Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Já se divím, že se Rozina nesvěří mamce. Od začátku ukazují tuhle rodinu jako semknutou, otevřenou, oproti městské výchově se sobě víc věnují navzájem. Proto mi přijde zvláštní, že se tím Rozina trápí sama. A dokonce už tomu i začíná věřit (žirafa mezi všemi)
přesně ![]()
Je fakt, že v 15 letech ta holka asi uvažuje úplně jinak. Nejspíš si myslí, že kdyby to řekla rodičům, tak by si už ve třídě vůbec neškrtla…
Každopádně nechápu, že ty rodiče něco nenapadne, když najednou nechodí do coolny, celkově se její chování otočilo o 180 stupňů…Třeba to, že nechodí do tělocviku, zajímala bych se, proč zrovna do tělocviku apod… ![]()
Týjo, tak nato jsem fakt zvědavá, jestli to bude ta Lucka…
Je mi Rozi fakt líto, myslím, že ji Tereza snad pomůže…
@Renysek28 píše:
Týjo, tak nato jsem fakt zvědavá, jestli to bude ta Lucka…
Je mi Rozi fakt líto, myslím, že ji Tereza snad pomůže…
@Renysek28 lucina je to 100%
jinak všimly jste si že vždycky ta konverzace jako začíná o začátku, přeci na FB zůstane co si psaly minule ne?
a je zajímavý že rozina píše s diakritikou a Yveta vsetín NE
![]()
jinak květa by mohla uhranout mastnýho a ten s ní nějak upeče tu pekárnu a ta se pak bude jmenovat mastná pekárna
![]()
*masry** píše:
@Renysek28lucina je to 100%jinak všimly jste si že vždycky ta konverzace jako začíná o začátku, přeci na FB zůstane co si psaly minule ne?
a je zajímavý že rozina píše s diakritikou a Yveta vsetín NE![]()
jinak květa by mohla uhranout mastnýho a ten s ní nějak upeče tu pekárnu a ta se pak bude jmenovat mastná pekárna
![]()
![]()
Pekarna u Mastné Květy ![]()
@Anna766 píše:
Pekarna u Mastné Květy
Tak to rovnou může být spojená pekárna s květinářstvím ![]()
@Anna766 píše:
Pekarna u Mastné Květy
dík, jsem si cvrkla ![]()
Rozina všechno před rodiči tají, že jim to není divné a nepídí… to je divné mně.
a je zajímavé, že se Lucina nesvěřila Viky,… ta vypadá že nic neví (mám ji teď za hodnou Marušku, co u nás jedou 3bratři)
Asi je to schválně, že se Rozina nesvěří mamce, aby ukázali, že v takové situaci může dítě/puberťák jednat iracionálně, jinak, než bychom u něj čekali. Nemyslím, že je to nereálné, je v situaci, se kterou se zatím nesetkala, neumí se k tomu postavit, možná ani nechce, aby si mamka dělala starosti, že nezapadla do kolektivu… ![]()
U Květy mi vrtá hlavou, co má za lubem s hospodou, jestli tam nechce něco jiného, když je tajemná, jak hrad v Karpatech, že ani Mastnému neřekne nic blíž. Ale zas by jí to radnice asi nepovolila, když mohou kecat do toho, co tam bude. Už mě napadají různé paranoidní myšlenky, sousedí pekárna s hospodou? Že by se Květa probourala a udělala z toho něco velkého
.
Taky mě to překvapilo