Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciferda píše:
Hostivice žijí kejklířemveřejně, před nastoupenou jednotkou, udílím pochvalu „uličnici“ Lucii
Ano, je to borka! ![]()
@Luciferda @elaurra @robínek holky, nechte toho!!! Se červenám
bylo mi ctí
a není vyloučeno, že pokud by některá z Vás ještě zatoužila po knížce, že bych nebyla schopná zařídit
i když asi už raději bez věnování, třeba jen s podpisem
jinak 24. na Kuřízka jdu do divadla, tak pak podám hlášení
apropo, do telefonu má stejný hlas jako v TV, v reálu ho má fakt jiný ![]()
@Luciferda píše:
my se bratrance bály zmlátit… aby to nevyžvanil
jako věřím, že někteří sourozenci spolu drží. Ale tohle je závažný, a myslím, že on si to uvědomuje.
Nebo jsem ovlivněná sourozenci z okolí, tohle by prostě vyžvanili.
A Rozinka nechodí do kostela? Tam by se vyzpovídala a farář by mohl pomoci…
Farář nemá čas, chodí na pivko a na hokej
![]()
@Luciferda píše:
my se bratrance bály zmlátit… aby to nevyžvanil
jako věřím, že někteří sourozenci spolu drží. Ale tohle je závažný, a myslím, že on si to uvědomuje.
Nebo jsem ovlivněná sourozenci z okolí, tohle by prostě vyžvanili.
A Rozinka nechodí do kostela? Tam by se vyzpovídala a farář by mohl pomoci…
Pěkná slepičí prdelka, ten tvůj bratranec
![]()
Tak závažné… Sourozenec kryl jen hodinu záškoláctví
To děcka jako nic závažného neberou. Protože doopravdy není ![]()
Tak já sestře podepisovala omluvňák na střední (uměla jsem perfektně mámu
) do teď se na to nepřišlo. Jsem o 7let mladší. Chtěla jsem pomoct a neřešila jsem co a jak.
@Fjodorka ja vzdy brachovi vyhrozovala jak na nej neco reknu, treba ze kouri nebo ze dostal petku. A nic jsem na nej nikdy nepraskla.
Muj syn12 let, ted docela dlouho mlcel a neprozradil manzelovi ze dcera dela ridicak.Uz ho ma
tak uz jsme to prozradili. ![]()
@Didlinka33 píše:
@Fjodorka no Gympl s ručením omezeným..jasně každý jiný vkus, díky bohu, představ si, že by všem ženským líbil stejný druh chlapů, to by bylo peklo
Stejný DRUH chlapů…
To mě dostalo. ![]()
Jinak, jak sebral Rozině tu písemku, tak jí měl sebrat i Lucce, aby to bylo spravedlivý
![]()
@Gorlami píše:
Jak furt Anca tlaci do chudaka Bedi ty jeji caje.
no to teda a zas valila oči kvůli tomu Milanovi o sto šest ![]()
@luc2ka píše:
Jinak, jak sebral Rozině tu písemku, tak jí měl sebrat i Lucce, aby to bylo spravedlivý![]()
![]()
![]()
Zarazilo mě, že ačkoli Rozina prokazatelně radila té kráčměře, jí písemku nesebral. Pan Nedokonalejšínasvětě to pos*al ![]()
Třeba si myslel, že se Rodina ptá na odpověd.. Z dálky nepozná co říká.. Takových situaci si pamatuju taky dost ze školy, že do odnesl ten co radil
@KPKristy
Tak slyšel jen Rózu, dokonce jí varoval a ona si nedala pokoj. Divím se, že jí ta kravka stála za to.
Jinak jsem zklamaná. Doufala jsem, že Franta uvidí Milana, jak u nich krade a že se to nějak vyhrotí tímto směrem. Ale neviděl ho, takže linka bude taková, že si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se budou divit, že nejsou. Milánek předtím mámu varoval, že je Anča zlodějka a že jí ty peníze nevrátí, takže bude volat- já jsem ti to říkal! Pak si odletí do Austrálie a Růža přijde o poslední lidi, kterým mohla věřit.
@me2dova píše:
@KPKristyJinak jsem zklamaná. Doufala jsem, že Franta uvidí Milana, jak u nich krade a že se to nějak vyhrotí tímto směrem. Ale neviděl ho, takže linka bude taková, že si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se budou divit, že nejsou. Milánek předtím mámu varoval, že je Anča zlodějka a že jí ty peníze nevrátí, takže bude volat- já jsem ti to říkal! Pak si odletí do Austrálie a Růža přijde o poslední lidi, kterým mohla věřit.
Tak to bude nebo je to tvůj scénář? To je mazec!!
@kvaček píše:
Třeba si myslel, že se Rodina ptá na odpověd.. Z dálky nepozná co říká.. Takových situaci si pamatuju taky dost ze školy, že do odnesl ten co radil
@me2dova píše:
@KPKristy
Tak slyšel jen Rózu, dokonce jí varoval a ona si nedala pokoj. Divím se, že jí ta kravka stála za to.
Ale jo no, já už ale chci, aby to lítalo a Lucina dostala za vyučenou ![]()