Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1denca, pamatuju si, jak měla jednou koláče v podpaží Libuška. Jako patří to k životu, ale spíš se lidi snaží to tak nemít. Ukazují nám ty „obyčejné lidi“ dost naturalisticky ![]()
Šikanu též nepotřebuju vidět. Koukat budu, ale bude mě to děsně štvát. Už teď mám husí kůži, natož jestli se to ještě vystupňuje ![]()
A je pravda, že mezi Terezou a Kuřízkem se ta jiskra nějak vytratila. Bylo to hezké na začátku, když chodil do kůlny a házeli na sebe významné pohledy. Teď už to není ono. Jen doufám, že se Tereza nepůjde léčit do náručí Vojtíííího ![]()
@Lana Lanová píše:
@KPKristy ježiš… Vojtíííí, to už raději i toho Kuřízka
To uz radsi Otiiika
@Terdul píše:
On Vojtííí nikam neodjel?
@Anna766 píše:
To uz radsi Otiiika
Já se z těch jmen asi picnu
Ale jo, Oťas je kádr
Avšak potenciál romantického hrdiny má nulový, i když Terísek umí překvapit ![]()
@Terdul Tak Terka je tvrdá holka, jo?
Scénaristi s Kuřízkem nešlápli vedle, ona si něčím podobným projít musela, ale už je s ním zaseknutá dlouho. A Otííí je sice fajn kolega, bezva kámoš, ale na vztazííík nic moc. Teď to che toho pravého
![]()
@Terdul já si myslím, že to budou pak svádět na tu mrtvou babičku, že je z toho rozhozená a tak…prostě nikoho nenapadne, že se něco děje…ale třeba na to terka přijde
@Terdul píše:
Doufám, že na to přijdou do prázdnin.
Neboj oni to stihnou
tvl to uz jsem tu psala
vykradam sama sebe ![]()
Třeba já jsem slyšela, jak o Ulici bavily nějaké maminky a ta jedna říkala, vlastně Rozinu šikanuje jenom LUcka, že nikdy jiný, že by měla být torchu bojovnější…
Taky jsme se nad tím zamýšlela, že fakt jde jenom o ni..Doufám, že to nějak rozumně ukončí.. Vlastně Rozina, kdyby ji napsala, že ukáže, že ji vydírá, tak by měla LUcku v hrsti- jak po ní chce seminárku atd..
A to ale jsou už středoškoláci ne?? 16,17 nejsou na základce nebo jo..
Poznáváte oběť školní šikany? ![]()
https://www.facebook.com/…86569291519/?…
@kvaček myslím, že je to gympl. Ale nevím, jestli víceletý nebo 4letý
Chodila do tanečních, tak to už ji musí byt aspoň 15, takže střední, myslím ze se o tom někdy ze začátku bavili, ze bude přestupovat v prvaku když se chtěli stěhovat ![]()
@Terdul píše:
@Lana Lanová v tomto případě může být Terka tvrdá i měkká holka. A k tomu vztahu - jasnej utěšitel/souložitel David.
![]()
Mně ten utěšitel/souložitel David připadá přiteplený, vím, že momentálně zahřívá tu svoji Sylvu, ale i tak. Ale jo, souhlas, Terýsek si zaslouží taky zahřát ![]()
Jj, je to prvák, loni dělal Franta s Borisem přijímačky a Borise nevzali. Ale jinak je to dost divná škola, gympl spojenej se základkou… ![]()
@Gabiška a víš, že bych se nedivila, kdyby z Roziny a Lucky scénáristi nakonec ty kamarádky udělali? Oni už jsou schopni všeho (viz. zde např. slepost celé Maléřovic rodiny i panbíčkáře Ryby). A nejlepší kámošky Tereza a Gábina se ze začátku také nesnášely, Gábina se tehdy Terce posmívala kvůli malým lentilkám pod tričkem… Sice to tam nebylo tak vyhrocené, ale opravdu bych se nedivila podobnému zvratu.
Tereza a Kuřízek jsou už nudní. A on mi připadá čím dál slizštější, nevím, ale Terku už by to mohlo přestat bavit. On prostě kápnul na v partnerském životě naprosto opuštěnou (až zoufalou) holku a využil určitho potenciálu zaujmout díky zkušenostem, které jeho věk nabízí. Ale věřím, že Terka prozře