Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndrejkaS píše:
Jj, je to prvák, loni dělal Franta s Borisem přijímačky a Borise nevzali. Ale jinak je to dost divná škola, gympl spojenej se základkou…
tak přece se nebudou crcat se dvouma školama ![]()
Nakonec skonci s Kalinou a ja se picnu
![]()
@AndrejkaS píše:
Jj, je to prvák, loni dělal Franta s Borisem přijímačky a Borise nevzali. Ale jinak je to dost divná škola, gympl spojenej se základkou…
Mi to divny neprijde
tady u nas je spojenej gympl s obchodkou.
@Anna766 píše:Nakonec skonci s Kalinou a ja se picnu
@Lana Lanová píše:![]()
Mně ten utěšitel/souložitel David připadá přiteplený, vím, že momentálně zahřívá tu svoji Sylvu, ale i tak. Ale jo, souhlas, Terýsek si zaslouží taky zahřát
Když je vlastně na ty starší… proč neklofnout přímo nejstaršího ze sboru
Souložitel utěšitel i Oťas jsou ještě mladý ucha, a po Kuřízkovi to chce pořádného chlapa ![]()
@Anna766 ale to jsou dvě střední školy, to je běžné. Ale spojit základku s gymplem je divný ![]()
@AndrejkaS píše:
V Novým Strašecí sme to měli taky tak, Gympl a základka v jedny budově ![]()
@AndrejkaS A co napr.PORG?Ma sviu zakladku i gymnazium-v ruznych budovach, ale…pripadne Open Gate…vim, jmenuji tedd soukrome, vyberove skoly, ale urcite, jdybych prohrabala MSMT, najdu takove i statni.Neni to uplne bezne, ale standardni ano ![]()
Já musim přiznat, že nemám nervy se na to teď koukat. Chápu, že do ulice patří i smutné příběhy z normálního života, a že se je snaží podat tak aby si propříště tím postižení lidé uměli poradit. Ale třeba zrovna u provalení nevěry si představuju, jak by mi bylo trapně, kdyby se jednalo o mě, takže se raději nekoukám. A zdá se mi nepravděpodobný, jak jsou všichni okolo neteční k té šikaně, já bych se asi víc pádila po důvodu Róziných nálad, být tou mámou ![]()
@Terdul Zato mě už smích přechází - normálně mi z té Luciny hrabe. Když jsem viděla reklamu na Aquilu, jak tam hopsájí ty Aquababes, jedna mi ji šíleně připomínala. Jen je to zrzka a prý se jmenuje Aneta. A Lucinu hraje Karolína Šafránková. Tak nevím, jestli hraje i Anetu. Tak nebo tak… já už té její one woman šikaně taky očividně pěkně propadám ![]()
Aneta Aquila (to je odkaz na tu reklamu, v případě zvědavosti na „Anetu“ kliknout
)
A pro srovnání Lucka
@Lana Lanová, taky mi přišla jedna z té skupiny podobná Lucii. Sice jsem to hned zavrhla, ale chvíli jsem na ni zírala ![]()
@AndrejkaS píše:
@Anna766 ale to jsou dvě střední školy, to je běžné. Ale spojit základku s gymplem je divný
Není to sice tak běžný jako spojená základka a mateřská školka, ale zas tak neobvyklý ne. Dokonce existují i školy, kde je spojená školka, základka a gympl.
@KPKristy Jo?
Tak to je fajn, že v tom nejsem sama! Protože já už z té reklamy fakt šílím ![]()
@Lana Lanová takhle holka mi někho připomíná. ale nevim koho
@Lana Lanová píše:
@KPKristy Jo?Tak to je fajn, že v tom nejsem sama! Protože já už z té reklamy fakt šílím
Ale podle mě to ona není. Lucie je dost prdelatá a má bůčky. Ta z té reklamy je holka šlank ![]()