Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
12.5.15 10:25
@Fíková píše:
Je to kůň :) https://www.facebook.com/profile.php?…
Jinak mě už tý Roziny ani líto není, jak je blbá.

Přesně, nechtěla jsem to psát první, ale mluvíš mi z duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
12.5.15 10:25
@Terdul píše: Pritom psani nemela uz potmesily vyraz, ale spise smutny. Ale zas ta pisemka…
Ta písemka byla ještě předtím ne? Ale s tou písemkou mě to naštvalo, že učitel slyšel jen Rózu a Lucku ne. :zed: V tomhle je Róza fakt trubka, že jí ještě napovídá, když jí dělá ze života peklo. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.5.15 10:30
@Meganie píše:
@spirunka Mně to také napadlo, když jsem viděla ten středeční díl. Jakoby byla ta Lucie taky taková osamělá. Aby nakonec ještě nebyly kámošky. :) A nebo taky ne a Lucie udělá zase ňákou podpásovku. :cert:
Já si myslím, že Lucka to zezačátku brala tak, že z Róziny bude tahat různé věci a pak to proti ní používat, ale jak si píšou, tak zjistila, že je z toho Rózina na prášky a že to přehnala..
No, jen doufám, že Lucina neudělá nějakou sviňárnu..
  • Citovat
  • Upravit
14335
12.5.15 11:24

Holky a to víte jistě, že je to ta Lucka, že ji píše?, Já teď dva díly neviděla.. tak jeslti jenom mylsíte a nebo víte jistě.. Mě to na ni noc nesedí ten styl psaní je na ni moc slušný :mrgreen: Viděla jsem jenom te´d poslední díl kousíček, jak si psaly holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.5.15 11:28

@Terdul fakt jo.. to bych fakt neřekla. Jáb ych řekla.. že třeba Viky.. Právě mě přijde ten styl takový normální, inteligentní nebo jak to napsat na Lucinu by mě sedělo něco uplně jiného no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
12.5.15 11:28

@kvaček
jj, je to Lucie, teď v posledních dílech je to vidět.

Ale také mi přijde, že by nakonec Lucie nemusela být taková svině, že když viděla, že Róza začíná být na hromadě, tak z toho nevypadala nějak nadšeně. Možná je to spíš taková slepice a neodhadla, že může i opravdu ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
12.5.15 11:59
@renduli píše:
No já si nemyslím, že zrovna on je ten typ. Ten naopak manipuluje se všemi kolem. Myslím si, že se Květou to jen hraje… nechává ji, aby si právě myslela, že ho „utáhla na vařené nudli“ a pak si udělá, co se mu bude hodit, aby z toho co nejvíce finančně profitoval.
Ale třeba jsem vedle a bréca Květa ho uhranula. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jj, tak jsem to myslela, že pro prachy a vliv „skočí“ i na ženskou, nad kterou ohrnoval nos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
12.5.15 12:03

@me2dova souhlasím, nevypadala moc spokojeně s tím co provádí, ale uvidíme co si na nás vymyslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
12.5.15 12:03
@Fíková píše:
Je to kůň :) https://www.facebook.com/profile.php?…
Jinak mě už tý Roziny ani líto není, jak je blbá.

Mě už tahle linka nebaví. Přijde mi to už přehnané. Je to chytrá holka, v mámě má důvěrnici, nevěřím tomu, že by se jí nesvěřila a nevěděla, že když se svěří rodičům, pomůžou jí :nevim:
I když kdo ví, třeba to tak vážně chodí, my máme bohužel v příbuzenstvu hodně podobnou zkušenost, ale tam se to díky spolupráci třídní a rodičů utnulo ještě před velkým průserem, ale i tak to bylo ostrý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.5.15 12:15

@Moise holky se šikanou se těžko bojuje. U nás na základce byla taková partička od rok starších holek, který dělaly takový nálety okolo školy, tehdy jsem se jich hrozně bála. Když jsem šla např. z kroužku, braly mi sponky, gumičky, batoh, házely to přese mě, bylo mi asi 10 a byla jsem z nich celkem vyplašená. a to byl opravdu hooodně lehoučkej kalibr…no a na gymplu jsem si prošla falešně vytvořeným profilem na netu s mýma fotkama a sprosťárnama a to je pravda, že s tím bojovat bylo horší. Dalo mi opravdu velkou práci to nechat stáhnout, vytvořili to spolužáci a tehdy to všichni do jednoho zapřeli, i když časově to odpovídalo suplovanýmu těláku…prostě s kyberšikanou je hrozně těžký bojovat. A člověk musí být opravdu silnej, aby to ustál. Já jsem nikdy nebyla extra silná osobnost, tyhle klučičí akce na mně trochu něco zanechali a to to nebylo takhle intenzivní jako u Roziny, jako prožívala jsem to celejch 6 let, ale vždycky v nárazech, když jim hráblo…takže se to dalo. Chci tím říct, že spolupráce s rodičema je v tomhle případě k ničemu, puberťáky to akorát nakopne k další akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
12.5.15 12:23

Tak jelikož se to u Roziny má stupňovat, tak si asi Lucina nedá pokoj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
12.5.15 12:32
@kam2 píše:
Tak jelikož se to u Roziny má stupňovat, tak si asi Lucina nedá pokoj :think:

Taky se toho obávám… Tipuju, že z ní povytahuje jako Yveta další důvěrnosti a pak to někde zveřejní, aby Rózu ponížila.
Celá ta Vébrovic famílie má takové hnusné chování k jiným v genech - viz otec a starší brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
12.5.15 12:57
@Samamama píše:
@Xiraxinek Netřeba se stydět, rozhodně je to pohledný chlap, holt má jen smůlu, že v roli Mastného moc sympatií vzbuzovat nebude, max. u Květy. To by mě zajímalo, jestli to dnes byla jejich první muchlovačka, protože ona se na něj před hospodou lepila tak, že mu nic jiného nezbývalo, než jí pokousat:.
že to ale mají ti chlapi těžký :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
12.5.15 13:07
@renduli píše:
Taky se toho obávám… Tipuju, že z ní povytahuje jako Yveta další důvěrnosti a pak to někde zveřejní, aby Rózu ponížila.
Celá ta Vébrovic famílie má takové hnusné chování k jiným v genech - viz otec a starší brácha.

taky si myslím, že zveřejní něco dalšího na fcb a Rozina se složí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.15 13:23

Já se divím, že se Rozina nesvěří mamce. Od začátku ukazují tuhle rodinu jako semknutou, otevřenou, oproti městské výchově se sobě víc věnují navzájem. Proto mi přijde zvláštní, že se tím Rozina trápí sama. A dokonce už tomu i začíná věřit (žirafa mezi všemi) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí