Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
13.5.15 09:13
@Raduš.ka44 píše:
Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka. :nevim:

To už jsem si taky říkala. Nyklová přece není tak hloupá, že by ji to nenapadlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56285
13.5.15 09:24
@lovesmile píše:
To už jsem si taky říkala. Nyklová přece není tak hloupá, že by ji to nenapadlo. :nevim:

Já ti nevím, nedovedu si vůbec představit podobnou osobu, jak vede vlastní podnik 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.15 09:41

Nyklovka nemá právníka proto, že ten přepis chce ona a chvátá na to. Myslela, že to s Květuš vyřešej u kafe, přepíšou a bude. Si myslím.

Chtělo by to, aby vydávali tištěný, např. měsíční manuál s myšlenkovými pochody postav.

• Citovat
  • Upravit
19874
13.5.15 09:42
@martinape píše:
Nyklovka nemá právníka proto, že ten přepis chce ona a chvátá na to. Myslela, že to s Květuš vyřešej u kafe, přepíšou a bude. Si myslím.Chtělo by to, aby vydávali tištěný, např. měsíční manuál s myšlenkovými pochody postav.
:mrgreen: obávám se, že u některých postav by tam byly jen prázdné bubliny…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.5.15 09:42

Jsem pro to, aby si Květa vzala Mastného, mohla by pak užívat jméno Květa Slizká - Mastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.5.15 10:02

Já teda nechci bejt extra zlá, ale bylo by „fajn“, kdyby linka Rozina vs. Lucka skončila špatně tzn. nějaká seberažda nebo aspoň pokus, poruchy s příjmem potravy, deprese, sebepoškozování,.. Aby bylo vidět kam až tohle může vést a spousta rodičů by si třeba začala děcek víc všímat. Tohle totiž nejde vyřešit tak, že se v tom Roza bude plácat sama a neřekne to nikomu a pokud to tak v Ulici skončí tak jsou scénaristi fakt paka.

Nyklová… Jak je sakra možný že tahle ženská je svéprávná?? Ona a ní přijde Květa, že teda jako milion a půl a ona ok není problém? Proboha!

Alici a Matouše by měli zavřít do jedný cely oba jsou stejně vymaštěný.

A co říkáte návratu Digi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
13.5.15 10:12
@Samamama píše:
A Franta z toho dostane epileptický záchvat, Milánek nebude vědět, co mu je, tak ho pro jistotu udusí polštářem a máme smrt v Ulici. (chtěla jsem tam dát smajlíka, jakože sranda, ale přijde mi to hrozně morbidní dát smajla za větu, kde někdo někoho zamorduje)
Úplně přesně mě napadlo že Franta ho bude chtít zastavit a Milánek ho oddělá a odletí do Austrálie a hned máme postaráno o to, kdo zemře. :zed: :zed: :-D Ne, vážně si myslím, že on to nebude, protože to má rozjetý se Skiler tak to nemůžou jen tak nechat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.5.15 10:48
@robínek píše: :mrgreen: obávám se, že u některých postav by tam byly jen prázdné bubliny…
:lol: :lol: :lol: A že by jich nebylo málo. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.5.15 10:49

@Natálka26 Na Digi se netěším. Je mi nesympatická a nikdy mě v Ulici nebavila. Ale třeba ji vymyslí nějakou zajímavou dějovou linku, uvidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.5.15 10:53

@lovesmile

Digi nezahraje zajímavou dějovou linku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.5.15 10:56
@Natálka26 píše:
@lovesmileDigi nezahraje zajímavou dějovou linku. :mrgreen:
:mrgreen:
Ona bude jedna z těch s prázdnou bublinou. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
13.5.15 11:04
@lovesmile píše: :mrgreen:
Ona bude jedna z těch s prázdnou bublinou. :mrgreen:

To je v pořádku, má nahradit Romanu, stačí, když bude blbě čumět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
13.5.15 11:12

@Terdul škoda že musí bahradit Romanu, by možná měly i co dělat :P na zákaznice furt jen čekají nebo tam mají jednu :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.5.15 11:23

Mě by zajímalo, proč se Mastný obětuje s Květou, evidentně se mu nelíbí, ona ho potřebuje, ale on ji? :think: Že by ji oškubal, mopslíka diblíkovitého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.5.15 11:23
@evick2 píše:
@Terdul škoda že musí bahradit Romanu, by možná měly i co dělat :P na zákaznice furt jen čekají nebo tam mají jednu :D :mrgreen: :mrgreen:

Že jo?:mrgreen: To by pak nemohly sedět na prd. elách a kafrat.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí