Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka no Gympl s ručením omezeným..jasně každý jiný vkus, díky bohu, představ si, že by všem ženským líbil stejný druh chlapů, to by bylo peklo ![]()
Tak mně Brzobohatý přijde jako přerostlé mimino. Ovšem když hrábne do kláves, tak to je jiná. Ale vidět ho nemusím… ![]()
@KPKristy píše:
Tak mně Brzobohatý přijde jako přerostlé mimino. Ovšem když hrábne do kláves, tak to je jiná. Ale vidět ho nemusím…
souhlas..Jako když nosil ty krátké vlasy, tak to šlo, ale ty mastné cancůry co nosí teď, to je děs..
@Silwinka87 jezis, tak jeste, ze jsem ho nevidela s temi vlas ytakhle, uz tak ho nemusim, me pripada, ze se ujal jakesi role po tatinkovi (a to byl PAN HEREC) gentlemana.
@KPKristy píše:
Tak mně Brzobohatý přijde jako přerostlé mimino. Ovšem když hrábne do kláves, tak to je jiná. Ale vidět ho nemusím…
Ja uz malem cetla, „kdyz hrabne do vlasu, tak to je jina“
. Hrat jsem ho neslysela, jsem na nej alergicka, tkz porady s nim vynechavam.
@Luciferda mě spíš přišlo, že se nejdřív tvářila jako totálně spokojená bohyně pomsty a pak se spíš snažila jen o to, aby si jejího blaženýho výrazu nikdo nevšiml. Nemyslím si, že by jí zrovna včera trápilo svědomí nebo strach
možná dneska, uvidíme ![]()
Lucie se vcera tvarila vselijak, ale pak stale vyzvidala nove a nove veci, tak myslim, ze se nenapravila, ale je to sketa a vsechno to, co ji Rozina s prominutim vyblila, pouzije proti ni. A Roza mi ted prijde jako totalni blbka, s nikym se nebavi, kdyz se ji nekdo na neco zepta, tak mlci nebo lze. Chapu, ze to musi byt tezky takova sikana, ale nespikla se proti ni cela trida a urcite by se tam s ni lidi bavili, jenze ona misto toho pise uplne nezname holce ze Vsetina, co chodi taky do tanecnich a ma rada kone a vubec ji to neprijde divny.
@Gorlami když ono je to těžký, Rozina slyšela, jak se o těch otázkách baví celá třída, tak žije v domění, že v tom celá třída jede. A sama je přesvědčená o tom, že ve Vsetíně by se jí to nikdy nestalo, tak se radši svěří „kamarádce“ ze Vsetína než spolužačce z Prahy… kdo nezažil, nepochopí
@Didlinka33 píše:
@Fjodorka no Gympl s ručením omezeným..jasně každý jiný vkus, díky bohu, představ si, že by všem ženským líbil stejný druh chlapů, to by bylo peklo
Aha, to neznám ![]()
A s tím vkusem máš pravdu. Každé zboží má svého kupce ![]()
Se šikanou ve škole jsem se setkala, jednou na moji osobu a pak na moji do té doby dobrou kamarádku.
Tenkrát jsem byla křivě obviněna, že jsem jedné spolužačce ukradla prstýnek. A co myslíte o žádném prstýnku jsem neměla ani páru (pak se přiznala, že ani neexistuje). Bylo to v té době těžký, protože jeden to potvrdil? a druhý den to věděla celá třída a už to jelo. Tím chci říct, že se najde jedna blbka a pak druhá, která jí to uvěří a šikana je na světě.
Druhá kamarádka musela odejít ze školy, to bylo ještě drsnější.
Rozu v tomhle naprosto chápu, nikomu nevěří, proto si vymýšlí různé historky. A říct to rodičům? No to ani omylem, ještě by si došli do školy a to by byl teprve trapas. Stejně to dřív nebo později zjistí sami (jako v mém přídadě, tak jsem změnila rapidně chování). To, že se svěřuje na fb, já bych se taky svěřila kdyby v té době něco takového bylo. A co si budeme povídat, svěřit se anonymní osobě je mnohem snadnější.
@martinape píše:
To tušim, ale prej je to moderátor a já ho ještě nikdy nikde neviděla.
Nedávno ještě moderoval Prásk na Nově a pak tam dali Partyšovou. Když tam byl on, tak jsem se na to ani nedívala, nesnáším ho
![]()
@MUFICE píše:
Nedávno ještě moderoval Prásk na Nově a pak tam dali Partyšovou. Když tam byl on, tak jsem se na to ani nedívala, nesnáším ho![]()
já ho taky nemusím a Partyšová není o nic lepší ![]()
@Lupa, tak dneska dorazila knížka! Moc a moc děkuju, kluci už se těší na pohádku. A doufám, že peníze už taky máš anebo dorazí nejpozději zítra… ![]()
@me2dova píše:
A nevíte, jestli se společně s Mauerovou vrátí i Ondra Brzobohatý? Tím by se úroveň seriálu výrazně zvedla:-)Jinak ten Milánek je na pěst mezi voči.
Tak já doufám že by se brzobohatý mohl v ulici objevit aspoň na chvilku - byl tam přece právník, tak by mohl nyklový trochu pomoct oškubat tu ochechuli květu!
@zpevanda píše:
A tu Digi víte jistě? Když ji tam vrátěj, budou muset s ní vrátit dítě (nejsem si jistá, jestli ty dvojčata byly i v seriálu, měla jsem dojem, že měli jen jednu holčičku) a to je zase další práce navíc…
Měli dvojčata holky v seriálu… Víc tam řečeno nebylo.