovka bude diskutovat s Růžou, svěří se jí, že jí prostě chybí, že ví, že jí ublížila, tak Růža čuměla… Pak Sabina vylítne na Jordánku, že si stěžovala, že nechodí na její hodiny a co jako chce. Tereza bude mluvit s Kuřízkem a ten jí řekne, že Sabině řekl, že to s ní skončil… A dál už nevim ![]()
Jeste k tomu napadnuti Hejlove; nechapu, ze o tom ti studenti nevedi. Prece i kdyz to bylo ve vyucovaci hodine, tak to museli zaregistrovat. Urcite pri tom napadnuti jecela, byla tam krev, kterou hned neuklidili, prijela houkajici zachranka, policajti tam vysetrovali, toho by si urcite aspon nekdo vsimnul a hned by se to rozneslo.
Holky, co se stalo mezi Edím a Zorkou, že ji nebere telefony a tváří se tak provinile?
@Gorlami já myslim, že už bylo po vyučování, už tam skoro nikdo nebyl
@Gorlami
Napadení Hejlové bylo zcela nereálné. Už jenom jak tam ta Alice šla- dole a na schodech plno lidí, ale nahoře Hejlovka úplně sama. Pak jí Alice pobodala, ale Hejlová vůbec nekřičela, takže nikdo nepřiběhl a Alice mohla úplně v klidu odejít. Jak jí bodne, tak krev stříká i na zeď, ale když se tam po pár dnech vrátí, tak to místo už je naprosto čisté- asi to přemalovali tou původní zašlou bleděmodrou/šedou barvou- a žádný ze studentů si toho nevšiml. Stejně tak jako sanitky, policajtů…ale myslím, že o reálnost situace jim asi ani nešlo. Šlo o to, aby Matouš prozřel, že je Alice mrcha a Kadlece aby očistili.
@me2dova píše:
@Gorlami
Napadení Hejlové bylo zcela nereálné. Už jenom jak tam ta Alice šla- dole a na schodech plno lidí, ale nahoře Hejlovka úplně sama. Pak jí Alice pobodala, ale Hejlová vůbec nekřičela, takže nikdo nepřiběhl a Alice mohla úplně v klidu odejít. Jak jí bodne, tak krev stříká i na zeď, ale když se tam po pár dnech vrátí, tak to místo už je naprosto čisté- asi to přemalovali tou původní zašlou bleděmodrou/šedou barvou- a žádný ze studentů si toho nevšiml. Stejně tak jako sanitky, policajtů…ale myslím, že o reálnost situace jim asi ani nešlo. Šlo o to, aby Matouš prozřel, že je Alice mrcha a Kadlece aby očistili.
Jenže to bylo po vyučování..Nevím na co se díváte..Všichni ze školy odcházeli, Miriam dodĕlavala nějaké resty..Zaznělo to tam několikrát..Ve škole byl už jen školník..
@me2dova píše:
@Gorlami
co se týče čisté stěny, tak to jsou ty stěny, které se dají opláchnout vodou, máme ji v koupelně… ukazovali to ve volejte novu myslím, jak se ta scéna natáčela… Jinak já si pamatuju že zazvonilo po vyučování a do dvou minut utekli všichni a ve škole zbyl jen školník a pár učitelů ![]()