Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
15.5.15 21:01

Holky, kdyz je patek, bude jeste na ulozto dalsi dil, nebo bude az v pondeli vecer? Ted jsem se koukala a jeste tam neni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
15.5.15 21:01

Jo! Uz tam je:-D tak se omlouvam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.5.15 21:06
@Martina84 píše:
A Liškovi mají umělý fíkus v hlíně a to ho má Anča tak ráda :mrgreen:..to jen na okraj. Na můj vkus chodí Růža s Milánkem až moc k Henrymu. Dyť celou dobu škudlí a teď musí vidět, jak ty peníze lítaj. A to jak z ní tahá prachy, taky bije do očí, že jí to nedojde. Prostě je tak blbá, že jí to snad i přeju aby ji oškubal:cert:

Teď jsem to chtěla napsat, a na stole plastové jablka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Konec dokonalé Anči!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
15.5.15 21:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
15.5.15 21:16
@Ell-Chmell píše:
Teď jsem to chtěla napsat, a na stole plastové jablka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Konec dokonalé Anči!:D

Tak to teda dokonalá je, prče by mě zajímalo, jak z nich vždycky vykouzlí štrůdl :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.5.15 21:23
@Xiraxinek píše:
Tak to teda dokonalá je, prče by mě zajímalo, jak z nich vždycky vykouzlí štrůdl :cert: :cert:

Do kuchyně k troubě a sušiče nás Liškovi nikdy nepustili, takže kdoví, jak to s Ančiným kuchaříčkováním vlastně je, beztak bere štrůdly z pekárny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 21:23

Mě teda dost zarazil ten odrbanej, vachrlatej konferenční stolek s ubrusem jako ve čtvrté cenové :-O. Doteď jsem si toho nevšimla, ale jak to tam Milan převracel vzhůru nohama, tak teda tohle docela pokulhává za Ančinou dokonalostí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.5.15 21:30

Holky a co rikate na Smyda? Mne prijde, ze si jsou s Adrianou docela podobni :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 21:35
@Gorlami píše:
Holky a co rikate na Smyda? Mne prijde, ze si jsou s Adrianou docela podobni :think:.

Mně ne. Adriana má oproti němu obrovskou pusu, on má mikrotlamičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
15.5.15 21:38
@KPKristy píše:
Mně ne. Adriana má oproti němu obrovskou pusu, on má mikrotlamičku :mrgreen:

Tak ted jsi mi spravila naladu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.5.15 21:40
@KPKristy píše:
Mně ne. Adriana má oproti němu obrovskou pusu, on má mikrotlamičku :mrgreen:

Mne prislo, ze maji podobny tvar obliceje, ostry rysy a velky frnaky :D; pusy jsem si nevsimla :think:.
Priste se budu soustredit na tu jeho tlamicku teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 21:51
@Gorlami píše:
Mne prislo, ze maji podobny tvar obliceje, ostry rysy a velky frnaky :D; pusy jsem si nevsimla :think:.
Priste se budu soustredit na tu jeho tlamicku teda :mrgreen:

On má tu pusu jakoby pořád našpulenou, takovej malej otvor, kdežto Adriana je věčně rozšklebená :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.5.15 22:22

Mně přišlo, že je Adriana nejvíc podobná Karlovi…

Jinak Růža si chce podat přihlášku do domova důchodců, protože správně usoudí, že Milánek se o ni starat nebude. A Anča jí to hned začne vymlouvat, pak to ještě vyprdelí Niklové a ta běží Růžu taky hned upozornit, aby to nedělala. Tohle nějak nechápu, až se Růža o sebe nedokáže sama postarat, tak si ji Liškovi nastěhují domů a Franta se trvale přestěhuje na karimatku do kuchyně, nebo jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
15.5.15 22:29
@me2dova píše:
Mně přišlo, že je Adriana nejvíc podobná Karlovi…Jinak Růža si chce podat přihlášku do domova důchodců, protože správně usoudí, že Milánek se o ni starat nebude. A Anča jí to hned začne vymlouvat, pak to ještě vyprdelí Niklové a ta běží Růžu taky hned upozornit, aby to nedělala. Tohle nějak nechápu, až se Růža o sebe nedokáže sama postarat, tak si ji Liškovi nastěhují domů a Franta se trvale přestěhuje na karimatku do kuchyně, nebo jak.

Ne, ten bude dávno bydlet v garsonce po Miriam se Skyler a starat se o mimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
15.5.15 22:47

Táta Adriany je Drbohlav. jinak by u něj Edý nedělal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie