Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15475
16.5.15 16:01

@Lupa Chlubila jsem se, že mám knížku od herce z Ulice s jeho podpisem a sousedka, že jsem jí měla zařídit fotku s podpisem :lol: Je jí 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.5.15 18:15
@Luciferda píše:
to je celorepublikově vyhlášená hospoda. :mrgreen:

A Coolna je druhá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.5.15 18:16

@Sára 1 :lol: :lol: :lol: tak to zaridit neumim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
16.5.15 18:20

@Lupa
To si myslím musí napsat do Novy a oni ty podepsané fotografie herců posílají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.5.15 18:25

@me2dova to netusim, ale me by bylo hloupe mu o to rikat :oops: autogram do knizky ok, ale fotku to nee, jako peknej celkem je, ale „rodidla si nervu“,kdyz ho vidim :mrgreen: kdyz jsme se domlouvali na knizkach, rekla jsem mu, ze nepatrim mezi fanaticke fanynky, co mu budou 5× do hodiny volat :lol:… ze jeho tel. cislo je u me v bezpeci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.5.15 18:33

@Luciferda :mrgreen: :mrgreen: to s tou hospodou mě teď šíleně pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.5.15 18:37
@Lupa píše:
@me2dova to netusim, ale me by bylo hloupe mu o to rikat :oops: autogram do knizky ok, ale fotku to nee, jako peknej celkem je, ale „rodidla si nervu“,kdyz ho vidim :mrgreen: kdyz jsme se domlouvali na knizkach, rekla jsem mu, ze nepatrim mezi fanaticke fanynky, co mu budou 5× do hodiny volat :lol:… ze jeho tel. cislo je u me v bezpeci :roll:

Nechceš mi dát jeho číslo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.5.15 18:41

@lovesmile :think: :mrgreen: holky, ale stejne, nechtela bych mit znamej ksicht… stoji mu obcas fanynky pred barakem, obtezuji jeho zenu…nic pro me…a jeho zena neni zadna extra krasava podle me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
16.5.15 18:45
@Lupa píše:
@me2dova to netusim, ale me by bylo hloupe mu o to rikat :oops: autogram do knizky ok, ale fotku to nee, jako peknej celkem je, ale „rodidla si nervu“,kdyz ho vidim :mrgreen: kdyz jsme se domlouvali na knizkach, rekla jsem mu, ze nepatrim mezi fanaticke fanynky, co mu budou 5× do hodiny volat :lol:… ze jeho tel. cislo je u me v bezpeci :roll:

Já to sem nepsala proto, abys mu o to hned říkala. :lol: Já bych o to taky nestála. Proto jsem psala, že té holčičce je 10 let. Ale podpis v knížce a věnování mě opravdu potěšilo. Třeba to jednou ocení i moje dítko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
16.5.15 18:46
@Lupa píše:
@lovesmile :think: :mrgreen: holky, ale stejne, nechtela bych mit znamej ksicht… stoji mu obcas fanynky pred barakem, obtezuji jeho zenu…nic pro me…a jeho zena neni zadna extra krasava podle me..

Já taky ne. Stačí, že mě i tak drbe spousta lidí :lol: :lol: :lol: :lol: A aby mě každou chvilku někdo otravoval. :zed: A fanynky před barákem - chudák. Nejen on, ale i manželka a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.5.15 18:48
@Lupa píše:
@lovesmile :think: :mrgreen: holky, ale stejne, nechtela bych mit znamej ksicht… stoji mu obcas fanynky pred barakem, obtezuji jeho zenu…nic pro me…a jeho zena neni zadna extra krasava podle me..

Taky bych nechtěla být známá osobnost. :think: A koho má za ženu? Je to taky někdo známý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.5.15 19:07

@lovesmile znama je v divadel. svete, dela scenu, kdyz zatade MgA. Petra Juzova vyjede ZUS Stodulky, ma tam fotku, ale je moc mila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.5.15 19:21
@Lupa píše:
@lovesmile znama je v divadel. svete, dela scenu, kdyz zatade MgA. Petra Juzova vyjede ZUS Stodulky, ma tam fotku, ale je moc mila.

Díky! :palec:
Ale jó, k němu mi celkem pasuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.5.15 19:27

Hele holky já nevi, jak se to škrtá, ale viděli jste pondělní díl? Jak Anka řekla Bédovi, že byl v kriminále, že nikam nepůjde!!!Hrůůůůza, to teda se mi na ní vůbec nelíbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
16.5.15 22:32
@MUFICE píše:
A Coolna je druhá :P

no ááánóóó, to je tam co nemaj točený pivo :-D

@Kate888 píše:
@Luciferda :mrgreen: :mrgreen: to s tou hospodou mě teď šíleně pobavilo

to jsem ráda :-)

• načítám...