Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A Franta z toho dostane epileptický záchvat, Milánek nebude vědět, co mu je, tak ho pro jistotu udusí polštářem a máme smrt v Ulici. (chtěla jsem tam dát smajlíka, jakože sranda, ale přijde mi to hrozně morbidní dát smajla za větu, kde někdo někoho zamorduje)
@SlavinkaC píše:
@rosnatka Anca je to
No jooo, svatá Anna.
Fakt výpadek. Vykulený oči na se na mě koukaly, ale jméno nenaběhlo
.
Ta pani Kveta je nekdy slizka.Ale zavidim ji libacku s Mastnym, to je fesak s nejlepsich letech.
@rosnatka píše:Ve čtvrtek se Adriana pohádá s Harapesem, vyčte mu, že si začal s Markétou. On jí řekne, že se chová jako malej spratek a nic jí vysvětlovat nemusí. Do Coolny opět přijde Šmýd, tentokrát střízlivý, zeptat se, čím mu měla Adri změnit život. Nechce se jí s ním mluvit, ale nakonec mu připomene Kláru a on na ni zavzpomíná, že ji marně uháněl. Rozradostněná Adri, která si ho tím pádem chtěla vyškrtnout ze seznamu na něj vybalí, že hledá tátu a on byl jedním z kandidátů. Šmýdovi spadne čelist a prozradí, že spolu jednou spali, ale že s ním pak Klára nechtěla chodit. Ale tatíkem Adriany být nechce a pošle ji do háje, když ona ho prosí, aby si nechal udělat testy. Adri se nakonec usmíří s Edim, ale ten ji zatluče, že byl se Zorkou. Linka Růža – hajzlík Milan dělá dusno a obviňuje Lišky, že manipulují s jeho matkou a tahají z ní věcné dary a když mu máti přizná, že nemá u sebe prašule, ale že si je schovala u Lišáků, vtrhne k nim a udělá tam peklo. Chce po nich prachy, že na ně má právo, ale Béda ho vyhodí, že je vydá až když k tomu přivede i mámu. Pak se celý rozklepaný domluví Lišák s Liškovou (vypadlo mi jmého), že zavolají Růže, aby si ty prachy vzala, že je doma nechtějí. Růža dorazí, omluví se jim a poprosí je, aby si u sebe peníze do pondělí nechali, že pak půjde s Liškovou (pořád jsem si ještě nevzpomněla) a uloží spolu peníze do nějaké banky, kterou jí pomůžou vybrat. Ukázky na pátek – Milan prohledává Liškovým byt a nakonec narazí i na skrýš pod stolem. V tu chvíli přichází Franta se sluchátky v uších a Milan je schovaný za gaučem…:
Do té poslední věty mi to přišlo dobrý, ale tohle už zavání trapárnou…
@polokoule píše:
Ta pani Kveta je nekdy slizka.Ale zavidim ji libacku s Mastnym, to je fesak s nejlepsich letech.
Poslední dobou ale dost přibral a má nějaký lalok pod bradou. Jak píšu, už mu to slušelo i víc. Teď je takovej nějakej šmudlovitej ![]()
Já Adrianu celkem chápu, vyrůstala bez táty, teď už nemá ani mámu. Konečně našla někoho, kdo je jí blízký a koho bere jako tátu (byť jim to teda na testech nevyšlo) a teď, aby ho měla aspoň chvíli pro sebe, tak se bude koukat na to, jak se plazí po její kámošce…
Ovšem vztah s Eddiem jde podle mého do kopru stejně- ti dva nemají vůbec nic společného a začíná to být čím dál tím jasnější. Zejména, když má Eddie v práci Zorku, která s ním sdílí spoustu společných zájmů…
@me2dova píše:
Já Adrianu celkem chápu, vyrůstala bez táty, teď už nemá ani mámu. Konečně našla někoho, kdo je jí blízký a koho bere jako tátu (byť jim to teda na testech nevyšlo)a teď, aby ho měla aspoň chvíli pro sebe, tak se bude koukat na to, jak se plazí po její kámošce…Ovšem vztah s Eddiem jde podle mého do kopru stejně- ti dva nemají vůbec nic společného a začíná to být čím dál tím jasnější. Zejména, když má Eddie v práci Zorku, která s ním sdílí spoustu společných zájmů…
S tímhle naprosto souhlasím.
Navíc je to s Markétou, kdyby to bylo s ňákou jinou, tak by Adriana podle mě tak nevyšilovala, ale ta Markéta ji prostě štve už od začátku, i kvůli Eddiemu.
A taky vám ta líbačka Markéty s Karlem přišla strašně umělá, nepřirozená a celkově hnusná? ![]()
A mně teda víc než Adriana leze na nervy Eddie, tím jak se chová, ale já jsem k němu asi začla mít averzi od té doby, co podpálil ten byt a začal se chovat jak blbeček. ![]()
@Meganie píše:A taky vám ta líbačka Markéty s Karlem přišla strašně umělá, nepřirozená a celkově hnusná?
Jo, přesně ![]()
@KPKristy píše:
Ale myslíš tolik? Já fakt nevím, kolik se dá našetřit, proto se tomu divím. Nepřekvapuje mě, že Růža má 300tisíc, to mi přijde reálný, ale přes milion?
ono pokud člověk platí už jen inkaso za bydlení, děti má odrostlé, tak se šetří docela dobře.. Máme v domě čerstvě důchodový pár, oba byli ve školství, 35 let bydlí v jednom bytě, mají nové auto a na účtě přes milion. Navíc pokud má Nyklová celý život vlastní byznys, tak je vcelku reálné, že bude mít slušně našetřeno.
@Moise píše:
Mě už tahle linka nebaví. Přijde mi to už přehnané. Je to chytrá holka, v mámě má důvěrnici, nevěřím tomu, že by se jí nesvěřila a nevěděla, že když se svěří rodičům, pomůžou jí
I když kdo ví, třeba to tak vážně chodí, my máme bohužel v příbuzenstvu hodně podobnou zkušenost, ale tam se to díky spolupráci třídní a rodičů utnulo ještě před velkým průserem, ale i tak to bylo ostrý
Mně to nepřijde ani trochu přehnané. Bohužel, taková je realita dnešní doby. ![]()
@Mugduh píše:
ono pokud člověk platí už jen inkaso za bydlení, děti má odrostlé, tak se šetří docela dobře.. Máme v domě čerstvě důchodový pár, oba byli ve školství, 35 let bydlí v jednom bytě, mají nové auto a na účtě přes milion. Navíc pokud má Nyklová celý život vlastní byznys, tak je vcelku reálné, že bude mít slušně našetřeno.
Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka.
Asi tak… ![]()