Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kdyz je patek, bude jeste na ulozto dalsi dil, nebo bude az v pondeli vecer? Ted jsem se koukala a jeste tam neni ![]()
@Martina84 píše:
A Liškovi mají umělý fíkus v hlíně a to ho má Anča tak ráda..to jen na okraj. Na můj vkus chodí Růža s Milánkem až moc k Henrymu. Dyť celou dobu škudlí a teď musí vidět, jak ty peníze lítaj. A to jak z ní tahá prachy, taky bije do očí, že jí to nedojde. Prostě je tak blbá, že jí to snad i přeju aby ji oškubal:cert:
Teď jsem to chtěla napsat, a na stole plastové jablka
Konec dokonalé Anči!:D
@Ell-Chmell píše:
Teď jsem to chtěla napsat, a na stole plastové jablka![]()
![]()
![]()
Konec dokonalé Anči!:D
Tak to teda dokonalá je, prče by mě zajímalo, jak z nich vždycky vykouzlí štrůdl
![]()
@Xiraxinek píše:
Tak to teda dokonalá je, prče by mě zajímalo, jak z nich vždycky vykouzlí štrůdl![]()
Do kuchyně k troubě a sušiče nás Liškovi nikdy nepustili, takže kdoví, jak to s Ančiným kuchaříčkováním vlastně je, beztak bere štrůdly z pekárny ![]()
Mě teda dost zarazil ten odrbanej, vachrlatej konferenční stolek s ubrusem jako ve čtvrté cenové
. Doteď jsem si toho nevšimla, ale jak to tam Milan převracel vzhůru nohama, tak teda tohle docela pokulhává za Ančinou dokonalostí ![]()
Holky a co rikate na Smyda? Mne prijde, ze si jsou s Adrianou docela podobni
.
@Gorlami píše:
Holky a co rikate na Smyda? Mne prijde, ze si jsou s Adrianou docela podobni.
Mně ne. Adriana má oproti němu obrovskou pusu, on má mikrotlamičku ![]()
@KPKristy píše:
Mně ne. Adriana má oproti němu obrovskou pusu, on má mikrotlamičku
Tak ted jsi mi spravila naladu
![]()
@KPKristy píše:
Mně ne. Adriana má oproti němu obrovskou pusu, on má mikrotlamičku
Mne prislo, ze maji podobny tvar obliceje, ostry rysy a velky frnaky
; pusy jsem si nevsimla
.
Priste se budu soustredit na tu jeho tlamicku teda ![]()
@Gorlami píše:
Mne prislo, ze maji podobny tvar obliceje, ostry rysy a velky frnaky; pusy jsem si nevsimla
.
Priste se budu soustredit na tu jeho tlamicku teda
On má tu pusu jakoby pořád našpulenou, takovej malej otvor, kdežto Adriana je věčně rozšklebená
![]()
Mně přišlo, že je Adriana nejvíc podobná Karlovi…
Jinak Růža si chce podat přihlášku do domova důchodců, protože správně usoudí, že Milánek se o ni starat nebude. A Anča jí to hned začne vymlouvat, pak to ještě vyprdelí Niklové a ta běží Růžu taky hned upozornit, aby to nedělala. Tohle nějak nechápu, až se Růža o sebe nedokáže sama postarat, tak si ji Liškovi nastěhují domů a Franta se trvale přestěhuje na karimatku do kuchyně, nebo jak.
@me2dova píše:
Mně přišlo, že je Adriana nejvíc podobná Karlovi…Jinak Růža si chce podat přihlášku do domova důchodců, protože správně usoudí, že Milánek se o ni starat nebude. A Anča jí to hned začne vymlouvat, pak to ještě vyprdelí Niklové a ta běží Růžu taky hned upozornit, aby to nedělala. Tohle nějak nechápu, až se Růža o sebe nedokáže sama postarat, tak si ji Liškovi nastěhují domů a Franta se trvale přestěhuje na karimatku do kuchyně, nebo jak.
Ne, ten bude dávno bydlet v garsonce po Miriam se Skyler a starat se o mimino ![]()