Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56295
27.5.15 13:21

Vy jste toho nakecaly :mrgreen: Koukám na čtvrtek a zírám, že kuřízek se vybarvil jako proutník a kuřízková je kočka. Ani ne tak v obličeji, ale postavu má hezkou :mrgreen:
Terce to napsaly dobře, jsem ráda, že ty zkoušky neudělala, protože to učení fakt flákala. Tohle by nedala ani šprtka :nevim: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
27.5.15 13:22

Holky holky…clovek si sem jde pro info o Ulici a dostane se mu pouceni o vycesavani copu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
27.5.15 13:30
@jednažena píše:
@lovesmile Poprve to vidim az zde v diskuzi. :mrgreen:

Nic si z toho nedelej :mrgreen: ja jsem taky na to cucela jak cigan na lopatu kdyz jsem to videla poprve.Jsem si myslela ze mam rozbity aparat. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.5.15 13:31
@allluck píše:
Tak nám se to tady kecá, kdy nám bylo 15 let, tak tomu už nějakou dobu odzvonilo… já jí teda chápu, jediný, co mi přišlo přestřelený, tak byly ty copy vyčesaný nahoru, to tak hrotit nemuseli.. myslím, že málokterá z nás by v 15 letech řekla no boooože, kdyby se kluk, kterej se jí líbí dozvěděl, že s ním chce zažít poprvé.. to je u mě teda extra kabrňák, kdo by toto dokázal :pankac:

Naprosto souhlasím. Copy jsou fakt na hlavu :roll: :roll:, ale jinak Rózu chápu - je introvert, plachá, chybí jí sebevědomí, ve třídě nemá žádnou spřízněnou duši, takže dokážu pochopit, jak se na ní všechno podepisuje. Nemyslím si, že z ní dělají blbku, jak tady zaznělo (tedy když odmyslím ty copy :zed: ), ale v životě jsem se nejednou přesvědčila, že inteligentní, schopní a hodní lidi vždycky mezilidské vztahy nezvládají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
27.5.15 13:42

A nevíte někdo, jak to s Rozou dopadne? Zda se to na lucinu nekdy provalí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
27.5.15 13:43
@dituleska píše:
@robínek konečně někdo! tohle se snažim říct, prostě pokud chci šikanovat inteligentního člověka, tak na tohle by mi asi neskočil? prostě je to divný :mrgreen:

tohle je hrozně těžký, my jsme to měli v širší rodině, holčina o malinko mladší než Rozina, taky má s rodiči pěkný vztah, má x lidí, za kterými může přijít a všechno jim říct, neměla žádné problémy, prostě milá chytrá holčina a začali ji ve škole šikanovat, ne tedy po netu, ale došlo tam i na fyzické násilí, všichni u ní změny v chování viděli, rodiče, třídní učitelka a co myslíš, neřekla nikomu ani ň. Až když pak třídní učitelka skřípla všechny děti ve třídě a uhodila na ně, tak se jich pár sesypalo a řeklo to. Dneska už je zase v pohodě, ale v tu dobu, kdy se jí to dělo, tak jsem se s ní normálně vídala, ne tedy denně, ale jo a nic jsem nepoznala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
27.5.15 13:55
@Anna766 píše:
Nic si z toho nedelej :mrgreen: ja jsem taky na to cucela jak cigan na lopatukdyz jsem to videla poprve.Jsem si myslela ze mam rozbity aparat. :roll: :mrgreen:

To je super hláška, tu si musím zapamatovat :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.5.15 14:03
@Gepardice píše:
To je super hláška, tu si musím zapamatovat :mrgreen: :mrgreen:

To si taky vždycky říkám a myslíš, že si to pamatuju? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
27.5.15 17:19

Taky me zajima kdy to na Ĺucii praskne..joo a ty preskrtnuty prispevky jsem si taky vsimla a taky nevedela ale njak me nenapadlo se zeptat :mrgreen: jsem blba no..a ta hlaska je super.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
27.5.15 17:38

Dekuji za uznani.Rada poslouzim dalsimi.Ze me blbosti tryskaj jak ropa z Kuvajtu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
27.5.15 17:51

@Anna766 :potlesk: kam ma to chodis?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
27.5.15 18:07
@Jitus.Slavickova píše:
@Anna766 :potlesk: kam ma to chodis?? :D

Odhadovala bych to na léta praxe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
27.5.15 18:11

@Jitus.Slavickova ja hodim dalsi, dockej casu jak vegetarian čočky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.5.15 18:13
@Lejaa píše:
@martinape @Terdul
jo, šťouráte zbytečně, protože nepsala ani vyčesaný, ani učesaný.. prostě že si je má udělat :D

No a kdyby Róza teda nebyla pitomá, tak si udělá pěkné copy rybí kost http://by-adel.blog.cz/…ana-rybi-cop, na konce dá malé mašličky a hotovo. Ještě by byla in. Takhle chybí už jen kulatá červená líčka a černě obtažené obočí je jako carevna… néé, jako kráááálovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.5.15 18:16
@Bondatrova píše:
Vám Rozina přijde jako kočka? Já nevím, ale třeba z profilu se mi vůbec nelíbí a je přerostlá, to třeba Viky je hezčí.
Ona se tomu Dominikovi líbí? Vždyť to je takový darebák, teda aspoň mi tak připadá.

Rozina má potenciál, bude hezká třeba ve třiceti. Zatím vypadá pořád dost dětsky. A souhlasím, že herečka, co hraje Vikinu je hezká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí