Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
12.5.15 22:37

@rosnatka téda, tak to je skoro horor :mrgreen: Chudák Franta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
12.5.15 22:39
@SlavinkaC píše:
@rosnatka Anca je to :mrgreen:

Jooo Anca :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
12.5.15 22:40

A Franta z toho dostane epileptický záchvat, Milánek nebude vědět, co mu je, tak ho pro jistotu udusí polštářem a máme smrt v Ulici. (chtěla jsem tam dát smajlíka, jakože sranda, ale přijde mi to hrozně morbidní dát smajla za větu, kde někdo někoho zamorduje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.5.15 22:48
@SlavinkaC píše:
@rosnatka Anca je to :mrgreen:

No jooo, svatá Anna.
Fakt výpadek. Vykulený oči na se na mě koukaly, ale jméno nenaběhlo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.5.15 00:36
@Sherry píše:
@KPKristy
ona to dá jako svatební dar i s hypotekou na lumíra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
polokoule
13.5.15 07:20

Ta pani Kveta je nekdy slizka.Ale zavidim ji libacku s Mastnym, to je fesak s nejlepsich letech.

• Citovat
  • Upravit
46669
13.5.15 07:50
@rosnatka píše: Ve čtvrtek se Adriana pohádá s Harapesem, vyčte mu, že si začal s Markétou. On jí řekne, že se chová jako malej spratek a nic jí vysvětlovat nemusí. Do Coolny opět přijde Šmýd, tentokrát střízlivý, zeptat se, čím mu měla Adri změnit život. Nechce se jí s ním mluvit, ale nakonec mu připomene Kláru a on na ni zavzpomíná, že ji marně uháněl. Rozradostněná Adri, která si ho tím pádem chtěla vyškrtnout ze seznamu na něj vybalí, že hledá tátu a on byl jedním z kandidátů. Šmýdovi spadne čelist a prozradí, že spolu jednou spali, ale že s ním pak Klára nechtěla chodit. Ale tatíkem Adriany být nechce a pošle ji do háje, když ona ho prosí, aby si nechal udělat testy. Adri se nakonec usmíří s Edim, ale ten ji zatluče, že byl se Zorkou. Linka Růža – hajzlík Milan dělá dusno a obviňuje Lišky, že manipulují s jeho matkou a tahají z ní věcné dary a když mu máti přizná, že nemá u sebe prašule, ale že si je schovala u Lišáků, vtrhne k nim a udělá tam peklo. Chce po nich prachy, že na ně má právo, ale Béda ho vyhodí, že je vydá až když k tomu přivede i mámu. Pak se celý rozklepaný domluví Lišák s Liškovou (vypadlo mi jmého :think: ), že zavolají Růže, aby si ty prachy vzala, že je doma nechtějí. Růža dorazí, omluví se jim a poprosí je, aby si u sebe peníze do pondělí nechali, že pak půjde s Liškovou (pořád jsem si ještě nevzpomněla) a uloží spolu peníze do nějaké banky, kterou jí pomůžou vybrat. Ukázky na pátek – Milan prohledává Liškovým byt a nakonec narazí i na skrýš pod stolem. V tu chvíli přichází Franta se sluchátky v uších a Milan je schovaný za gaučem…:

Do té poslední věty mi to přišlo dobrý, ale tohle už zavání trapárnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.15 07:52
@polokoule píše:
Ta pani Kveta je nekdy slizka.Ale zavidim ji libacku s Mastnym, to je fesak s nejlepsich letech.

Poslední dobou ale dost přibral a má nějaký lalok pod bradou. Jak píšu, už mu to slušelo i víc. Teď je takovej nějakej šmudlovitej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.5.15 08:07

Já Adrianu celkem chápu, vyrůstala bez táty, teď už nemá ani mámu. Konečně našla někoho, kdo je jí blízký a koho bere jako tátu (byť jim to teda na testech nevyšlo) a teď, aby ho měla aspoň chvíli pro sebe, tak se bude koukat na to, jak se plazí po její kámošce…

Ovšem vztah s Eddiem jde podle mého do kopru stejně- ti dva nemají vůbec nic společného a začíná to být čím dál tím jasnější. Zejména, když má Eddie v práci Zorku, která s ním sdílí spoustu společných zájmů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
13.5.15 08:24
@me2dova píše:
Já Adrianu celkem chápu, vyrůstala bez táty, teď už nemá ani mámu. Konečně našla někoho, kdo je jí blízký a koho bere jako tátu (byť jim to teda na testech nevyšlo) a teď, aby ho měla aspoň chvíli pro sebe, tak se bude koukat na to, jak se plazí po její kámošce…Ovšem vztah s Eddiem jde podle mého do kopru stejně- ti dva nemají vůbec nic společného a začíná to být čím dál tím jasnější. Zejména, když má Eddie v práci Zorku, která s ním sdílí spoustu společných zájmů…

S tímhle naprosto souhlasím. :pankac: Navíc je to s Markétou, kdyby to bylo s ňákou jinou, tak by Adriana podle mě tak nevyšilovala, ale ta Markéta ji prostě štve už od začátku, i kvůli Eddiemu. :cert: A taky vám ta líbačka Markéty s Karlem přišla strašně umělá, nepřirozená a celkově hnusná? :D

A mně teda víc než Adriana leze na nervy Eddie, tím jak se chová, ale já jsem k němu asi začla mít averzi od té doby, co podpálil ten byt a začal se chovat jak blbeček. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
13.5.15 08:26
@Meganie píše:A taky vám ta líbačka Markéty s Karlem přišla strašně umělá, nepřirozená a celkově hnusná? :D

Jo, přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.5.15 08:32
@KPKristy píše:
Ale myslíš tolik? Já fakt nevím, kolik se dá našetřit, proto se tomu divím. Nepřekvapuje mě, že Růža má 300tisíc, to mi přijde reálný, ale přes milion? :nevim:

ono pokud člověk platí už jen inkaso za bydlení, děti má odrostlé, tak se šetří docela dobře.. Máme v domě čerstvě důchodový pár, oba byli ve školství, 35 let bydlí v jednom bytě, mají nové auto a na účtě přes milion. Navíc pokud má Nyklová celý život vlastní byznys, tak je vcelku reálné, že bude mít slušně našetřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.15 08:42
@Moise píše:
Mě už tahle linka nebaví. Přijde mi to už přehnané. Je to chytrá holka, v mámě má důvěrnici, nevěřím tomu, že by se jí nesvěřila a nevěděla, že když se svěří rodičům, pomůžou jí :nevim:
I když kdo ví, třeba to tak vážně chodí, my máme bohužel v příbuzenstvu hodně podobnou zkušenost, ale tam se to díky spolupráci třídní a rodičů utnulo ještě před velkým průserem, ale i tak to bylo ostrý :cert:

Mně to nepřijde ani trochu přehnané. Bohužel, taková je realita dnešní doby. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.15 08:50
@Mugduh píše:
ono pokud člověk platí už jen inkaso za bydlení, děti má odrostlé, tak se šetří docela dobře.. Máme v domě čerstvě důchodový pár, oba byli ve školství, 35 let bydlí v jednom bytě, mají nové auto a na účtě přes milion. Navíc pokud má Nyklová celý život vlastní byznys, tak je vcelku reálné, že bude mít slušně našetřeno.

Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.5.15 09:02
@Raduš.ka44 píše:
Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka. :nevim:

Asi tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky