Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lupa Chlubila jsem se, že mám knížku od herce z Ulice s jeho podpisem a sousedka, že jsem jí měla zařídit fotku s podpisem
Je jí 10.
@Luciferda píše:
to je celorepublikově vyhlášená hospoda.
A Coolna je druhá ![]()
@Lupa
To si myslím musí napsat do Novy a oni ty podepsané fotografie herců posílají
@me2dova to netusim, ale me by bylo hloupe mu o to rikat
autogram do knizky ok, ale fotku to nee, jako peknej celkem je, ale „rodidla si nervu“,kdyz ho vidim
kdyz jsme se domlouvali na knizkach, rekla jsem mu, ze nepatrim mezi fanaticke fanynky, co mu budou 5× do hodiny volat
… ze jeho tel. cislo je u me v bezpeci ![]()
@Lupa píše:
@me2dova to netusim, ale me by bylo hloupe mu o to rikatautogram do knizky ok, ale fotku to nee, jako peknej celkem je, ale „rodidla si nervu“,kdyz ho vidim
kdyz jsme se domlouvali na knizkach, rekla jsem mu, ze nepatrim mezi fanaticke fanynky, co mu budou 5× do hodiny volat
… ze jeho tel. cislo je u me v bezpeci
Nechceš mi dát jeho číslo?
![]()
@lovesmile
holky, ale stejne, nechtela bych mit znamej ksicht… stoji mu obcas fanynky pred barakem, obtezuji jeho zenu…nic pro me…a jeho zena neni zadna extra krasava podle me..
@Lupa píše:
@me2dova to netusim, ale me by bylo hloupe mu o to rikatautogram do knizky ok, ale fotku to nee, jako peknej celkem je, ale „rodidla si nervu“,kdyz ho vidim
… ze jeho tel. cislo je u me v bezpeci
Já to sem nepsala proto, abys mu o to hned říkala.
Já bych o to taky nestála. Proto jsem psala, že té holčičce je 10 let. Ale podpis v knížce a věnování mě opravdu potěšilo. Třeba to jednou ocení i moje dítko. ![]()
@Lupa píše:
@lovesmile![]()
holky, ale stejne, nechtela bych mit znamej ksicht… stoji mu obcas fanynky pred barakem, obtezuji jeho zenu…nic pro me…a jeho zena neni zadna extra krasava podle me..
Já taky ne. Stačí, že mě i tak drbe spousta lidí
A aby mě každou chvilku někdo otravoval.
A fanynky před barákem - chudák. Nejen on, ale i manželka a děti.
@Lupa píše:
@lovesmile![]()
Taky bych nechtěla být známá osobnost.
A koho má za ženu? Je to taky někdo známý? ![]()
@lovesmile znama je v divadel. svete, dela scenu, kdyz zatade MgA. Petra Juzova vyjede ZUS Stodulky, ma tam fotku, ale je moc mila.
@Lupa píše:
@lovesmile znama je v divadel. svete, dela scenu, kdyz zatade MgA. Petra Juzova vyjede ZUS Stodulky, ma tam fotku, ale je moc mila.
Díky! ![]()
Ale jó, k němu mi celkem pasuje. ![]()
Hele holky já nevi, jak se to škrtá, ale viděli jste pondělní díl? Jak Anka řekla Bédovi, že byl v kriminále, že nikam nepůjde!!!Hrůůůůza, to teda se mi na ní vůbec nelíbilo. ![]()
@MUFICE píše:
A Coolna je druhá
no ááánóóó, to je tam co nemaj točený pivo ![]()
@Kate888 píše:
@Luciferda![]()
to s tou hospodou mě teď šíleně pobavilo
to jsem ráda ![]()