Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
13.5.15 15:24

@Fjodorka no Gympl s ručením omezeným..jasně každý jiný vkus, díky bohu, představ si, že by všem ženským líbil stejný druh chlapů, to by bylo peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.15 15:29

Tak mně Brzobohatý přijde jako přerostlé mimino. Ovšem když hrábne do kláves, tak to je jiná. Ale vidět ho nemusím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.5.15 15:45
@KPKristy píše:
Tak mně Brzobohatý přijde jako přerostlé mimino. Ovšem když hrábne do kláves, tak to je jiná. Ale vidět ho nemusím… :lol:

souhlas..Jako když nosil ty krátké vlasy, tak to šlo, ale ty mastné cancůry co nosí teď, to je děs..

• Citovat
  • Upravit
3443
13.5.15 15:59

@Silwinka87 jezis, tak jeste, ze jsem ho nevidela s temi vlas ytakhle, uz tak ho nemusim, me pripada, ze se ujal jakesi role po tatinkovi (a to byl PAN HEREC) gentlemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.5.15 16:13
@KPKristy píše:
Tak mně Brzobohatý přijde jako přerostlé mimino. Ovšem když hrábne do kláves, tak to je jiná. Ale vidět ho nemusím… :lol:

Ja uz malem cetla, „kdyz hrabne do vlasu, tak to je jina“ :mrgreen:. Hrat jsem ho neslysela, jsem na nej alergicka, tkz porady s nim vynechavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.5.15 16:46

@Luciferda mě spíš přišlo, že se nejdřív tvářila jako totálně spokojená bohyně pomsty a pak se spíš snažila jen o to, aby si jejího blaženýho výrazu nikdo nevšiml. Nemyslím si, že by jí zrovna včera trápilo svědomí nebo strach :nevim: možná dneska, uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.5.15 16:57

Lucie se vcera tvarila vselijak, ale pak stale vyzvidala nove a nove veci, tak myslim, ze se nenapravila, ale je to sketa a vsechno to, co ji Rozina s prominutim vyblila, pouzije proti ni. A Roza mi ted prijde jako totalni blbka, s nikym se nebavi, kdyz se ji nekdo na neco zepta, tak mlci nebo lze. Chapu, ze to musi byt tezky takova sikana, ale nespikla se proti ni cela trida a urcite by se tam s ni lidi bavili, jenze ona misto toho pise uplne nezname holce ze Vsetina, co chodi taky do tanecnich a ma rada kone a vubec ji to neprijde divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.5.15 17:01

@Gorlami když ono je to těžký, Rozina slyšela, jak se o těch otázkách baví celá třída, tak žije v domění, že v tom celá třída jede. A sama je přesvědčená o tom, že ve Vsetíně by se jí to nikdy nestalo, tak se radši svěří „kamarádce“ ze Vsetína než spolužačce z Prahy… kdo nezažil, nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.15 17:23
@Didlinka33 píše:
@Fjodorka no Gympl s ručením omezeným..jasně každý jiný vkus, díky bohu, představ si, že by všem ženským líbil stejný druh chlapů, to by bylo peklo :mrgreen:

Aha, to neznám :lol:

A s tím vkusem máš pravdu. Každé zboží má svého kupce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
13.5.15 17:46

Se šikanou ve škole jsem se setkala, jednou na moji osobu a pak na moji do té doby dobrou kamarádku.
Tenkrát jsem byla křivě obviněna, že jsem jedné spolužačce ukradla prstýnek. A co myslíte o žádném prstýnku jsem neměla ani páru (pak se přiznala, že ani neexistuje). Bylo to v té době těžký, protože jeden to potvrdil? a druhý den to věděla celá třída a už to jelo. Tím chci říct, že se najde jedna blbka a pak druhá, která jí to uvěří a šikana je na světě.

Druhá kamarádka musela odejít ze školy, to bylo ještě drsnější.

Rozu v tomhle naprosto chápu, nikomu nevěří, proto si vymýšlí různé historky. A říct to rodičům? No to ani omylem, ještě by si došli do školy a to by byl teprve trapas. Stejně to dřív nebo později zjistí sami (jako v mém přídadě, tak jsem změnila rapidně chování). To, že se svěřuje na fb, já bych se taky svěřila kdyby v té době něco takového bylo. A co si budeme povídat, svěřit se anonymní osobě je mnohem snadnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
13.5.15 17:55
@martinape píše:
To tušim, ale prej je to moderátor a já ho ještě nikdy nikde neviděla.

Nedávno ještě moderoval Prásk na Nově a pak tam dali Partyšovou. Když tam byl on, tak jsem se na to ani nedívala, nesnáším ho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
13.5.15 17:59
@MUFICE píše:
Nedávno ještě moderoval Prásk na Nově a pak tam dali Partyšovou. Když tam byl on, tak jsem se na to ani nedívala, nesnáším ho :zed: :zed:

já ho taky nemusím a Partyšová není o nic lepší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.15 18:08

@Lupa, tak dneska dorazila knížka! Moc a moc děkuju, kluci už se těší na pohádku. A doufám, že peníze už taky máš anebo dorazí nejpozději zítra… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
13.5.15 18:09
@me2dova píše:
A nevíte, jestli se společně s Mauerovou vrátí i Ondra Brzobohatý? Tím by se úroveň seriálu výrazně zvedla:-)Jinak ten Milánek je na pěst mezi voči.

Tak já doufám že by se brzobohatý mohl v ulici objevit aspoň na chvilku - byl tam přece právník, tak by mohl nyklový trochu pomoct oškubat tu ochechuli květu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
13.5.15 18:15
@zpevanda píše:
A tu Digi víte jistě? Když ji tam vrátěj, budou muset s ní vrátit dítě (nejsem si jistá, jestli ty dvojčata byly i v seriálu, měla jsem dojem, že měli jen jednu holčičku) a to je zase další práce navíc…

Měli dvojčata holky v seriálu… Víc tam řečeno nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí