Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
28.5.15 14:55
@AndrejkaS píše:
Jj, je to prvák, loni dělal Franta s Borisem přijímačky a Borise nevzali. Ale jinak je to dost divná škola, gympl spojenej se základkou… :nevim:

tak přece se nebudou crcat se dvouma školama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148849
28.5.15 14:56
@Lana Lanová píše: :lol: :lol:
Mně ten utěšitel/souložitel David připadá přiteplený, vím, že momentálně zahřívá tu svoji Sylvu, ale i tak. Ale jo, souhlas, Terýsek si zaslouží taky zahřát :D

Nakonec skonci s Kalinou a ja se picnu :mrgreen: :mrgreen:  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148849
28.5.15 14:58
@AndrejkaS píše:
Jj, je to prvák, loni dělal Franta s Borisem přijímačky a Borise nevzali. Ale jinak je to dost divná škola, gympl spojenej se základkou… :nevim:

Mi to divny neprijde :think: tady u nas je spojenej gympl s obchodkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 15:01
@Anna766 píše:
@Lana Lanová píše: :lol: :lol:
Mně ten utěšitel/souložitel David připadá přiteplený, vím, že momentálně zahřívá tu svoji Sylvu, ale i tak. Ale jo, souhlas, Terýsek si zaslouží taky zahřát :D
Nakonec skonci s Kalinou a ja se picnu :mrgreen: :mrgreen: :andel:

Když je vlastně na ty starší… proč neklofnout přímo nejstaršího ze sboru :lol: Souložitel utěšitel i Oťas jsou ještě mladý ucha, a po Kuřízkovi to chce pořádného chlapa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
451
28.5.15 15:08

@Anna766 ale to jsou dvě střední školy, to je běžné. Ale spojit základku s gymplem je divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.5.15 15:09
@AndrejkaS píše:

V Novým Strašecí sme to měli taky tak, Gympl a základka v jedny budově :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
28.5.15 15:13

@AndrejkaS A co napr.PORG?Ma sviu zakladku i gymnazium-v ruznych budovach, ale…pripadne Open Gate…vim, jmenuji tedd soukrome, vyberove skoly, ale urcite, jdybych prohrabala MSMT, najdu takove i statni.Neni to uplne bezne, ale standardni ano ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 15:22

@Terdul To jsem ráda, snad se tak bude smát i Terka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5037
28.5.15 15:31

Já musim přiznat, že nemám nervy se na to teď koukat. Chápu, že do ulice patří i smutné příběhy z normálního života, a že se je snaží podat tak aby si propříště tím postižení lidé uměli poradit. Ale třeba zrovna u provalení nevěry si představuju, jak by mi bylo trapně, kdyby se jednalo o mě, takže se raději nekoukám. A zdá se mi nepravděpodobný, jak jsou všichni okolo neteční k té šikaně, já bych se asi víc pádila po důvodu Róziných nálad, být tou mámou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 15:46

Lucka

@Terdul Zato mě už smích přechází - normálně mi z té Luciny hrabe. Když jsem viděla reklamu na Aquilu, jak tam hopsájí ty Aquababes, jedna mi ji šíleně připomínala. Jen je to zrzka a prý se jmenuje Aneta. A Lucinu hraje Karolína Šafránková. Tak nevím, jestli hraje i Anetu. Tak nebo tak… já už té její one woman šikaně taky očividně pěkně propadám :mrgreen:

Aneta Aquila (to je odkaz na tu reklamu, v případě zvědavosti na „Anetu“ kliknout :mrgreen: )

A pro srovnání Lucka

• Citovat
  • Upravit
46669
28.5.15 16:04

@Lana Lanová, taky mi přišla jedna z té skupiny podobná Lucii. Sice jsem to hned zavrhla, ale chvíli jsem na ni zírala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.5.15 16:07
@AndrejkaS píše:
@Anna766 ale to jsou dvě střední školy, to je běžné. Ale spojit základku s gymplem je divný :nevim:

Není to sice tak běžný jako spojená základka a mateřská školka, ale zas tak neobvyklý ne. Dokonce existují i školy, kde je spojená školka, základka a gympl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová

@KPKristy Jo? :lol: Tak to je fajn, že v tom nejsem sama! Protože já už z té reklamy fakt šílím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614

@Lana Lanová takhle holka mi někho připomíná. ale nevim koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.5.15 16:11
@Lana Lanová píše:
@KPKristy Jo? :lol: Tak to je fajn, že v tom nejsem sama! Protože já už z té reklamy fakt šílím :mrgreen:

Ale podle mě to ona není. Lucie je dost prdelatá a má bůčky. Ta z té reklamy je holka šlank :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí