Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A z čeho usuzujete, že Květa chce pekařství? Mně přijde, že chce jen bábu natáhnout, ale s prodejem problém nemá. ![]()
@Fjodorka taky si myslim ze chce natahnout Niklouse.Spis ji podezrivam ze ji jde o hospodu ![]()
@Fjodorka píše:
A z čeho usuzujete, že Květa chce pekařství? Mně přijde, že chce jen bábu natáhnout, ale s prodejem problém nemá.
Taky to tak vidím, ale možná Mastný couvne, když nebude chtít hospu ![]()
@Terdul píše:
Ještě by do toho mohl přijet zpět Miler a bylo by.
Určitě ne..Ten se vracet už nebude, Romana maže za ním..
@Terdul píše:
Já myslela druhýho.
třeba by pak byl pěstní souboj s lumírem o světluš
![]()
@Anna766 píše:
@Fjodorka taky si myslim ze chce natahnout Niklouse.Spis ji podezrivam ze ji jde o hospodu
Mě něco říká, že kdysi někdo taky usiloval o hospodu a chtěl tam z ní udělat něco jiného, nebyla to náhodou Květa, nechtěla tam udělat cosi související s těma jejíma granulema?? ![]()
@Samamama píše:U Květy mi vrtá hlavou, co má za lubem s hospodou, jestli tam nechce něco jiného, když je tajemná, jak hrad v Karpatech, že ani Mastnému neřekne nic blíž. Ale zas by jí to radnice asi nepovolila, když mohou kecat do toho, co tam bude. Už mě napadají různé paranoidní myšlenky, sousedí pekárna s hospodou? Že by se Květa probourala a udělala z toho něco velkého.
Mastnýmu neřekne nic blíž, protože tím by ho asi definitivně odlákala od svého chtivého těla. Bude mu to dávkovat postupně, aby ho natlačila do postele. A to víš, on bude celej žhavej na prachy, který z toho koukají, že jí ty pavučiny vymete…
Taky si spíš myslím, že Květě jde především o prachy z prodeje pekázny, než o pekárnu samotnou. Ale jen hlupák by si mohl myslet, že Nyklová má v matraci mega a půl, kde by to vzala. A v jejím věku těžko dostane hypotéku nebo jo? ![]()
@KPKristy Ty, já bych klidně věřila, že našetřeno Nyklová má. Vždyť celý život je v pekárně, co by si nenašetřila. ![]()
@lovesmile píše:
@KPKristy Ty, já bych klidně věřila, že našetřeno Nyklová má. Vždyť celý život je v pekárně, co by si nenašetřila.
Ale myslíš tolik? Já fakt nevím, kolik se dá našetřit, proto se tomu divím. Nepřekvapuje mě, že Růža má 300tisíc, to mi přijde reálný, ale přes milion? ![]()