Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO jestli bude otcem Šmýd, tak to je mi Adriany fakt líto, to bude trest za všechny její dosavadní hříchy a ještě nějaké navíc. Takového otce bych snad znám ani nechtěla, z toho koukají jen potíže.
@martinape jojo,jak tak vedle sebe stali, tak jim to sluselo - Tereza s Otikem a Gabina s Davidem ![]()
@Terdul Taky jsem to ted dokoukala. Doufám, že se to odhalí a někdo Róze pomůže… Je to celkem peklo.
Ahoj, včera na NOVĚ říkali, že ta kyberšikana je teprve na samým začátku, naopak, že to postupně začne přerůstat do kolektivní šikany. Tak je to logický - viz ty trapný mašle - děcka se jí prostě budou chechtat a budou ji ponižovat. Jinak otec Adriany snad není ani jeden z těch tří adeptů, měl by to být úplně nový herec.
@Drex951 píše:
Ahoj, včera na NOVĚ říkali, že ta kyberšikana je teprve na samým začátku, naopak, že to postupně začne přerůstat do kolektivní šikany. Tak je to logický - viz ty trapný mašle - děcka se jí prostě budou chechtat a budou ji ponižovat. Jinak otec Adriany snad není ani jeden z těch tří adeptů, měl by to být úplně nový herec.
To jako fakt?
![]()
To někde říkali?
@zpevanda píše:
Jak myslíte, že dopadnou výsledky? Já jsem od začátku přesvědčená, že to bude Šmýd :-/ přijde mi, že i herec je vybranej tak, že je Adrianě podobnej
Souhlasím. Tipuji to stejně.
A co říkáte ne včerejší herecký projev Alice?
Mě se líbila, blázna hraje dobře. ![]()
@Drex951 píše:
Opravdu? To jsem nepostřehla… Slyšela jsem v TN, že bude narůstat, ale to, že bude v tomto případě kolektivní jsem nějak přeslechla. No to pak bude o to horší…
Nevím, jestli budu mít žaludek se na takové hnusárny dívat. ![]()
@lovesmile Pročítám hodně diskuze o Ulici
A někdo to tam psal, téměř vždy jsou ty informace pravdivé, takže tomu věřím…
@renduli Jojo, moderátorka hlavních zpráv přímo říkala, že to přeroste v kolektivní šikanu ![]()
@Drex951 No tak na to se dívat nemusím, psychicky mi to nedělá dobře. ![]()
@renduli píše:
@Drex951 No tak na to se dívat nemusím, psychicky mi to nedělá dobře.
Mě to taky nedělá dobře, ale bohužel se to často stává i ve skutečném životě… ![]()