Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy Bylo tam, jak ji Milánek varuje, že jí Anča ty peníze v pondělí nedá, až si pro ně přijde. Taky říkal, že chce odletět v pondělí domů. A Franta loupícího Milana skutečně neviděl, jen po něm zbyl nějaký nepořádek, za který vynadal Bedřich Frantovi. z ukázek je vidět, jak si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se hrozně diví, že někam zmizely…
Dál jen odhaduji- Růža sice ví, že Milánek klíče od Lišků měl u sebe a sama mu řekla, že oni nebudou doma, ale určitě nebude chtít věřit, že by synáček kradl. A Milan do ní bude hustit, že jí říkal, že se o ni Liškovi zajímají jen kvůli tomu, že z ní cítí prachy…
@me2dova Já si zase myslím, že se to provalí. Mají dost indicií - kytka, ubrus. Navíc si myslím, že tam při úprku nechal kloubouk. Ale tím si nejsem jistá, musím si to znovu pustit.
@me2dova píše:
@KPKristyBylo tam, jak ji Milánek varuje, že jí Anča ty peníze v pondělí nedá, až si pro ně přijde. Taky říkal, že chce odletět v pondělí domů. A Franta loupícího Milana skutečně neviděl, jen po něm zbyl nějaký nepořádek, za který vynadal Bedřich Frantovi. z ukázek je vidět, jak si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se hrozně diví, že někam zmizely…Dál jen odhaduji- Růža sice ví, že Milánek klíče od Lišků měl u sebe a sama mu řekla, že oni nebudou doma, ale určitě nebude chtít věřit, že by synáček kradl. A Milan do ní bude hustit, že jí říkal, že se o ni Liškovi zajímají jen kvůli tomu, že z ní cítí prachy…
Ty bláho!! To bude zase kauza! Milan je svině nedobrá…
@GenieInABottle píše:
@me2dovaJá si zase myslím, že se to provalí. Mají dost indicií - kytka, ubrus. Navíc si myslím, že tam při úprku nechal kloubouk. Ale tím si nejsem jistá, musím si to znovu pustit.
Mě zarazilo, jak si Bedřich všiml, že mají ubrus naruby
Jako kdyby byl třeba barevný, tak jo, ale tmavý, jednobarevný?
@GenieInABottle píše:
Omlouvám se, nejde mi to přeškrtnout.
Já myslím, že tady to stejně většina čte ![]()
Holky dost mě pobavila reakce Adriany jak viděla oblizovat se Markétu s Chmelarčíkem. Přišlo mi to taký dost nechutné
opili se a ještě ten večer to…?? Bude to ještě zajimavý, věřím, že Adriana ho bude brát jinak než svého nebiologického otce ![]()
Mimochodem…líbí se vám Chmelarčík??Mě ne, to jeho mastné mikádo je hrozné ![]()
Holky a zeny me napadlo o te smrti, jak hadame kdo a co a proc
porad tam mluvi o operaci Simony a Rudolfa.Tak aby to nebyl jeden z nich. Jinak se taky hlasim ze ctu vse a HLAVNE to pteskrtane. ![]()
@Silwinka87 píše:
Mě zarazilo, jak si Bedřich všiml, že mají ubrus naruby![]()
Jako kdyby byl třeba barevný, tak jo, ale tmavý, jednobarevný?
Tak to trochu přepískli. Chlap, co si všimne obráceného ubrusu, neexistuje! ![]()
Přeškrtané taky čtu a čtu ráda. A jsem ráda, že to je přeškrtané,aspoň vím, že to teprve bude ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Tak to trochu přepískli. Chlap, co si všimne obráceného ubrusu, neexistuje!
No to teda! Ale třeba je Berdřich nějaký vnímavější po tom utrejchu, co do něj Anča leje horem spodem ![]()
@Renysek28 Chmelarcik s emi taky nelibi, a s tema vlasama se k Adriane hodi ![]()