Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meganie to je hrozne s těma copama
to je tak ponižující. Ale je to zvláštní druh šikany, normálního člověka by to ani nenapadlo, snad ji to konečně někdo vytmavi!
@Meganie píše:Tak ukázky na středeční díl byly hodně zajímavý.![]()
Lucina donutí Rózu, pod pohrůžkou, že ukáže to, co si psaly Dominikovi a celé třídě, že musí Dominikovi říct, že s ním seminárku dělat nebude a přijít do třídy s dvěma vyčesanými copy. No v ukázce vypadala jak učesaná ke kroji, s červenýma mašlema.![]()
A Alice utekla za Matoušem do dílny a ten jí říká, že ji stejně chytí a ona, že ho má ráda a pak, že musí mluvit s Peterem a vypadá teda dost hrozně.
A jéje, hotová detektivka…
@lucka.honza píše:
@Meganieto je hrozne s těma copamato je tak ponižující. Ale je to zvláštní druh šikany, normálního člověka by to ani nenapadlo, snad ji to konečně někdo vytmavi!
Lucie vypadá vynalézavě v tomto, sadistka jako prase
. Taky doufám, že na ni dojde…
Tak teďko byla ve volejte novu představitelka Roziny a říkala, že to rozhodně ještě nekončí, že se to ještě dost vyhrotí a bude to pokračovat..
Jinak v tv ukazovali takový ty všeobecný ukázky..no a už ta nevěra praskne ![]()
@Terdul píše:
@Didlinka33 ukázali, jak praskne?
ne, jen jak Kuřízková je sama s Kuřízkem ve třídě a řve na něj, že jí podvádí s učitelkou její dcery..
Pak je tam scéna s Kuřízkem a Terezou, a on jí povídá, že to doma prasklo..
A pak záběr na Terezu jak sedí uřvaná v kabinetu..jináč nic
Ale myslím,,že to práskne Sabina, protože tam byla ještě ukázka, jak něco řve na mámu a ukazuje přitom na Kuřízka
@Terdul To já asi nebudu mít nervy koukat se na tu šikanu. Mrazí mě už teď, když to čtu.
Holky, taky vám přijde jako totální nesmysl to co říká Květa?? Nechápu, proč by nutně muselo její ubytovací centrum stát na pekařství ![]()
@Terdul píše:
Ona chce, aby Nyklová vložila prachy. Celou částku nemá.
No však kdyby jí prodala ten podíl, měla by prachy sama a pak by klidně mohla s pekárnou domluvit spolupráci. Nyklovka by neměla důvod nesouhlasit.
NO, tak jsem viděla tu ukázku a uplně mi přišlo, jak když to Kuřízek Tereze vyčítá, že ta nevěra doma praskla…
@Xiraxinek píše:
NO, tak jsem viděla tu ukázku a uplně mi přišlo, jak když to Kuřízek Tereze vyčítá, že ta nevěra doma praskla…
no znělo to tak..,,Jen jsem ti chtěl říct, že to doma prasklo,,..tím stylem jak to podal ![]()
Zajímalo by mě, proč z Roziny udělali takovou blbku. Vždyť je to chytrá holka. Že by neměla nápad, jak to Lucině vrátit, nebo jak využít toho profilu Iveta, to se mi nechce věřit.
@Luciferda píše:
Zajímalo by mě, proč z Roziny udělali takovou blbku. Vždyť je to chytrá holka. Že by neměla nápad, jak to Lucině vrátit, nebo jak využít toho profilu Iveta, to se mi nechce věřit.
Možná proto, aby poukázali na to, že rodiče taky nechtějí věřit tomu, že jejich chytré dítě by se nechalo šikanovat…
Taky se bojim koukat na tu šikanu, je mi jenom z té představy úzko. Naopak na vyhrocení situace Tereza- Kuřízek se těším. Je prima, že to praskne a někam se to posune, protože jinak si ten xindl Kuřízek představoval, že to doma nějak zašolichá a s Terezou to tajně potáhne dál. Ani to, že už teď se kvůli němu trápí jeho dcera i Tereza mu nebylo dost, aby do toho říznul a ukončil to.