Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
Já to nějak nechápu s těma Růžinýma prachama- mluvilo se, že má asi 300 tis. (teda odhadoval to Milánek, ona na to nic neřekla, tak jsem myslela, že to souhlasí). K Liškům si dala 180 tis., přitom teď se mluví tak, jako že doma už nic nemá, Milánkovi to ještě nedala, účet v bance nemá…Tak má 300 tis. nebo jen 180? Teď už teda nemá nic, když jí to synáček zdulil, ale kolik teda měla?
Takhle jsem to pochopila taky. Kde má zbytek, ví čert, možná zašité v nějakém tom polštáři. A možná už sama neví, v kterém… ![]()
@Samamama
já to pochopila tak, že 185 si dala k Liškům a těch 100 pro Milánka si nechala doma, to by dávalo dohromady téměř těch 300…ale těžko říct, je fakt, že pak je tam nejasný ten okamžik, kdy si přišla přišla nějaké ty peníze vyzvednout.
@me2dova Jo, tak jsem si to napřed taky myslela, ale je mi divný, jak dnes mluvili, jak jí o ty prachy furt uháněl, ať je včas pošle. On se na ně tak třese, že by určitě řekl, ať mu je dá hned cash, nebo že si je do té banky odnese sám
. Tak nad tím tak přemýšlím, jako bych měla po Růže dědit
.
@KPKristy Tak to by stačilo říct Milánkovi, ten by je našel po čuchu.
@Samamama píše:
Já to nějak nechápu s těma Růžinýma prachama- mluvilo se, že má asi 300 tis. (teda odhadoval to Milánek, ona na to nic neřekla, tak jsem myslela, že to souhlasí). K Liškům si dala 180 tis., přitom teď se mluví tak, jako že doma už nic nemá, Milánkovi to ještě nedala, účet v bance nemá…Tak má 300 tis. nebo jen 180? Teď už teda nemá nic, když jí to synáček zdulil, ale kolik teda měla?
Jediný, kdo říkal, že má bába 300 tisíc, byl Milánek. Jen že to propočítal a řekl by, že má tak 300 a Růža na to mlčela.
Asi měla méně a nezapomeňte, že třeba jen ta letenka stála cca 50 tisíc. A bůhví, kolik Milánek vychlastal v pivech! ![]()
@Sára 1 píše:
Copak přidal? Já mám jiné věnování, ale jméno sedí
já jsem vě nování nevymýšlela, napsal mi jen jména…fňuk ![]()
a žeru ten podpis, jak prvňáček…to se to bude falšovat ![]()
@Fjodorka píše:
Jediný, kdo říkal, že má bába 300 tisíc, byl Milánek. Jen že to propočítal a řekl by, že má tak 300 a Růža na to mlčela.
Asi měla méně a nezapomeňte, že třeba jen ta letenka stála cca 50 tisíc. A bůhví, kolik Milánek vychlastal v pivech!
A nejlepší bylo včera, jak Milánek říkal Henrymu v hospodě při placení: „Tak můžu přece taky někdy za mámu zaplatit.“
![]()
@Xiraxinek píše:
CO co co, mluuuuv![]()
![]()
@Fíková píše:Ač je jinak tupá, docvaklo jí celkem rychle, kdo ty prachy vzal. Milánkovi pak v hospodě vpálila, ať si ty prachy už nechá a táhne domů, že se bez nich obejde a obejde se i bez něj
Dobře ona
![]()
Co za povolání že vykonává ten nový potencionální otec Adriany (Šmýd)? Smradi mi tu zrovna hlučeli.
![]()
@nestela píše:ááále, jen nějaký šichťák.
Co za povolání že vykonává ten nový potencionální otec Adriany (Šmýd)? Smradi mi tu zrovna hlučeli.![]()
@Fjodorka Právě, že mlčela, já to brala za souhlas
. Ale máš recht, že do něj „něco málo“ už investovala. Např. nechápu, proč furt jedí po hospodách, to by spořivá důchodkyně nikdy neudělala, zvlášť když matinky rádi synáčkům vyváří. Ale chápu, že by museli stavět nové kulisy Růžina bytu, abychom mohli poslouchat ty Milánkovy frky
.
@lovesmile píše:
A nejlepší bylo včera, jak Milánek říkal Henrymu v hospodě při placení: „Tak můžu přece taky někdy za mámu zaplatit.“![]()
Jako z těch dvou tisíc, co jí sbalil z peřiňáku? ![]()
@Samamama píše:
@Fjodorka Právě, že mlčela, já to brala za souhlas. Ale máš recht, že do něj „něco málo“ už investovala. Např. nechápu, proč furt jedí po hospodách, to by spořivá důchodkyně nikdy neudělala, zvlášť když matinky rádi synáčkům vyváří. Ale chápu, že by museli stavět nové kulisy Růžina bytu, abychom mohli poslouchat ty Milánkovy frky
.
Třeba Růža neumí vařit
![]()