Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
No a kdyby Róza teda nebyla pitomá, tak si udělá pěkné copy rybí kost http://by-adel.blog.cz/…ana-rybi-cop, na konce dá malé mašličky a hotovo. Ještě by byla in. Takhle chybí už jen kulatá červená líčka a černě obtažené obočí je jako carevna… néé, jako kráááálovna…
Ty jo to je hezky.Ale mam obavy ze bych si z rukou udelala vanocku
snad trocha praxe a pak by to slo ![]()
@Anna766 píše:
Ty jo to je hezky.Ale mam obavy ze bych si z rukou udelala vanockusnad trocha praxe a pak by to slo
To je děsně jednoduchý. Vlastně tak jednoduchý jako klasický cop a vypadá to mnohem líp ![]()
@KPKristy Když ona třeba primárně nechce Lucinu dráždit, ví, že Lucina jí chce zesměšnit, tak se takhle podřizuje.
@martinape píše:
@KPKristy Když ona třeba primárně nechce Lucinu dráždit, ví, že Lucina jí chce zesměšnit, tak se takhle podřizuje.
Tak ja myslela ze zrovna TOHLE je vsem jasny ![]()
@Anna766 Jako ve smyslu že si neupletla decentní cop s malou mašličkou. To by Lucce radost neudělalo.
@martinape píše:
@Anna766 Jako ve smyslu že si neupletla decentní cop s malou mašličkou. To by Lucce radost neudělalo.
Ahaaaaa
tak to jo ![]()
Ta Gábi je fakt kus ženské, to už není holčička jako v těch prvních dílech, mazec ![]()
Což mi připomíná nějaký díl zpět, taky pěkně trapná „reklama“ na pojištění domácnosti u Moniky…
![]()
Jako dějová linka dobrá, ale už ted je mi Roziny líto a to nevíme, co jí ještě vyvedou. Ve škole jsem byla taky šikanovaná a je mi z toho špatně, úplně se mi to vrací.
![]()
Do háje proč se ta Rozi před ní ještě ponižuje a prosí ji, ty vado! Ježiši peníze ji nabízí?!!! A kecy, že to smaže, to může tvrdit jak chce… Si udělá screen a nazdar…
Jak tam ta Rozi sedela, v te tride a rozpustila si ty vlasy jo
tak mi hodne pripomela mladou Evu Vejmelkovou.
@Xiraxinek píše:
Do háje proč se ta Rozi před ní ještě ponižuje a prosí ji, ty vado!
hlavne..ona tam ty zrpávy má taky ne..ukázala bych lidem co píše ona me…vždyt jí vydírá..me je jí líto ale fakt..třeba me štve že ta Vikyna se za ní nepostaví a dělá že nic..ona je na to sama..Róza ![]()
Hele, já nemám facebook, nevím, jak to tam chodí. Ale jaktože Róza Lucii prosí, aby konverzaci smazala? Ona to sama smazat nemůže? Jaktože Lucina může? ![]()
Fakt nevím, prosím o vysvětlení… ![]()