Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
21.5.15 21:22
@ntkv píše:
no to právě jezdí druhej závoz :mrgreen:

Lumča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.5.15 21:23
@Petra Z píše:
@lovesmile vid…tam není vidět jiskra, vášeň :mrgreen:
jemu to teda fakt nejde hrát zamilovaného…
a kam jí to dneska zval??? nepostřehla jsem místo…myslím, že ona nepojede a pak se teda dozví, že jela manželka :think:

Do Krakova na služebku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.5.15 21:26
@lovesmile píše:
Mě se to moc extra nelíbilo už jak tady @Lupa nafotila ty ukázky… :nevim:

Já ty ukázky právě nestudovala. Obrázky jsou hezké, i ty předěly přímo o Kiliánovi, ale ty samotné pohádky fakt nic moc, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.5.15 21:32
@KPKristy píše:
Já ty ukázky právě nestudovala. Obrázky jsou hezké, i ty předěly přímo o Kiliánovi, ale ty samotné pohádky fakt nic moc, no :?

Neumí nic. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 21:33

Takže. Nepečou běžné pečivo. Ale prodávají ho, takže ho od někoho nakupují. Makají asi až od sedmi, takže koláče apod. co se nejvíc prodávají ráno, když jdou lidi do práce a do školy, ráno mít nemůžou, protože je prostě nemůžou mít upečený. Takže nevydělávají na pečivu a ani na ranním prodeji. A Nyklovka si s tímhle přístupem stihla nasyslit minimálně milion. Asi finanční perpetuum mobile, tahleta pekárna.

• Citovat
  • Upravit
46669
21.5.15 21:36
@martinape píše:
Takže. Nepečou běžné pečivo. Ale prodávají ho, takže ho od někoho nakupují. Makají asi až od sedmi, takže koláče apod. co se nejvíc prodávají ráno, když jdou lidi do práce a do školy, ráno mít nemůžou, protože je prostě nemůžou mít upečený. Takže nevydělávají na pečivu a ani na ranním prodeji. A Nyklovka si s tímhle přístupem stihla nasyslit minimálně milion. Asi finanční perpetuum mobile, tahleta pekárna.

Pěkně shrnuto, ale teda tristní výsledek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.5.15 21:38
@martinape píše:

Leda by to pekla ještě sama Nyklová po nocích. :mrgreen:
A to by mě ještě zajímala otevírací doba pekárny. Pokud mají otevřeno od sedmi, tak nemůžou mít ještě nic napečeno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
21.5.15 21:40

A kde jste přišli na to, že dělají až od sedmi? Párkrát tam bylo třeba že Veronika už byla v práci, když zytek rodiny vstával. Dělají na směny, takže ty dny, co tam kafrají u snídaně jdou až na denní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 21:41
@Fíková píše:
A kde jste přišli na to, že dělají až od sedmi? Párkrát tam bylo třeba že Veronika už byla v práci, když zytek rodiny vstával. Dělají na směny, takže ty dny, co tam kafrají u snídaně jdou až na denní :D

No ale zase během dne se tam střídají směny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6578
21.5.15 21:43
@Fíková píše:
A kde jste přišli na to, že dělají až od sedmi? Párkrát tam bylo třeba že Veronika už byla v práci, když zytek rodiny vstával. Dělají na směny, takže ty dny, co tam kafrají u snídaně jdou až na denní :D

Tak Veronika je údernice číslo 2. Hned po Anči. Jestli ona nešla ještě někam na brigošku. :mrgreen: Ona je taky dokonalost sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
21.5.15 21:46
@lovesmile píše:
Tak Veronika je údernice číslo 2. Hned po Anči. Jestli ona nešla ještě někam na brigošku. :mrgreen: Ona je taky dokonalost sama. :mrgreen:

No a když tam ještě pracovala Libuška, tak vstávala snad o půl čtvrté, moc tomu provozu tam nerozumím. Jako asi to v tom seriálu není moc důležité, ale mě to děsně vadí tady ty nesrovnalosti, příjde mi pak, že mají diváky za úplné debily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.5.15 21:51
@marti81 píše:
No a když tam ještě pracovala Libuška, tak vstávala snad o půl čtvrté, moc tomu provozu tam nerozumím. Jako asi to v tom seriálu není moc důležité, ale mě to děsně vadí tady ty nesrovnalosti, příjde mi pak, že mají diváky za úplné debily :mrgreen:

Oni si tam chodí jak do holubníku. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
21.5.15 21:55
@Petra Z píše:
Mě zase baví, jak tereza s kuřízkem sami v bytě jen pijí kafe
Však jsou spolu krátce, tak snad každá víme, jak to vypadá ze začátku, kor když se vidí jen občas.
Na kafe bych teda neměla ani pomyšlení.
Spíš z postele bych ho nepustila :-)

copak kafe, ona nakonec i usnula :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
21.5.15 21:57

Mimochodem teď koukám na pondělní díl a tam Monika za barem přepisuje tchýni závěrečnou práci do počítače. To mi přijde jako velký sci-fi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148627
21.5.15 21:57
@lovesmile píše:
Oni si tam chodí jak do holubníku. :cert: :mrgreen:

Jj to by jednoho nastvalo :evil: ja vstavala leta v pul paty rano. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek