Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
12.5.15 20:37
@Silwinka87 píše:
Ty jsi úplný finanční analytik :mrgreen: :mrgreen:

To víš… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.5.15 20:41
@lovesmile píše:
To víš… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1173
12.5.15 20:50

@Samamama no ale s tim hotelem to není blbý nápad, protože ona si přece nedávno stěžovala, že ten penzion, kde bydlí, je hrozný…tak si udělá vlastní hotel a bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.15 21:07
@lovesmile píše:
Moje babička má firmu ve stravování, dělá to už od revoluce a našetřeno má solidně, tak to beru tak nějak podle toho. :nevim: Kdyby Nyklová ušetřila ročně „JEN“ 100.000,– a to je nic, tak má za 25 let 2,5 mega. A to si myslím, že schová ročně víc. :think: Teda nevím, jak dlouho má Nyklová pekárnu, ale i tak… + nějaké to dědictví, jak píšou holky a máš to. :D

No, tak možný to je, to koukám :lol:. Já bych to takto nerozebrala, zkušenosti nemám a šetřit moc neumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.15 21:09
@zpevanda píše:
@Samamama no ale s tim hotelem to není blbý nápad, protože ona si přece nedávno stěžovala, že ten penzion, kde bydlí, je hrozný…tak si udělá vlastní hotel a bude

To je fakt, souvislost tam je. Zase proč ne. Ta hospoda je pořád stejná, zakonzervovaná už x let, nemoderní, tak tam Květa rozčeří vody :mrgreen:
Hotel v Ulici by nabídl pracovní místa, tudíž nový ksichty a na dalších deset let je o zábavu postaráno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.5.15 21:38

Nyklová platila myslím :think: 700tis vyrovnání rozvodu Lumíra a Světluš

jinak jak se Květa chytla těch nájemních bytů tak mně hned napadal taky bordel…

myslím si, že se Edý rozejde s Adrianou a začne si něco se sekretářkou Drbohlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.5.15 21:42
@Blanka S píše:
Nyklová platila myslím :think: 700tis vyrovnání rozvodu Lumíra a Světluš

jinak jak se Květa chytla těch nájemních bytů tak mně hned napadal taky bordel…

myslím si, že se Edý rozejde s Adrianou a začne si něco se sekretářkou Drbohlava

Adriana mě začíná pěkně štvát, jak se chová kvůli Karlovi :zed: Nedivím se, že je na :zed: ní Edie naštvanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.15 21:52

Ja se Edimu nedivim, ze je nastvanej. Adriana se chova jako pipka, po Harapesovi se pne jako psi vino a ty kukuce, co na nej dela. Tohle snad neni chovani otce a dcery, jak ten vztah furt nazyvaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.5.15 22:00
@KPKristy píše:
Ja se Edimu nedivim, ze je nastvanej. Adriana se chova jako pipka, po Harapesovi se pne jako psi vino a ty kukuce, co na nej dela. Tohle snad neni chovani otce a dcery, jak ten vztah furt nazyvaji..

Jo..přesně to si myslím i já..a jak žárlí na tu Markétu...A strašně jí vadí, že s ním začala chodit..A viděla jsem ukázky, nevím, kdy to bude, ale když se jí Edie zeptá, proč jí to vadí, tak mu řekne…,,protože Karel je můj,.. tak to je docela hustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
12.5.15 22:08
@Didlinka33 píše:
Jo..přesně to si myslím i já..a jak žárlí na tu Markétu...A strašně jí vadí, že s ním začala chodit..A viděla jsem ukázky, nevím, kdy to bude, ale když se jí Edie zeptá, proč jí to vadí, tak mu řekne…,,protože Karel je můj,.. tak to je docela hustý

Ono to pak ve finále je zase trochu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
12.5.15 22:14
@Terdul píše:
Taky si myslim. Podle me zarli, protoze ho chce pro sebe jako „otce“ a ne jako chlapa.

v její situaci bych se chovala asi stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.5.15 22:15
@Anna766 píše:
@Samamama jo nevestinec U Madam Kvety :mrgreen:

Nevěstinec v mastné Květě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
12.5.15 22:18

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě by jenom zajímalo, jestli ta herečka má tak úděsnou mimiku i normálně nebo to jenom hraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.5.15 22:28

Ve čtvrtek se Adriana pohádá s Harapesem, vyčte mu, že si začal s Markétou. On jí řekne, že se chová jako malej spratek a nic jí vysvětlovat nemusí. Do Coolny opět přijde Šmýd, tentokrát střízlivý, zeptat se, čím mu měla Adri změnit život. Nechce se jí s ním mluvit, ale nakonec mu připomene Kláru a on na ni zavzpomíná, že ji marně uháněl. Rozradostněná Adri, která si ho tím pádem chtěla vyškrtnout ze seznamu na něj vybalí, že hledá tátu a on byl jedním z kandidátů. Šmýdovi spadne čelist a prozradí, že spolu jednou spali, ale že s ním pak Klára nechtěla chodit. Ale tatíkem Adriany být nechce a pošle ji do háje, když ona ho prosí, aby si nechal udělat testy. Adri se nakonec usmíří s Edim, ale ten ji zatluče, že byl se Zorkou. Linka Růža – hajzlík Milan dělá dusno a obviňuje Lišky, že manipulují s jeho matkou a tahají z ní věcné dary a když mu máti přizná, že nemá u sebe prašule, ale že si je schovala u Lišáků, vtrhne k nim a udělá tam peklo. Chce po nich prachy, že na ně má právo, ale Béda ho vyhodí, že je vydá až když k tomu přivede i mámu. Pak se celý rozklepaný domluví Lišák s Liškovou (vypadlo mi jmého :think: ), že zavolají Růže, aby si ty prachy vzala, že je doma nechtějí. Růža dorazí, omluví se jim a poprosí je, aby si u sebe peníze do pondělí nechali, že pak půjde s Liškovou (pořád jsem si ještě nevzpomněla) a uloží spolu peníze do nějaké banky, kterou jí pomůžou vybrat. Ukázky na pátek – Milan prohledává Liškovým byt a nakonec narazí i na skrýš pod stolem. V tu chvíli přichází Franta se sluchátky v uších a Milan je schovaný za gaučem… :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
12.5.15 22:34

@rosnatka Anca je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie