Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raduš.ka44 píše:
Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka.
To už jsem si taky říkala. Nyklová přece není tak hloupá, že by ji to nenapadlo. ![]()
@lovesmile píše:
To už jsem si taky říkala. Nyklová přece není tak hloupá, že by ji to nenapadlo.
Já ti nevím, nedovedu si vůbec představit podobnou osobu, jak vede vlastní podnik ![]()
Nyklovka nemá právníka proto, že ten přepis chce ona a chvátá na to. Myslela, že to s Květuš vyřešej u kafe, přepíšou a bude. Si myslím.
Chtělo by to, aby vydávali tištěný, např. měsíční manuál s myšlenkovými pochody postav.
@martinape píše:
Nyklovka nemá právníka proto, že ten přepis chce ona a chvátá na to. Myslela, že to s Květuš vyřešej u kafe, přepíšou a bude. Si myslím.Chtělo by to, aby vydávali tištěný, např. měsíční manuál s myšlenkovými pochody postav.
Jsem pro to, aby si Květa vzala Mastného, mohla by pak užívat jméno Květa Slizká - Mastná
Já teda nechci bejt extra zlá, ale bylo by „fajn“, kdyby linka Rozina vs. Lucka skončila špatně tzn. nějaká seberažda nebo aspoň pokus, poruchy s příjmem potravy, deprese, sebepoškozování,.. Aby bylo vidět kam až tohle může vést a spousta rodičů by si třeba začala děcek víc všímat. Tohle totiž nejde vyřešit tak, že se v tom Roza bude plácat sama a neřekne to nikomu a pokud to tak v Ulici skončí tak jsou scénaristi fakt paka.
Nyklová… Jak je sakra možný že tahle ženská je svéprávná?? Ona a ní přijde Květa, že teda jako milion a půl a ona ok není problém? Proboha!
Alici a Matouše by měli zavřít do jedný cely oba jsou stejně vymaštěný.
A co říkáte návratu Digi?
@Samamama píše:Úplně přesně mě napadlo že Franta ho bude chtít zastavit a Milánek ho oddělá a odletí do Austrálie a hned máme postaráno o to, kdo zemře.
A Franta z toho dostane epileptický záchvat, Milánek nebude vědět, co mu je, tak ho pro jistotu udusí polštářem a máme smrt v Ulici. (chtěla jsem tam dát smajlíka, jakože sranda, ale přijde mi to hrozně morbidní dát smajla za větu, kde někdo někoho zamorduje)
@robínek píše:obávám se, že u některých postav by tam byly jen prázdné bubliny…
@Natálka26 Na Digi se netěším. Je mi nesympatická a nikdy mě v Ulici nebavila. Ale třeba ji vymyslí nějakou zajímavou dějovou linku, uvidíme… ![]()
@Natálka26 píše:
@lovesmileDigi nezahraje zajímavou dějovou linku.
@lovesmile píše:
Ona bude jedna z těch s prázdnou bublinou.
To je v pořádku, má nahradit Romanu, stačí, když bude blbě čumět ![]()
@Terdul škoda že musí bahradit Romanu, by možná měly i co dělat
na zákaznice furt jen čekají nebo tam mají jednu
![]()
Mě by zajímalo, proč se Mastný obětuje s Květou, evidentně se mu nelíbí, ona ho potřebuje, ale on ji?
Že by ji oškubal, mopslíka diblíkovitého?