Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.5.15 16:16

http://www.letnihereckaskola.cz/…elebrity.php

Některý fotky jsou fakt srandovní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 16:17

@KPKristy No, to byl první rozdíl, který mě zarazil, dokonce i dřív než odlišná barva vlasů :lol: Ty si to napsala tak vtipně :mrgreen: ale mě se postava Lucky líbí, sluší jí to tak, i když babes hopsalka je fešnější.

• Citovat
  • Upravit
423
28.5.15 17:55

Ahoj, dnes jsem cetla v diskusi na strankach ulice, ze ma na konci sezony umrit Rozinka…Tak doufam, ze to neni pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
28.5.15 18:04
@zpc h píše:
Ahoj, dnes jsem cetla v diskusi na strankach ulice, ze ma na konci sezony umrit Rozinka…Tak doufam, ze to neni pravda…

Mas odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.5.15 18:04
@zpc h píše:

Proboha, snad neeee… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.5.15 18:08
@zpc h píše:
@lovesmile píše:
Proboha, snad neeee… :(

Já tomu nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.5.15 18:22

@Zuzaa jjhttp://ulice.nova.cz/clanek/epizoda-2834.html?page=1#comments Snad to bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.5.15 18:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
28.5.15 18:26

@zpc h jsou to stejné spekulace, jako tady. Ale zase na druhou stranu je to dost pravděpodobné, v nedávné době se několik mladých zabilo kvůli šikaně na netu, tak chtějí pořádně vyburcovat rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
28.5.15 18:27

Jo on to psal někdo v komentu… Tak to bych spis brala jako sireni paniky nez fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.5.15 18:31

@Zuzaa doufam, ze to bude jen sireni paniky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.5.15 18:34

Spíš než sebevraždu, by měli ukázat jak se takové problémy mají řešit!!Nevěřím, že to bude Rozinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 18:37
@KPKristy píše:
Já tomu nevěřím :think:

Néééé, bojím se rozkliknout ten článek :,( To nemůžou odrovnat raději Alici??

• Citovat
  • Upravit
Lana Lanová
28.5.15 18:39
@zpc h píše:

Fakt bojím kliknout :mrgreen: Ale zas diskuze je diskuze a ne věrohodný zdroj, i když emimi jim už je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8653
28.5.15 18:53
@Lana Lanová píše:
@Terdul Zato mě už smích přechází - normálně mi z té Luciny hrabe. Když jsem viděla reklamu na Aquilu, jak tam hopsájí ty Aquababes, jedna mi ji šíleně připomínala. Jen je to zrzka a prý se jmenuje Aneta. A Lucinu hraje Karolína Šafránková. Tak nevím, jestli hraje i Anetu. Tak nebo tak… já už té její one woman šikaně taky očividně pěkně propadám :mrgreen:

Aneta Aquila (to je odkaz na tu reklamu, v případě zvědavosti na „Anetu“ kliknout :mrgreen: )

A pro srovnání Lucka

to není ona https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí