Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Roza je taky hloupoucka. Mela dat tu uzivatelku Ivetu do blokace a byl klid.
To mohla, ale tím se ten jejich chat nevymaže…
@kam2
To by sice mohla- taky by ji mohla poslat do háje, ale ona se celkem oprávněně bojí, že Lucka ten jejich chat zveřejní. Je fakt, že v 16 už by málem stačilo na sebevraždu, kdyby Dominik viděl, jak Roza píše, že by chtěla, aby byl první kluk, se kterým by se milovala, natožpak kdyby se to měla dozvědět celá třída. Lucka jí má dobře v hrsti…
Holky docela mě zarazilo, jak Lumír řekl, proč by si měl doma péct chleba, když se peče u nich dole v pekárně. Copak oni pečou chleba? Jsem si toho nějak nevšimla, jedině že by ho v noci pekli nějací skřítci potajmu
![]()
Když jsem koukala na poslední díl na voyo, tak to vypadalo, že se chce Rozina Tereze svěřit, jenže ta měla hlavu plnou kuřízka a jeho manželky, kterou potkala a vyhnala jí do třídy. Chudák Roza, nějak to prožívám s ní
Musím říct, že jsem docela překvapená z reakce Daniely, myslela jsem, že z té nevěry bude víc v šoku… na druhou stranu se divím, že teda nic netušila když už předtím měl ženské, když tak často nebyl doma atd… ![]()
Napadá mě, že ten byt (údajně půjčený od kamaráda, aby mohl být s Terezou) má Kuřízek pro milenky už dlouho..
@KPKristy píše:
Já zítřek ještě neviděla, ale souhlasím s tím, že Rozina by mohla Lucii trochu vypéct. Není blbá, kdyby zapojila fantazii, může jí vypálit rybník. Copy jdou uplést tak, že by jí slušely, takhle fakt vypadá jako Marfuša
Právě, že JE blbá.
Vcera muj rikal, ze kdyz je Roza tak blba a slepe poslechne tak ji to dokonce i preje (ty culiky myslel, ne nic horsiho) ![]()
@Didlinka33 píše:
jo psala, že musí být nahoře a mít červený mašle…
A to jsi viděla kde?
S tou rozinou: dneska s tím co vím a stálou (relativne
) hladinou hormonu, bych sla za tím dominikem a treba za viki a všechno jim řekla, popřípadě ukázala, po tom, co ji psala Lucie, at za ni napise seminárkubych sla za reditelkou nebo tridni.
Zase chapu, ze v tech 16 je to katastrofa a zdanlive neresitelny problem. Deti si ustaluji zebricek hodnot, je velmi dulezite „zapadnout“. Mozná bych zavolala na linku důvery a mít tak skvelou mámu, řekla bych to jí.
Doufám, že ta malá seriálová „katastrofa“ dobře dopadne:D
@marti81 píše:
nebylo to tam, že ne?
Podle mě ne. A ten díl jsem viděla dvakrát.
@lovesmile píše:
Podle mě ne. A ten díl jsem viděla dvakrát.
Nebylo, teď jsem na to koukala znovu a zaměřila se na to.
@GenieInABottle píše:Napadá mě, že ten byt (údajně půjčený od kamaráda, aby mohl být s Terezou) má Kuřízek pro milenky už dlouho..
Tohle podezření mám od začátku
nějak brzo se s tím vytasil…
@Xiraxinek píše:
To mohla, ale tím se ten jejich chat nevymaže…
Já s FB nemám absolutně žádné zkušenosti, to se to nedá nijak vymazat?