Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@me2dova, takže on jí ty prachy fakt ukradl… To je šílený, protože ona je z něj teď už nedostane. Jak by se to vlastně dalo řešit? Udat ho? Jak dokáže, že mu je nedala dobrovolně? To je šílená situace. Vlastní dítě okrade mámu o celoživotní úspory… ![]()
Já myslím, že jednoduše. Má svědky na to, že ty prachy uložila jinde a najednou se částka objevila na jeho účtu.
@rosnatka píše:
Já myslím, že jednoduše. Má svědky na to, že ty prachy uložila jinde a najednou se částka objevila na jeho účtu.
A udělal by to nějaký rodič? Jakože by šel na policii, že mu dítě ukradlo prachy… Spíš si myslím, že ne, je to smutný… ![]()
@KPKristy
tak nevím, jestli by to NĚJAKÝ rodič udělal, ale Růža to určitě neudělá, protože vždycky říkala, že ty peníze stejně šetří pro Milánka. Myslím, že jí o ty peníze nikdy nešlo, brala je jako pojistku, aby se o ní Milánek ještě zajímal. Ale teď se v něm zklamala tak, že už o ten jeho pseudozájem ani nestojí- jak to říkala, obejde se bez peněz i bez něj
Tak to už je samozřejmě jiná věc. Reagovala jsem na to, jestli se to dá nějak dokázat.
A smutný to opravdu je. Akorát mě zaráží to, že on je přesvědčen, že pro mámu udělal to nejlepší co mohl, aby jí cizí neokradli. Dokonce tvrdí, že ty peníze na tu koupi vinice nepoužije, jen je u sebe uloží, aby o ně máma nepřišla. Kdo ví, jestli to myslí vážně nebo si jen lže do kapsy a tím je pro něj tahle křivárna omluvitelná.
@me2dova, je to ale strašný. Tenhle hyenismus vůči starým rodičům mi úplně otevírá kudlu v kapse. Tyto děti by se měli těma prachama a barákama zadusit ![]()
@rosnatka tak podle ukázek, jak potká v úterý Anču a říká jí: „to musí být k vzteku, už jste ty peníze měli pod střechou a já jsem vám je vyfouk“ to fakt vypadá, že jemu vůbec nedochází, že by někdo mohl uvažovat jinak než on a nepřepočítávat všechno na peníze, příp. i dělat pro někoho něco nezištně. Myslím že opravdu uvažuje stylem- máma peníze nepotřebuje, má důchod, ještě by zblbla a nechala peníze cizím, až tu nebudu, tak si je radši vezmu. Já je potřebuju víc. A kdyby máma potřebovala přilepšit k důchodu a napíše si, tak jí nějakou tu korunu pošlu.
@me2dova píše:
@rosnatkatak podle ukázek, jak potká v úterý Anču a říká jí: „to musí být k vzteku, už jste ty peníze měli pod střechou a já jsem vám je vyfouk“ to fakt vypadá, že jemu vůbec nedochází, že by někdo mohl uvažovat jinak než on a nepřepočítávat všechno na peníze, příp. i dělat pro někoho něco nezištně. Myslím že opravdu uvažuje stylem- máma peníze nepotřebuje, má důchod, ještě by zblbla a nechala peníze cizím, až tu nebudu, tak si je radši vezmu. Já je potřebuju víc. A kdyby máma potřebovala přilepšit k důchodu a napíše si, tak jí nějakou tu korunu pošlu.
Ty kráso, to je síla!! Úplně ho vidím s těma dolarama v očích jako měl strejček Skrblík. Nevidí nic jinýho…
A s tou údajnou vinicí, co chce kupovat- silně pochybuji o tom, že nějaká je. Takových fotek, co Růže ukazoval, jsou na netu mraky. A nemám moc přehled o ceně půdy v Austrálii, ale 180 tisíc korun není v australských dolarech nějaká úžasně závratná suma. Spíš to byl podle mého způsob, jak z Růži ty peníze vylámat po dobrém…
@Lupa Mně knížka taky dorazila a ve věnování je napsáno „pro nejlepšího Marečka na světě“ nebo taj nějak. Nemá to teď u sebe
Malý má za dva měsíce narozky, tak jsem ji už připravila ![]()
@me2dova píše:
A s tou údajnou vinicí, co chce kupovat- silně pochybuji o tom, že nějaká je. Takových fotek, co Růže ukazoval, jsou na netu mraky. A nemám moc přehled o ceně půdy v Austrálii, ale 180 tisíc korun není v australských dolarech nějaká úžasně závratná suma. Spíš to byl podle mého způsob, jak z Růži ty peníze vylámat po dobrém…
To bylo jasný hned, jak řekl něco ve smyslu, že přece vidíš fotku, tak víš, že ta vinice existuje ![]()
A od začátku je jasný, že nikam investovat nechce, jen potřebuje prachy na živobytí, ale přece to neřekne tak na hulváta…
Můžu říct, že se mi z Milánka, jak seděl s Ančou na kafi, udělalo zle. On je hroznej zmetek. Jak ostatním podsouvá svoje myšlenky. Vy chcete mámy prachy, o nic jinýho vám nejde… to je jeho myšlení, podle sebe soudím tebe. hovado neskutečný. Mámu u sebe doma nechce, lže kudy chodí, jen prachy, prachy, prachy. Kdo ví, jestli vůbec někde v Austrálii je.
Já bych takový dítě vydědila, ať se těma ukradenýma penězma zadusí…
Akorát sem neviděla, jak to teď je s Rózinkou.
Příspěvek upraven 15.05.15 v 13:04
@me2dova píše:
@rosnatkatak podle ukázek, jak potká v úterý Anču a říká jí: „to musí být k vzteku, už jste ty peníze měli pod střechou a já jsem vám je vyfouk“ to fakt vypadá, že jemu vůbec nedochází, že by někdo mohl uvažovat jinak než on a nepřepočítávat všechno na peníze, příp. i dělat pro někoho něco nezištně. Myslím že opravdu uvažuje stylem- máma peníze nepotřebuje, má důchod, ještě by zblbla a nechala peníze cizím, až tu nebudu, tak si je radši vezmu. Já je potřebuju víc. A kdyby máma potřebovala přilepšit k důchodu a napíše si, tak jí nějakou tu korunu pošlu.
Je to možný a já nejspíš hledám alespoň trochu slušnosti a dobrého vychování tam, kde vůbec žádné není.
@Lupa píše:
@Anna766![]()
![]()
![]()
tak to nehrozí
, i když kafe vlastně pil na rozkládacím gauči, kde spíme
jinak jsem rada, ze byl dostatecne kreativni pri vymysleni venovani
on rikal, ze tam napsat jen jmeno je takove „chude“
Jo tak na rozkládacím gauči jooo? ![]()
Stejně ti závidím, že jsi si sním mohla pokecat a doma a u čaje a na tom rozkládacím gauči
![]()