Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56287
13.5.15 12:08
@Daisy03 píše:
no ta jeho Kuchařová bude asi dost finančně náročná, tak bych se nedivila, že by skočil po seriálu.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.5.15 13:45
@Natálka26 píše:
Já teda nechci bejt extra zlá, ale bylo by „fajn“, kdyby linka Rozina vs. Lucka skončila špatně tzn. nějaká seberažda nebo aspoň pokus, poruchy s příjmem potravy, deprese, sebepoškozování,.. Aby bylo vidět kam až tohle může vést a spousta rodičů by si třeba začala děcek víc všímat. Tohle totiž nejde vyřešit tak, že se v tom Roza bude plácat sama a neřekne to nikomu a pokud to tak v Ulici skončí tak jsou scénaristi fakt paka.

Nyklová… Jak je sakra možný že tahle ženská je svéprávná?? Ona a ní přijde Květa, že teda jako milion a půl a ona ok není problém? Proboha!

Alici a Matouše by měli zavřít do jedný cely oba jsou stejně vymaštěný.

A co říkáte návratu Digi?

S poruchou přijmu potravy tam byla snad Adriana, když ji hrála ještě ta modelka :think: Navíc u Maléřů je vidět, že se o děti zajímají. Musela by se tam dát jiná rodina. Ale u Anči to nehrozí a nikdo jiný tam s dětmi snad není. No vlastně tenkrát u Mastných tomu moc s výchovou nedali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.5.15 14:17

A tu Digi víte jistě? Když ji tam vrátěj, budou muset s ní vrátit dítě (nejsem si jistá, jestli ty dvojčata byly i v seriálu, měla jsem dojem, že měli jen jednu holčičku) a to je zase další práce navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.5.15 14:22
@zpevanda píše:
A tu Digi víte jistě? Když ji tam vrátěj, budou muset s ní vrátit dítě (nejsem si jistá, jestli ty dvojčata byly i v seriálu, měla jsem dojem, že měli jen jednu holčičku) a to je zase další práce navíc…

Tak třeba se Digi v Anglii rozvedla s Markem, zabalila dvojčata/jednojče, vrátila se do Ulice, bude Veselka s Tonym, který se zázračně polepšil a budou bydlet v garsonce po Miriam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.5.15 14:24

Hlavne ne Digi a Brzobohatyho uz vubec ne!! Ti mi jsou oba tak nesympaticti, nemyslim jejich postavy, ale jako lidi :nevim:. Brzobohyty a ta jeho vlasova vlna, brrrr, podle me absolutne neumi hrat a ani po tatinkovi nezdedil ani kousicek jeho charisma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
13.5.15 14:27
@Gorlami píše:
Hlavne ne Digi a Brzobohatyho uz vubec ne!! Ti mi jsou oba tak nesympaticti, nemyslim jejich postavy, ale jako lidi :nevim:. Brzobohyty a ta jeho vlasova vlna, brrrr, podle me absolutne neumi hrat a ani po tatinkovi nezdedil ani kousicek jeho charisma.

přesně tak, Brzobohatý mi přijde jako namachrovaný spratek ze kterého jeho matka dělá boha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.5.15 14:35

Digi byla psychicky narušena, pokud si pamatuju, furt nevěděla co chce. Brzobohatý mi přijde jako vosková figurina, nemůžu si pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.5.15 14:36

Digi byla psychicky narušena, pokud si pamatuju, furt nevěděla co chce. Brzobohatý mi přijde jako vosková figurina, nemůžu si pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.15 14:45
@Gorlami píše:

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.5.15 14:49

@Fjodorka @dituleska @Tom-Jerry @Gorlami vidíte a mě se třeba Ondra v Gymplu líbil..je to pěknej chlap..Digi nevim no, ale více mi vadila ta Bety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
13.5.15 14:55

Dneska jsem viděla kousek včerejšího dílu. Nežmi dítě začlo zpívat 3bratry :zed:
Ta Lucina si asi uvědomuje, že by mohla mít pěknej prů..r. Nepřijde mi, že by jí začalo docházet, že to přehnala.
Jak Róza napsala omluvenky, tak je to kvůli fotce na FB a Róza by to mohla říct. A toho jí asi šrotovalo v hlavě, jak seděla ve třídě.
Už mi to přijde dlouhý, natahují to hodně. Mohlo by se to už provalit a začít řešit. Pokud to chtějí natahovat ještě dlouho, přestane mě to asi bavit. Z Rózinky udělali totální krávu, z Dominika (nebo jak) hajzla, přitom na chatu psal jak Rózu miluje hahaha. Franta a Viky jedou s davem jak ovce… to mi na jejich postavy taky nesedí…Maléřovic nevidí, neslyší, syn nic nevyžvaní (bratranec na ségru pořád donášel… a i v jiných rodinách jsem nezažila takový tajemství že by děti udržely)… Celý mi to už nepřijde reálný.
I ta holka, co se v americe zabila, to řekla rodičům, proto se stěhovali. Ale fotky atd se dostaly i na novou školu. Ta holka ale měla oporu v rodině snažili se to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
13.5.15 15:18

@Didlinka33 já o něm psala jak ho vidím v realu, nemluvím o postavách co hrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.5.15 15:19
@Tom-Jerry píše:
@Didlinka33 já o něm psala jak ho vidím v realu, nemluvím o postavách co hrál.

mě se líbí i v reálu, psala jsem, že je to pěknej chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.15 15:21

@Didlinka33 Nevím, co je Gympl :lol: Ale mladý Brzobohatý je pro mě ulízaný ošklivý chlapec. Přijde mi slizký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.15 15:23
@Luciferda píše:
Dneska jsem viděla kousek včerejšího dílu. Nežmi dítě začlo zpívat 3bratry :zed:
Ta Lucina si asi uvědomuje, že by mohla mít pěknej prů..r. Nepřijde mi, že by jí začalo docházet, že to přehnala.
Jak Róza napsala omluvenky, tak je to kvůli fotce na FB a Róza by to mohla říct. A toho jí asi šrotovalo v hlavě, jak seděla ve třídě.
Už mi to přijde dlouhý, natahují to hodně. Mohlo by se to už provalit a začít řešit. Pokud to chtějí natahovat ještě dlouho, přestane mě to asi bavit. Z Rózinky udělali totální krávu, z Dominika (nebo jak) hajzla, přitom na chatu psal jak Rózu miluje hahaha. Franta a Viky jedou s davem jak ovce… to mi na jejich postavy taky nesedí…Maléřovic nevidí, neslyší, syn nic nevyžvaní (bratranec na ségru pořád donášel… a i v jiných rodinách jsem nezažila takový tajemství že by děti udržely)… Celý mi to už nepřijde reálný.
I ta holka, co se v americe zabila, to řekla rodičům, proto se stěhovali. Ale fotky atd se dostaly i na novou školu. Ta holka ale měla oporu v rodině snažili se to řešit.

Jen k tomu donášení - já tedy starší ségru vždycky kryla, když třeba nešla do školy, nikdy jsem na ni nedonášela. Na mě donášel bratranec, ale toho jsem pak zbila, tak to pak už nedělal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí