Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
@Lupa, tak dneska dorazila knížka! Moc a moc děkuju, kluci už se těší na pohádku. A doufám, že peníze už taky máš anebo dorazí nejpozději zítra…
„@Lupa“ Také se přidávám, knížka dnes došla a už se těšíme na večer jak si počtem, věnování je moc pěkný, dokonce Kuřízek napsal i něco navíc za což mu moc děkuji ![]()
Diky za knizku.
My budeme číst až později, ale věřím, že příjde ten čas. ![]()
Tak jsem ráda, že nevadí nepřeškrtnutý text
Jinak jsem si to pustila znovu a kloubouk tam bohužel nezapomněl. Ale i tak si myslím, že jim to docvakne.
Zdalo se mi to nebo Miriam rekla, ze mluvila s Bozenkou Puklicí? ![]()
@Anna766 píše:
Holky ja zas nevidelauz aby byla letni prestavka
neeeee ![]()
, nerada ruším
, jen jsem se chtěla zeptat, jak ten Milan vlítl k Liškům pro ty prachy, prošmejdil byt, jestli je tam prázdno, tak se vrátil, zamčel dveře a jestli se nepletu, tak zamčel ještě ten bezpečnostní bílej krám…
Tak nevím, jak se pak ten Franta dostal do bytu???
@Eiculinka píše:, nerada ruším
, jen jsem se chtěla zeptat, jak ten Milan vlítl k Liškům pro ty prachy, prošmejdil byt, jestli je tam prázdno, tak se vrátil, zamčel dveře a jestli se nepletu, tak zamčel ještě ten bezpečnostní bílej krám…
Tak nevím, jak se pak ten Franta dostal do bytu???
Já tenhle díl ještě neviděla, ale my máme „ten bezpečnostní krám“ zvenku na klíč, tak třeba to mají Lišků taky ![]()
Ten bezpečnostní krám je totiž druhy zámek, zvenku na klíč, jináč by byl celkem k ničemu ![]()