Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
14.5.15 11:50

@KPKristy Bylo tam, jak ji Milánek varuje, že jí Anča ty peníze v pondělí nedá, až si pro ně přijde. Taky říkal, že chce odletět v pondělí domů. A Franta loupícího Milana skutečně neviděl, jen po něm zbyl nějaký nepořádek, za který vynadal Bedřich Frantovi. z ukázek je vidět, jak si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se hrozně diví, že někam zmizely…

Dál jen odhaduji- Růža sice ví, že Milánek klíče od Lišků měl u sebe a sama mu řekla, že oni nebudou doma, ale určitě nebude chtít věřit, že by synáček kradl. A Milan do ní bude hustit, že jí říkal, že se o ni Liškovi zajímají jen kvůli tomu, že z ní cítí prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 11:54

@me2dova Já si zase myslím, že se to provalí. Mají dost indicií - kytka, ubrus. Navíc si myslím, že tam při úprku nechal kloubouk. Ale tím si nejsem jistá, musím si to znovu pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 11:54
@me2dova píše:
@KPKristy Bylo tam, jak ji Milánek varuje, že jí Anča ty peníze v pondělí nedá, až si pro ně přijde. Taky říkal, že chce odletět v pondělí domů. A Franta loupícího Milana skutečně neviděl, jen po něm zbyl nějaký nepořádek, za který vynadal Bedřich Frantovi. z ukázek je vidět, jak si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se hrozně diví, že někam zmizely…Dál jen odhaduji- Růža sice ví, že Milánek klíče od Lišků měl u sebe a sama mu řekla, že oni nebudou doma, ale určitě nebude chtít věřit, že by synáček kradl. A Milan do ní bude hustit, že jí říkal, že se o ni Liškovi zajímají jen kvůli tomu, že z ní cítí prachy…

Ty bláho!! To bude zase kauza! Milan je svině nedobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 11:55

Omlouvám se, nejde mi to přeškrtnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.5.15 12:11
@GenieInABottle píše:
@me2dova Já si zase myslím, že se to provalí. Mají dost indicií - kytka, ubrus. Navíc si myslím, že tam při úprku nechal kloubouk. Ale tím si nejsem jistá, musím si to znovu pustit.

Mě zarazilo, jak si Bedřich všiml, že mají ubrus naruby 8o :mrgreen: Jako kdyby byl třeba barevný, tak jo, ale tmavý, jednobarevný?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
14.5.15 12:12
@GenieInABottle píše:
Omlouvám se, nejde mi to přeškrtnout.

Já myslím, že tady to stejně většina čte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
169
14.5.15 12:31

Přesně, i já si ráda čtu,,TO "" přeškrtané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.5.15 12:51
@Renysek28 píše:
Přesně, i já si ráda čtu,,TO "" přeškrtané :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
169
14.5.15 12:54

Holky dost mě pobavila reakce Adriany jak viděla oblizovat se Markétu s Chmelarčíkem. Přišlo mi to taký dost nechutné :poblion: opili se a ještě ten večer to…?? Bude to ještě zajimavý, věřím, že Adriana ho bude brát jinak než svého nebiologického otce :roll:
Mimochodem…líbí se vám Chmelarčík??Mě ne, to jeho mastné mikádo je hrozné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
14.5.15 13:02

Holky a zeny me napadlo o te smrti, jak hadame kdo a co a proc :think: :?: porad tam mluvi o operaci Simony a Rudolfa.Tak aby to nebyl jeden z nich. Jinak se taky hlasim ze ctu vse a HLAVNE to pteskrtane. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.5.15 13:03
@Silwinka87 píše:
Mě zarazilo, jak si Bedřich všiml, že mají ubrus naruby 8o :mrgreen: Jako kdyby byl třeba barevný, tak jo, ale tmavý, jednobarevný?

Tak to trochu přepískli. Chlap, co si všimne obráceného ubrusu, neexistuje! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 13:03

Přeškrtané taky čtu a čtu ráda. A jsem ráda, že to je přeškrtané,aspoň vím, že to teprve bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 13:04
@Raduš.ka44 píše:
Tak to trochu přepískli. Chlap, co si všimne obráceného ubrusu, neexistuje! :lol:

No to teda! Ale třeba je Berdřich nějaký vnímavější po tom utrejchu, co do něj Anča leje horem spodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
14.5.15 13:04

Taky se tesim na proskrtane pismenka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
14.5.15 13:06

@Renysek28 Chmelarcik s emi taky nelibi, a s tema vlasama se k Adriane hodi :P