Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
28.5.15 08:59

Já na tu šikanu taky koukat nebudu, taky mi to nedělá dobře. Teď jsem koukala jen kvůli tomu, jak se to rozsekne u Kuřízků…
ovšem jestli zůstane Tereza s Kuřízkem, tak mě to taky přestane bavit. Mezi nimi to podle mého vůbec nejiskří nějak jim tu vzájemnou lááásku vůbec nevěřím. Mohli by spíš ukázat, jak si to Kuřízek žehlí doma a Tereze najít někoho, kdo by k ní pasoval líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.5.15 09:20
@zpevanda píše:
Jak myslíte, že dopadnou výsledky? Já jsem od začátku přesvědčená, že to bude Šmýd :-/ přijde mi, že i herec je vybranej tak, že je Adrianě podobnej :-)

taky myslím, že šmýd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.5.15 09:22

Prý to bude někdo ještě úplně jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
28.5.15 09:38
@atominnka píše:
taky myslím, že šmýd :zed:

Ja si myslim ze to bude ten no nemuzu si vzpomenout na jmeno dela u nej Eddie, kdysi jsem zahlidla ve volejte novu ze tam byl a nejak rikal ze ikdyz bude otcem tak se podle toho chovat nebude a ani zadne jine dite nechce(neco v tom smyslu) :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.5.15 09:39

A to tenhle 8o 8o 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.5.15 09:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
28.5.15 09:47

Taky mi leze šikana Roziny na nervy, měly by to co nejdřív utnout :pocitac: lucku řádně potrestat vyloučením ze školy, bohužel je to realita, taky mám zkušenosti a to jsem byla podstatně mladší, jinak mě baví děj Terezy a Romana a jsem zvědavá jak se bude k Tereze chovat až se to provalí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
28.5.15 09:48

Holky teď koukám na včerejší díl a ta Gábina jaký má tepláky, už minule jsem si toho všimla a to měla ještě tričko upocený v podpaží :? :? Jako chápu, že je doma tak nebude nějak nafintěná ale toto? To mi přijde i hodně. Já doma taky nosím tepláky ale i tak se snažím, abych nevypadala jako totální blb. :nevim: :nevim:

Jinak Roziny je mi líto, doufám, že se to brzy na ni provalí a bude klid. A tak teda Tereza ty státnice neudělá jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
28.5.15 09:51

@1denca Tereza ty státnice neudělá? ta nevěra se provalí až po státnicích ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
28.5.15 10:12

@střepina Já právě nevím, zahlédla jsem tu, že někdo psal, že je neudělá ale teď jsem neměla moc čas to tu sledovat tak nevím jak to teda bude.?? tak se ptám kdo ví? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
28.5.15 10:15

@1denca Ne neudělá je a ta nevěra se provalí ten den, kdy má Terka státnice. Tereza se to ale dozví až na druhý den, že se to provalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.5.15 10:18

No já se na tu šikanu Roziny taky nemůžu koukat, fakt je to humus a mrazí mě, že se to děje i ve skutečném životě :( doufám, že to utnou, jinak asi na chvíli přestanu na Ulici koukat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.5.15 10:20

A Alice ve včerejším dílě 8o 8o taky se mi z ní dělalo špatně :cert:

Včera to bylo jedno lepší za druhým, u Ulice mi bylo špatně ze šikany a večer z Výměny manželek :cert: co nám to ta Nova dělá :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 10:24
@Gabiška píše:
No já se na tu šikanu Roziny taky nemůžu koukat, fakt je to humus a mrazí mě, že se to děje i ve skutečném životě :( doufám, že to utnou, jinak asi na chvíli přestanu na Ulici koukat :roll:

Mně už se z toho normálně svírá žaludek. Je mi Roziny líto, je tou Lucinou tak paralyzovaná, že se chová úplně zcestně.

Ale obě herečky chválím. A v „Lucii“ vidím až divadelní potenciál, je fakt dobrá, a to se právě v roli takové závistivé mrchy dobře ukázalo.

• Citovat
  • Upravit
1248
28.5.15 10:32
@Lana Lanová píše:
Mně už se z toho normálně svírá žaludek. Je mi Roziny líto, je tou Lucinou tak paralyzovaná, že se chová úplně zcestně.Ale obě herečky chválím. A v „Lucii“ vidím až divadelní potenciál, je fakt dobrá, a to se právě v roli takové závistivé mrchy dobře ukázalo.

Mě taky :( Nejvíc mě štve, že očividně se to jen tak neutne a jen se to bude stupňovat :zed: jen mě hlava nebere, že Maléřová s tím nic nedělá, vidí, že se chová divně ale moc nepátrá co se děje. Každopádně je mi z té celé dějové linky šoufl :(

To s Terezou a Kuřízkem, mě ani nějak nebere :nevim: nevěr tam už bylo tolik, že kdyby se ta dějová linka utnula tak by mi to nevadilo.

Jinak máš pravdu, herečka co hraje Lucinu je dobrá :potlesk: hraje to tak přesvědčivě, až si občas říkám, že taková musí být v reálu :mrgreen: ale to asi ne, když jsou představitelky Roziny a Luciny kámošky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí